Гумор

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Скорее, рашка похожа на этого персонажа.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Скорее, рашка похожа на этого персонажа.
Так вже ж пропонували відправити пуйла на Юпітер. Території - неосяжні, газу - безмежно, і бонусом потужна гравітація щоб назад не втік.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Министр иностранных дел Лавров принес официальные извинения еврейскому народу. «Меня неправильно поняли, - заявил он, - я, разумеется, не хотел сказать ничего обидного, и, я, конечно, знаю, что Гитлер по происхождению не еврей. Моя мысль заключалась всего лишь в том, что вы Христа распяли».

Отсюда

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
У радянських анекдотах українці завжди висвітлювалися ненаситними, чукчи - дурними, грузини - схильними до гомосексуалізму. Кумедно, що після розвалу СРСР жадібними тупими підорасами виявилися зовсім інші люди

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Мне последнее время вспоминается анекдот про а ви куди? Москалів бити. А якщо вони вас? А нас за шо?
Такое же кривое зеркало, как и все остальное

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
У радянських анекдотах українці завжди висвітлювалися ненаситними, чукчи - дурними, грузини - схильними до гомосексуалізму. Кумедно, що після розвалу СРСР жадібними тупими підорасами виявилися зовсім інші люди
в советском союзе мы все жили мирно) чурки, хачи, хохлы, бульбаши, жиды, чукчи там с мордвой ебаной и русские) чё щас началось то? (с)

Зверху