Громадянство України: набуття, прийняття, поновлення тощо

Адир Гешем

Украинский израильтянин
Місто
Хайфа-(ранее Харьков)
Телефон
Iphone 14 PRO
В 2013 году, когда мы уехали из Украины в Израиль на ПМЖ, то у нас отобрали внутренние паспорта. Меня и сына сняли с военского учёта. Мы выписаны из квартиры... Прошло 11 лет. Наши украинские загранпаспорта, где ещё вклеены визы в Израиль, просрочены. Вроде, чтобы теперь получить новый паспорт, нужна выписка из военкомата. А как ее получить если нас нет на учёте в военкомате? Зайти в Дию? А я не могу даже там зарегистрироваться, потому что наши заграничные паспорта не с биометрией... Вот и получается, что мы как бы и граждане и как бы нет....
Вы граждане, просто с недействительным паспортом.
А для чего вам сейчас паспорт Украины? Или гражданства Израиля нет?
Post automatically merged:

В 2013 году, когда мы уехали из Украины в Израиль на ПМЖ, то у нас отобрали внутренние паспорта. Меня и сына сняли с военского учё получить новый паспорт, нужна выписка из военкомата. А как ее получить если нас нет на учёте в военкомате? Зайти в Дию? А я не могу даже там зарегистрироваться, потому что наши заграничные паспорта не с биометрией... Вот и получается, что мы как бы и граждане и как бы нет....
Вы граждане, просто с недействительным паспортом.
А для чего вам сейчас паспорт Украины? Или гражданства Израиля нет?
Post automatically merged:

Гражданство Израиля у нас уже 11 лет. Но украинский паспорт и гражданство хочу иметь... Что в этом не правильного?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
  • Haha
Реакції: lite

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Закон України, що забороняє подібне на поточний час. Чи цього замало?
Що забороняє?
Я так розумію, в них громадянство є, наново отримували не треба, лише документи.
Верховний торпедує множинне громадянство для українців. Певно автор цього чекає.
З погляду України до всіх нових змін законів в них лише одне – українське.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
В сенсі шо? Подвійне громадянство. Позбавити, поки буба не передумав.
Українського позбавляють указами президента і ще з часів попереднього таких не підписують.

Шкода. Зараз як ніколи потрібно або позбавляти, або міняти на паспорти негромадян, як десь в країнах Балтії.

• Haha
Реакції: lite

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Шкода. Зараз як ніколи потрібно або позбавляти, або міняти на паспорти негромадян, як десь в країнах Балтії.
Це серйозно? Люди роками чекають виходу з громадянства України, виконавши всі процедури. Україна не забороняє множинне громадянство, а визнає за людиною тільки одне громадянство - своє. Тобто розглядає людину як свого громадянина, ігноруючи всі інші громадянства.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Це серйозно? Люди роками чекають виходу з громадянства України, виконавши всі процедури. Україна не забороняє множинне громадянство, а визнає за людиною тільки одне громадянство - своє. Тобто розглядає людину як свого громадянина, ігноруючи всі інші громадянства.

Серйозно. Позбавляти громадянства. Приклад де і як це роблять я написав. А що не так?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
До речі, я вів розмову не про тих, хто поїхав, а про вату/ждунів, тощо. Подивись як на болотах виють щодо цього
Всю нашу шоблу туди ж
Тих, хто поїхав і обрав іншу країну, звісно теж треба позбавляти, бо це їх свідомий вибір.

lite

Заблокований
Місто
Hranice
До речі, я вів розмову не про тих, хто поїхав, а про вату/ждунів, тощо. Подивись як на болотах виють щодо цього
Всю нашу шоблу туди ж
Куди? Гребуть всіх, кульгавих, сліпих, ждунів, свідомих і все одно не вистачає, бо всі тікають і ховаються. Позбавити їх громадянства? Отак взяти і знизити моб. ресурс?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Всю нашу шоблу туди ж
Тих, хто поїхав і обрав іншу країну, звісно теж треба позбавляти, бо це їх свідомий вибір.
Та ну МінєД для чого утворили? Щоби всіх загрібати назад.

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Подейкують, що консульства усіляко відмовляють заявителів від подачі заяв про вихід з громадянства. А тут взяти і самим зробити подарунок цим людям? До речі, позбавити громадянства можна тільки тих, хто має ще якесь громадянство. Зробити людину апатридом забороняє Женевська конвенція 1951 року. Україна є її підписантом.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Зверху