ВанОО
Заблокирован
- Місто
- Белая Церковь
А контракт у них видно в приоритете, вообще нет проблем
Перезвонили в тот же день.
У мене так було на Moto E, коли перейшов із Vodafone в Тримоб (тож сім-карта була така сама, під заміну). Відслідковував тоді процеси – здається, що смарт перестав "спати". Але, якщо не помиляюся, без передачі даних було значно краще із споживанням. Подумав, що саме робота в роумінгу дає побічний ефект.Якщо сімку Тримоб поставити у смартфон, то вона починає добре "кушати" батарейку
В користуванні багато років сім utel (mini), ukrtelecom (mini та micro), ogo (micro), 3mob (micro, nano та esim) - скарг на підвищений розхід заряду батареї ніколи не було. Але ось якщо локація з нестабільним покриттям, то автономність просідає сильніше (незалежно від марки смартфону/телефону), ніж хотілося б. Правда немає особливо з ким із інших операторів порівняти, оскільки з моменту початку користування мобільним зв’язком, 98% часу саме 3Моб/УТ/ОГО/UT був (і є) основним оператором в сім’ї та немаленькій родині.Незрозуміла проблема.
Якщо сімку Тримоб поставити у смартфон, то вона починає добре "кушати" батарейку. Перевіряв і на сяомі і на самсунг. Грався з режимами мережі... Байдуже. Коли поставив у нокію 105 - то нокіа нормально тримає батарею.
Сімка треба для резервного домашнього зв'язку та дуже рідких дзвінків на міські номери.
І ще - це не симка з пакету. Бо через глюк рідної сімки з пакету прийшлося заміняти сімку у оператора
Питання - це у всіх так?
Вмикайте нацроумінґ.В користуванні багато років сім utel (mini), ukrtelecom (mini та micro), ogo (micro), 3mob (micro, nano та esim) - скарг на підвищений розхід заряду батареї ніколи не було. Але ось якщо локація з нестабільним покриттям, то автономність просідає сильніше (незалежно від марки смартфону/телефону), ніж хотілося б. Правда немає особливо з ким із інших операторів порівняти, оскільки з моменту початку користування мобільним зв’язком, 98% часу саме 3Моб/УТ/ОГО/UT був (і є) основним оператором в сім’ї та немаленькій родині.Незрозуміла проблема.
Якщо сімку Тримоб поставити у смартфон, то вона починає добре "кушати" батарейку. Перевіряв і на сяомі і на самсунг. Грався з режимами мережі... Байдуже. Коли поставив у нокію 105 - то нокіа нормально тримає батарею.
Сімка треба для резервного домашнього зв'язку та дуже рідких дзвінків на міські номери.
І ще - це не симка з пакету. Бо через глюк рідної сімки з пакету прийшлося заміняти сімку у оператора
Питання - це у всіх так?
Попробуйте сеть кс или лсТак я в нацроумінгу і находжусь.
Tarasik а смс по Україні вдається відправити?
Где можно прочитать, про эту услугу?Не можу активувати iMessage. Це тільки я такий везучий чи ще у когось така сама проблема?
Зі слів операторів по номеру ніяких обмежень немає, на рахунку 20 грн, але спроби відправлення смс за кордон для активації не бачуть.
Про imessage? Це тільки на iPhone!Где можно прочитать, про эту услугу?Не можу активувати iMessage. Це тільки я такий везучий чи ще у когось така сама проблема?
Зі слів операторів по номеру ніяких обмежень немає, на рахунку 20 грн, але спроби відправлення смс за кордон для активації не бачуть.
все працює. https://register.3mob.ua/На сайті(3mob.ua) відсутня змога перенесення номеру (MNP)/ помилка 404
Ваше посилання працює. А чому з сайту не направляє на NMP?все працює. https://register.3mob.ua/На сайті(3mob.ua) відсутня змога перенесення номеру (MNP)/ помилка 404