Кочевник, де порадиш новини ,аналітику дивитись ?
Не можу нічого порадити. Щодо огляду бойових дій, то найбільш якісним мені здається Тому Купер, читаю в телезі переклад.
Дякуючи
Selianka знайшов джерело без зрадойобства і піріможництва.
Всі решта, ну такоє... Той самий Жданов зациклений на швидкій перемозі і все відкидає, що не вкладається в його модель перемоги.
Лєвієв - просто узагальнення всіх відкритих джерел, безпосередньо аналітики дуже мало. Нерідко робить хибні висновки на основі певних подій, відразу видно відсутність в нього військової практики.
Швець, Абдрістовіч, Подоляк і Будан - піздаболи.
Портніков, ну такоє... Занадто заангажований, перебільшує з критицизмом. Всіх решта не бачив.
З якісною аналітикою важко, вона коштує дорого. Тому її замінюють або самопіаром, або пропагандою.
П.С. Як я складаю картину війни? Фрагментарно, на основі відкритих даних, отриманих під час служби знань і аналітичних здібностей. І все одно ця картина надзвичайно спрощена і, що найгірше, фрагментарна.
П.П.С. Щодо новин? Всі джерела добрі, але русняві варто приймати обмежено, оскільки може розвинутися зрадойобство. І обов'язково перевірка фактажу на правдивість, навіть з джерела на 146% довіреного.