Глюки 3mob

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Підкажіть, чи можна ще якось купити esim від 3mob? В їх онлайн-магазині тільки звичайні сімки з тарифом "Річний 2020"... Це некоректно відображається асортимент чи так і має бути?
Є така можливість
Інтернет М + eSIM
e-sim250 грн

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
bundesteam, через фільтри не дає обрати, але якщо натиснути на упорядкування по тарифу (думаю і по типу сімки має спрацювати), то є номера в тарифі Інтернет М + eSIM
Screenshot 2025-01-03 113149.png

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
опа, сьогодні додали, бо ще пару годин назад у фільтрі Тип SIM не було опції e-sim

Місто
Львів
Телефон
Meizu
@bundesteam,варто перевірити дані через добу +/-, на Тримоб не швидко оновлює все в особистому кабінеті

Місто
Киев
Неотримання смс-повідомлень про пропущені виклики згідно послуги «Хто дзвонив». У всех не работает данная услуга, на перенесенных номерах через MNP ?
Если звонок на Тримоб, с другого оператора.

Місто
Украина,Одесса
Неотримання смс-повідомлень про пропущені виклики згідно послуги «Хто дзвонив». У всех не работает данная услуга, на перенесенных номерах через MNP ?
У меня тоже не работает.

• Like
Реакції: moby
Місто
Киев
У меня тоже не работает.
Попробуйте оставить заявку на сложность, у оператора. Я заявку на сложность, уже оставил у оператора. Чем будет больше заявок, тем быстрее это исправят.

Місто
Львів <-> Північна Донеччина
Телефон
iPhone
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Я здогадувався, що тримоб - поганий оператор. Але на стільки! Дурна система МНП. Номер переносив цілий тиждень, привітливий колл-центр. Після отримання сімки по новій пошті почались веселощі. Вставив сім карту у планшет, швидкість завантаження до 2 мегабіт, вивантаження аж 1. І це в адміністративному окрузі. В кабінет поки зареєструватись не можу. Дзвінки можу робити і зі старої водафон сім карти на якій був номер і з тримоб. Після відключення телефону з водафон сім, дзвінки вхідні я приймати не міг але вихіді здійснювати можу. Водафон значить цей номер як їхній і дає користуватись їхніми послугами надалі. Сьогодні колл центр розчарував, створили якусь заявку і розглянуть її аж у понеділок. Гарно мене зустрів ТриМоб. Добре, що це не основний номер.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
yanv , почекай трохи. Спочатку так є, що працюють обидві сімкарти. А потім сімкрта старого оператора відключається. У мене таке ж було. За деякий час стара сімкарта відключилась. Точно так само із реєстрацією в ососбистому кабінеті. Дасть зареєструватись за деякий час.

Місто
Полтава
Переносив на 3Моб основний номер, все пройшло без нарікань. Користуюсь другий місяць, поки ніяких траблів не було.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Водафон значить цей номер як їхній і дає користуватись їхніми послугами надалі.
Водафон не виключив номер зі своєї абонбази.
Але винен тримоб.
Логічно ;)
Так дивіться, в мене було 4 номера водафон.
1 основний
Другий переніс до лайф
Третій до київстар
Четвертий до тримоб
І ніяких проблем не було.
Post automatically merged:

yanv , почекай трохи. Спочатку так є, що працюють обидві сімкарти. А потім сімкрта старого оператора відключається. У мене таке ж було. За деякий час стара сімкарта відключилась. Точно так само із реєстрацією в ососбистому кабінеті. Дасть зареєструватись за деякий час.
Добре, дякую за пораду. Мені нічого не казали в службі підтримки, що треба щось чекати.
Post automatically merged:

Переносив на 3Моб основний номер, все пройшло без нарікань. Користуюсь другий місяць, поки ніяких траблів не було.
Яка у вас швидкість моб. інету?

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
8 / 3 скорость в 3G Водафона если на месте у самого Водафона нет каких-либо проблем или перегруза.

• Like
Реакції: yanv
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Ой як весело, розмова зі службою підтримки обох операторів:
1. Водафон - Так, заявка на перенесення є і була створена 1 квітня але вона ще в роботі, вибачте за труднощі.
2. ТриМоб - Номер перенесено, ми не знаємо, що сталось тому створюємо заявку/звернення. Очікуйте на відповідь у понеділок.

(Стислий переказ діалогу)
Буду очікувати далі.

Місто
kyiv
Я здогадувався, що тримоб - поганий оператор. Але на стільки! Дурна система МНП. Номер переносив цілий тиждень, привітливий колл-центр. Після отримання сімки по новій пошті почались веселощі. Вставив сім карту у планшет, швидкість завантаження до 2 мегабіт, вивантаження аж 1. І це в адміністративному окрузі. В кабінет поки зареєструватись не можу. Дзвінки можу робити і зі старої водафон сім карти на якій був номер і з тримоб. Після відключення телефону з водафон сім, дзвінки вхідні я приймати не міг але вихіді здійснювати можу. Водафон значить цей номер як їхній і дає користуватись їхніми послугами надалі. Сьогодні колл центр розчарував, створили якусь заявку і розглянуть її аж у понеділок. Гарно мене зустрів ТриМоб. Добре, що це не основний номер.
Треба добу чекати після аетивації, потім надається можливість реєструвати особистий кабінет.
Швидкість в мене така сама, що дивно тому що на лайці та інтері в цьому ж місці - до 8 мбіт.

• Like
Реакції: yanv
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Треба добу чекати після аетивації, потім надається можливість реєструвати особистий кабінет.
Швидкість в мене така сама, що дивно тому що на лайці та інтері в цьому ж місці - до 8 мбіт.
Ну мені здається, що Лайка - це ТриМоб. Також реєструють на 091 лише на 0916, працюють в мережі водафон і ще гірше за тримоб, а також на сайті 2ip пише, що мережа Укртелеком.

Місто
kyiv
Ну мені здається, що Лайка - це ТриМоб. Також реєструють на 091 лише на 0916, працюють в мережі водафон і ще гірше за тримоб, а також на сайті 2ip пише, що мережа Укртелеком.
бо IP й надає тримоб (той ж укртелеком). На інтері також, проте інтер не тримоб)

Зверху