Я с мая по сентябрь 6!!! штук "Смарт сим" активировал, пока не подключил "Сим для второго телефона" )))попытался сделать замену с нового пакета Smart Sim
У меня наоборот, сколько не звоню на внешку, то все без изменений как на скрине, по *112# тоже самое.Кудись зникли всі хвилини в "Дайте ще"
Да. Правильное.Абонентов контракта. По номеру 477. Звучит имя правильное?
А. Как. На. Самом. Деле. Вас. Зовут?У меня. Уважаемая Светлана называют.
Я с мая по сентябрь 6!!! штук "Смарт сим" активировал, пока не подключил "Сим для второго телефона" )))попытался сделать замену с нового пакета Smart Sim
У меня пока старый показывает. Никаких СМС не приходило.Абонентам FMC, які цього місяця подавали заявку на зміну тарифного плану, зміна тарифу буде виконана 30.11.2021 р.
1. Новий тарифний план абонента на каналах може відображатися вже 30.11.
2. SMS про перехід на новий тарифний план можуть приходити протягом дня 30.11., або ж не приходити зовсім.
3. Зайвих витрат у абонента не буде, плата за тарифним планом знімиться лише 01.12.
FMC это Все Вместе.FMC. Это контракт?
Ничё себе у них "тимчасово"... я на предоплату не смог перенести ни в июле, ни в августе )))Тимчасово недоступне перенесення номерів у мережу Київстар на передплачений зв'язок
Мені нагадує якусь сповідь чи покаяння грішника. Вибачаюсь.Самостійна заміна SIM. Після подачі заявки заміна SIM не відбувається (GSM / PrePaid)
У деяких абонентів передплати після подачі заявки на "Самостійну заміну SIM" проходить 7 годин, заміна не виконується, заявка в помилці. При цьому номер донора, як і раніше, залишається в активному стані.
Post automatically merged:
Суперсила. При підключенні суперсили за допомогою системи "Мій Київстар" виникає помилка (GSM / PrePaid)
У деяких абонентів при спробі підключити суперсилу за допомогою системи “Мій Київстар” (додаток, web-версія) виникає помилка: щось пішло не так.
Інформаційні SMS. Отримання помилкових інформаційних SMS про повернення в Україну та пропозиції підключити пакет "Ідеальний роумінг" (GSM)
Деяким абонентам могли надійти помилкові інформаційні SMS:
1. Пропозиція підключити пакет "Ідеальний роумінг".
2. З поверненням до України.
Київстар Все Разом. Не реалізовані зміни у тарифних планах “Київстар Все разом WOW + TV”, “Київстар Всі разом WOW”, “Київстар Усі разом Зручний”
25.11. мали стати доступними для підключення в деяких містах тарифні плани «Київстар Все разом WOW + TV», «Київстар Все разом WOW» та відкритися до підключення тарифний план «Київстар Всі разом Зручний».
На сьогодні зміни не набули чинності. Тарифи доступні в колишніх містах, а "Київстар Все разом Зручний" не відкритий для підключення.
Все Вместе WOW вроде уже давно существует, как региональный, а WOW + ТВ вроде бы не было."Київстар Все разом WOW"
https://kyivstar.ua/uk/fmc/tariffs/alltogetherconvinient вот условия кстати.Відкритися до підключення тарифний план «Київстар Всі разом Зручний».
У мене. Був. З травня місяця не приходило смс для входу на Тв канали. Потім два місяця в мене взагалі не було інтернету. Зараз нарешті полагодили, що смс приходить. Вчора, якщо бути точним. А сьогодні приходить смс, що в мене тарифний план змінено на все разом WOW, без тв. Тобто, я бачте чомусь не користувалася послугою.... No comments.Все Вместе WOW вроде уже давно существует, как региональный, а WOW + ТВ вроде бы не было."Київстар Все разом WOW"
Не зрозумів. Це ж начебто аналог "все разом лайт"."Київстар Все разом Зручний" не відкритий для підключення