Это на предоплате, или на корпорации?Це що, безкінечне життя?))
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Это на предоплате, или на корпорации?Це що, безкінечне життя?))
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
передоплатаЭто на предоплате, или на корпорации?
номер живий, працюють вхідні/вихідніМінус - то вже вмер.
Такое показывает на корпоративных тарифах и на "Смарт семья базовый".Це що, безкінечне життя?))
Нет, но инициатор группы должен пополняться хотя бы на 10грн. в год.не заблокують?
Если с красивым номером, то срочно кидать.лайф с красивым номером
Теж дали на номер, який треба було скоро поповнитиПолучается +3 месяца.
Ну я пополнил на 10ку.нехочу рисковать.Номеру 15 лет и очень красивый,хотя лет 5 на полке..может большеТеж дали на номер, який треба було скоро поповнитиПолучается +3 месяца.
в FAQ lifecell указано, что срок действия номера 365 дней, но (цитата):Ну я пополнил на 10ку.нехочу рисковать.Номеру 15 лет и очень красивый,хотя лет 5 на полке..может больше
так складіть заявку, хай перевіряють у чому там у них проблеми.ЦЕ НОРМА ЗАРАЗ ?
ще 1-2 міс назад інтернет краще працював. Можливо трішки людей прикупило собі лайф для інтернету. І почали загружати БС.2-3 дні назад в дома лайф працював нормально , в іграх не пінгувало . І ось вже 3 день лайф працює убого , постояно пінгує , відео довго грузять , при тих же самих умовах як і тиждень тому + ше й плату за тариф підняли на 55 грн. ЦЕ НОРМА ЗАРАЗ ?
В мене зараз таке на Водафоні без вольтиНе знаю, пов‘язано то з вольтою чи чимось іншим…Телефонують з лайфу мені на лайф і або не чую я, або не чують мене. Вихідний дзвінок на лайф часто тим же закінчується. Недавно щось схоже було на кс, але вже ніби пофіксили
Можливо світло в кого вимкнене? В мене таке буває, ще що. Зараз якось жалітись на роботу операторів не варто, ситуація складна.Не знаю, пов‘язано то з вольтою чи чимось іншим…Телефонують з лайфу мені на лайф і або не чую я, або не чують мене. Вихідний дзвінок на лайф часто тим же закінчується. Недавно щось схоже було на кс, але вже ніби пофіксили
А звонок вместо СМС кода поступает?Несколько дней как заметил, что не приходит код авторизации, для входа в приложение Бип.