Глюки Київстар

Місто
Київ
Добрий день. Не знаю чи це глюк, чи в КС така практика. Хотіла порадитися.

Етап 1. В мене була пропозиція перейти на новий тариф зі знижкою на 6 місяців. Погодилася, але смс про зміну тарифу не отримала. Котик оформив звернення і сказав чекати до 24 годин.

Етап 2. Приходить смс, що все вирішено, але змін немає! Новий котик: "Вам оформили два звернення ( в додатку щезли всі пропозиції, їх повернули, окрім цієї). Інше звернення в роботі -чекайте.

Етап 3. Знову смс, що моє питання вирішено і знову без змін! Котик : "Звернення оформили, термін до 23 грудня(!)
Це вже на другу добу.

Що порадять досвідчені користувачі. Чи є сенс "турбувати" Зоряну і періодично нагадувати котикам про себе? Чи змиритися з думкою, що мене надурили і шукати альтернативу.

Morino

Користувач
Місто
Львів

Етап 1. В мене була пропозиція перейти на новий тариф зі знижкою на 6 місяців. Погодилася, але смс про зміну тарифу не отримала. Котик оформив звернення і сказав чекати до 24 годин.

Етап 2. Приходить смс, що все вирішено, але змін немає! Новий котик: "Вам оформили два звернення ( в додатку щезли всі пропозиції, їх повернули, окрім цієї). Інше звернення в роботі -чекайте.

Етап 3. Знову смс, що моє питання вирішено і знову без змін! Котик : "Звернення оформили, термін до 23 грудня(!)
Це вже на другу добу.

Що порадять досвідчені користувачі. Чи є сенс "турбувати" Зоряну і періодично нагадувати котикам про себе? Чи змиритися з думкою, що мене надурили і шукати альтернативу.
Сьогодні вже все добре робить, вчора ні

Місто
Вінниця

Це вже на другу добу.

КСʼу просто лінь вирішувати ваше питання от і все. Як і на моєму мнп номері їм ліньки виставити HLR і через це ні мені додзвонитись нормально не можуть і мені на дзвінки на номера КС випльовує «Помилка виклику» і це без VoLTE

Місто
Київ
КСʼу просто лінь вирішувати ваше питання от і все
Моє питання, до речі, вирішено. Десь через 1.5 доби після звернення, в додатку знову з'явилася ця сама пропозиція.
Я активувала і вже через 1 хвилину (!) отримала смс про зміну тарифу.

Місто
Вінниця
КСʼу просто лінь вирішувати ваше питання от і все
Моє питання, до речі, вирішено. Десь через 1.5 доби після звернення, в додатку знову з'явилася ця сама пропозиція.
Я активувала і вже через 1 хвилину (!) отримала смс про зміну тарифу.
Ну хоч вам повезло, а на мене все таки положили болт, і я це думаю чи звертатись до НКЕК чи ні

Higher

Sensei
Місто
Кролевец
КСʼу просто лінь вирішувати ваше питання
До болі знайоме від КС. Саме по цій причині я всі свої номери переніс до конкурентів, в КС по своїй природі не спроможні оперативно вирішувати проблеми своїх абонентів, чи не хочуть. І тут вони мені продовжують нагадувати про себе, не припиняють надсилати мені смс зі своїми пропозиціями. Питання, навіщо воно мені потрібно на Lifecell та Vodafone? Перший номер майже рік як перенесено, другий нещодавно.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
І тут вони мені продовжують нагадувати про себе, не припиняють надсилати мені смс зі своїми пропозиціями. Питання, навіщо воно мені потрібно на Lifecell та Vodafone? Перший номер майже рік як перенесено, другий нещодавно.
Не знаю, глюк чи не глюк Київстар. Але мені на київстарівський номер, перенесений до Лайфселл, протягом року приходили пропозиції Київстар підключити домашній інтернет та вигідні тарифи. Довелося відвідати ЦОА Київстар та попросити не надсилати свої пропозиції на номер, який уже рік перенесено до Лайфселл. І лише після цього СМС від Київстар припинилися.

Місто
Вінниця
КСʼу просто лінь вирішувати ваше питання
До болі знайоме від КС. Саме по цій причині я всі свої номери переніс до конкурентів, в КС по своїй природі не спроможні оперативно вирішувати проблеми своїх абонентів, чи не хочуть. І тут вони мені продовжують нагадувати про себе, не припиняють надсилати мені смс зі своїми пропозиціями. Питання, навіщо воно мені потрібно на Lifecell та Vodafone? Перший номер майже рік як перенесено, другий нещодавно.
А мій номер вже значиться як шиномонтажник та й в мене все місто КС і тому я змушений лишатись на КС

Зверху