Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Кочевник, ну тоді якщо приватний завод так хазяйнує що банкрутує то хто йому винен. Якщо я куплю в селі ділянку з хатою у, припустимо, фермера, який спився і програв всі гроші, і збудую там новий будинок то це я поганий а фермер нещасний?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
ну тоді якщо приватний завод так хазяйнує що банкрутує то хто йому винен.
наскільки я зрозумів, то завод не збанктротував. В нього земля була в оренді. Але місту вигідніше відразу продати землю забудовникам.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Київ з 21 березня перестане зупиняти транспорт під час тривог: але є нюанси
Тимур Ткаченко оголосив про початок роботи нових правил роботи громадського транспорту під час тривог

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
перестане зупиняти транспорт під час тривог
До дупи, це майже нічого не вирішує - бо основна проблема - це зупинка метро, жоден маршрут не дублює гілки метро між берегами, а червона гілка від Лівобережної до Лісової взагалі нічим не дублюється. Так, бабулькам іноді під час тривоги не доведеться пересаджуватись з безкоштовного тролейбуса на платну маршрутку на звичайних маршрутах, ось і все.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Интересно, есть ещё города, где во время тревоги останавливается транспорт?
Останавливать метро - это вообще запредельная глупость.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
где во время тревоги останавливается транспорт?
Мене більше всього "повеселило", це залізничний вокзал в Чопі. Їхав в кінці 2022 року в Будапешт з Чопу, а в той день були тривоги по всій Україні через сраний Міг. Так от, вокзал Чопу закривали і всіх виганяли або в підвал або на вулицю, а також відміняли потяг до Угорщини (точніше він просто не приїзжав в тривогу з Захоня (там їхати 20 хвилин відсили). Так от так співпало, що довелося в Чопі пробути з ранку і до 6 вечора приблизно, через тривоги не міг виїхат раніше в той Захонь

Зверху