Де читаємо новини?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нарешті я зрозумів, куди витрачають зекономлений час ті, хто не вмикають поворотники, не доносять сміття до смітників і ігнорують знаки пунктуації.
Вони передивляються всі відео Дудя, про Дудя, а також рейтинги блогерів які роблять огляди на огляди.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Selianka, Чмут сказав своє слово у інтервʼю Німецькій хвилі, що "копійчана корупційної економія на формі і яйцях не вартує ризика непоставки зброї на мільярди" (це таке моє "прочитання")...
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
 

artsel

Легальний 4G користувач
Реєстрація
20.08.13
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
А мене Жданов на 4 місці здивував. Всі фейки у себе пересказував
 

chelavek

Слава Україні !!!
Реєстрація
03.07.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Це й так гумор далі нікуди
Ще телемарафон додати ))
Не смішіть
 
Реєстрація
17.05.23
Місто
Днепр
Еще с 2014 года, подборка в твитере, позже в телеграме, люди, которые проверены годами , а не минутным хайпом.
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Реєстрація
17.05.23
Місто
Днепр
Еще с 2014 года, подборка в твитере, позже в телеграме, люди, которые проверены годами , а не минутным хайпом.
Ти не той чувак, якого вчора забанили?
Наверняка нет.
Post automatically merged:

...люди, которые проверены годами...
довіряй, але перевіряй
Если день начинаешь много лет с политических обзоров, и прогнозы годами сбываются у этих людей, то доверие в разумных пределах они заслужили. Да, ошибки могут быть у всех, но я никогда не понимал знакомых, читающих и смотрящих всякую чушь, которая не оправдывается. И аргумент у них обалденный. Цитирую: "Зато интересно"
 
Останнє редагування:

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
❗️Інститут масової інформації склав список із 46 російських та орієнтованих насамперед на закордонну аудиторію проросійських Youtube-каналів, які досі не заблоковані попри неодноразові та грубі порушення правил спільноти.

Одразу зазначимо, що це не всі прокремлівські канали-порушники, які наразі існують на платформі. Визначені для моніторингу Youtube-канали можна розділити на три категорії:
🔴ті, які просувають агресивну пропаганду, використовують геноцидну риторику, ворожі висловлення, публікують сцени насильства тощо;
🔴кремлівська пропаганда, яка “маскується”;
🔴ті, які розміщують контент, характерний одразу для двох зазначених категорій.

ІМІ вирішив дослідити, чому Youtube “закриває очі” на порушників, як уже заборонені платформою російські канали обходять блокування і які наративи кремлівської пропаганди нав’язують аудиторії. Про все це, а також пропозиції щодо боротьби з небезпечним контентом читайте в матеріалі за цим посиланням:
👉👉👉


Крім того, Інститут масової інформації наголошує на необхідності створення представництва Youtube в Україні.

ІМІ також закликає Youtube видалити з платформи російські та проросійські канали, що поширюють фейки та наративи кремлівської пропаганди, використовують образливі та ворожі висловлювання щодо політиків та населення різних країн, розпалюють геноцид проти українського народу та поширюють расистські висловлювання. Ми також звертаємося до Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Ради національної безпеки і оборони України з проханням сприяти коректному й ефективному блокуванню прокремлівських ресурсів.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Тепер у Франції жертвами російської операції стали щонайменше чотири щоденні газети: Le Parisien, Le Figaro, Le Monde і 20 minutes.
З погляду техніки, у цьому випадку йдеться про створення (публікацію) підроблених статей на сторінках, ідентичних за виглядом і параметрами офіційним сайтам популярних ЗМІ, але з іншим доменним ім'ям (наприклад, із розширенням .ltd замість .fr).
Причому найчастіше обман посилюється тим, що в подібних фальшивих публікаціях є гіперпосилання на справжні статті "піратованих" ЗМІ. Потім ці фейкові матеріали поширюються через соціальні мережі, щоб підвищити їхню "вірусність".
...
Як зазначає VIGINUM, під час кампанії поширювали "проросійський контент, пов'язаний із війною в Україні", який "ганьбить українських лідерів". Зловмисники також "експлуатували" внутрішній новинний порядок денний Франції, поширюючи контент, що загострює політичну і суспільну полеміку.
Ще вони люблять малювати і розповсюджувати фальшиві обкладинки справжніх видань з антиукраїнськими карикатурами.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Ольгінські тролі без роботи лишились, та чи надовго:
Основатель ЧВК "Вагнер" и бизнесмен Евгений Пригожин распустил медиахолдинг "Патриот", куда входили издания РИА ФАН, "Народные новости" и другие. В пятницу многие издания медиахолдинга объявили о своём закрытии. О прекращении работы РИА ФАН заявила ТАСС его главный редактор Кристина Масенкова. Редакция издания "Невские новости", входящего в "Патриот", сообщила о прекращении своего существования и попрощалась с читателями. То же самое сделало издание "Экономика сегодня". Издание "Политика сегодня" объявило, что оно "радикально переформатируется" и, возможно, продолжит работу в формате авторского блога. Как сообщает The Bell в пятницу вечером со ссылкой на источники в медиахолдинге, совещание о закрытии компании проходило при личном участии Пригожина. Редакторам поручили "всё [пустить] под нож" и уничтожить все следы присутствия в интернете — не только сайты медиа, но и соцсети, телеграм-каналы, странички на "Яндекс-дзен" и чаты. На вопрос о том, как проходило совещание, собеседница The Bell ответила: "Всё как обычно, всех х****сил, сказал, что вы мне на*ер не нужны".
 
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса
Поки лише ексзаступник Няші отримав орден Чапаєва:
Після анексії Криму

сайт російський, а вони використовують такі слова?)
Я думав напишуть після повернення Криму додому 😂😂😂

Апп, соррі, передивився трохи сайт, помітив що там гол.редактор не скабєєва 😂😂😂
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Зверху