Глюки lifecell

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Поповний свій номер лайфселл, який раніше був тільки з тарифом для розмов (без інтернету).
Підключив там інтернет нічний. Включав виключно в межах зони 23,00 - 8,00.
Але знімає по трошки гроші, виглядає як виходи в інтернет. Хоча в айфоні стоїть використання інтернету з Київстару та відключення автоматична зміна.
Не дуже хочеться писати в підтримку, можливо тут експерти підкажуть :)
Треба виключити ЛТЕ, тобто, переключити телефон в режим лише 2Ж/3Ж.

• Like
Реакції: Sem
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Свет включили, лайф не работает. Что думать?
Йде купляєте сімкарту Київстар, Vodafone і приймаєте рішення по ситуації. Зараз немає впевненості не тільки в роботі операторів мобільного зв’язку.

Місто
Киев
uvs,
Свет включили, лайф не работает. Что думать?
Думать что скоро прилетит ракета и жопу поджарит. Вот что думать
Заработал уже интернет, после составления заявки у оператора. До очередного отключения электроэнергии.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
uvs, ну то сам навчи. Чи ти просто пожалітися?
Я констатую факт. А не жалюсь.
Жалієшся, бо пишеш на форумі і ставиш дизлайки. Думаєш один ти такий без зв’язку?
Ситуація складна і потрібно розуміти це, пора вже «вирости».

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
Вроде форум для того и существует, что бы обсуждать операторов, их косяки , плюшки и т.д. Не надо мне рассказывать , какая ситуация, жил в окупации, знаю, что может быть и хуже того, что сейчас имеем.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Huawei P Smart 2019
Вроде форум для того и существует, что бы обсуждать операторов, их косяки , плюшки и т.д. Не надо мне рассказывать , какая ситуация, жил в окупации, знаю, что может быть и хуже того, что сейчас имеем.
Він для того і створений... але, якщо в населених пунктах немає електрики по пару суток... А ТО І БІЛЬШЕ, то я вважаю це не глюк (любого з операторів).
У мене в місті Водафон лягає самий перший, потім Київстар (десь за 8 годин), ну а вже потім(10,5 годин) ложиться спати Лайфселл,но одне спасає... одна БС на котельні лікарні(лайфселл) працює в штатному режимі, но перегружена на повну!!!

• Like
Реакції: Inn@

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
babakiurii, та радуйтесь, что вы пол года с подобным не сталкивались. Это хорошо, что КиСту принудили ставить резервное питание.
В марте вообще печаль была, тогда лифчик приятно удивил.

Місто
Кривой Рог
Телефон
LG-E975
Без лишней хвальбы. Во время всех суточных блэкаутов только голосовая связь Лайфа по всему городу и не ложиться. КС падает сразу, ВФ пару часов в некоторых районах держит. Днепропетровская обл.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене прикол з " номер не обслуговується" при дзвінках на Лайф. Хтось ловив? Потім саме проходить. Телефоную дружині, тому точно певен, що обслуговується і в мережі

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
У мене останнім часом досить часто при дзвінках на Лайфселл іде переадресація на автовідповідач. Так, ніби телефон вимкнено або поза зоною. І одразу ж миттєво приходить повідомлення, що абонент в мережі. Набираю повторно і знову те саме. Потім саме приходить і є дозвон.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Bester, не знаю як у вас, а у нас мобільні мережі по місту зараз погано працюють. Причина - постійні відключення електроенергії, 2 години є/4 немає. Мобільний інтернет всюди глючить, хіба що знаходишся у районі, де всі будинки одночасно зі світлом і тоді моб інтернет працює.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Коли виходжу із зони дії WiFi, lifecell не відразу чипляється за 4.5G+. Доводиться пересмикувати. Літачок у шторці, звісно.
А так, 4.5G+ у Полтаві значно покращилось. Хоча, скоріше то справа у агрегації (RN5->RN11).
Post automatically merged:

Тю, Саня-068, а шо такоє?
Ну не існує такої абревіатури як 4.5G+ не існує!!!! Є 4.5G або 4G+!!!!! Ну ніяк не 4.5G+. Щеб ви написали 4.5G+ LTE Advanced Pro+

Зверху