Де читаємо новини?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
хто для тебе є лідером суспільної думки, експертом тощо.
Лідерів суспільної думки - безліч, експертів серед них - жодного.

Серед тих кого я читав і приймав до уваги - це гєрр Штольц з ЖЖ/Dreamwidth. Але він вже давно не пише. Останній допис за 13 листопада. https://potsreotizm-old.dreamwidth.org/644967.html
Слухаю денний звіт Лєвієва на швидкості 1,5, він дуже добре складає фактаж. Все.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
слухаю "хорошого росіянина"
Краще Невзорова не знаю, слухаю із задоволенням.
Ви мене здивували. Для мене Невзоров апріорі не може бути адекватним джерелом допоки не покається за 91 в Ризі. Коли там людей танками давив омон, його "зірка запалала" на пропагандиському полі. Огидний його фільм про ті часи, який я навітіь не хочу дивитись.
У “Наших” тоді ще молодий Невзоров розповідає про ризький ОМОН, який фактично бореться з латвійською незалежністю й захоплює адмінбудівлі у столиці Латвії. За словами одного з його співробітників, “борется с фашизмом, который все больше процветает на территории Латвийской ССР”.
Невзоров, це один з тих людей хто був основположником сьогоднішнього рашистського режиму і я є противником надання йому громадянства України.
"Харошими рузкімі" вважаю Немцова, Новодворську, Політковську.
Романа Цимбалюка. Останнього більше усього й дивлюсь.
Я люблю лише їхні ефіри з Піонтковським. Без цензури. :)

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
допоки не покається за 91 в Ризі.
Він вже покаявся, в одному з відео. Зараз так як він, хуйловський режим мало хто опускає, з "хороших руських". Нємцов - мабуть найкращий, але був... :( Так як і Джон Маккейн, імхо, якби його вибрали тоді, то йухла вже б не існувало.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
допоки не покається за 91 в Ризі.
Він вже покаявся, в одному з відео. Зараз так як він, хуйловський режим мало хто опускає, з "хороших руських". Нємцов - мабуть найкращий, але був... :( Так як і Джон Маккейн, імхо, якби його вибрали тоді, то йухла вже б не існувало.
Не бачила такого відео. Зате читала інтерв'ю, де він сказав:
“Когда мы защищали Советский Союз, это было совершенно осознанно и простительно. Но на данный момент это абсолютный труп. И попытка играть в какого-то зомби, который будет ходить среди нормальных людей и пугать гнилыми глазницами, абсолютно оскорбительна, в том числе и для памяти того Советского Союза, за который мы тогда дрались".
І де ви тут покаяння бачите?

Доречі, а що стосовно його фільму "Чистилище" про війну в Чечні, де його герою протистоять не лише чеченські бойовики, а й усілякі афганські моджахеди, прибалтійські снайперки та, звичайно, УНА – УНСО, куди ж без цього.
Та навіть ще в 2021 році він входив, до списку довірених осбі молі.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Не бачила такого відео
Не можу знайти, треба все передивитись, але точно в недавніх ефірах..
Та навіть ще в 2021 році він входив, до списку довірених осбі молі.
Чого б тоді йому і далі не бути успішно в цьому списку? Людина може помилитись, і може виправитись і змінити свою думку, якщо вміє думати і аналізувати. Виходячи з його нинішніх ефірів, я би дав йому ще один шанс.

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Людина може помилитись, і може виправитись і змінити свою думку, якщо вміє думати і аналізувати.
Другими словами, вовремя переобуться ;)
Лакмусовая бумажка для "хороших руцких" - вопрос ядерного разоружения рф.
Где-то видел, как про это спросили Фейгина, тот резко замолчал.
А что об этом думает Невзоров?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
А что об этом думает Невзоров?
Невзоров в принципе уверен, что рефки после уже не будет.
Post automatically merged:

Другими словами, вовремя переобуться ;)
Вовремя - это когда уже победили, или около того, сейчас еще не все на Западе уверены

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Это не отвечает на вопрос о ядерке.
Очень даже отвечает - не будет рефки - не будет ядерки, сдадут, как тогда Украина, некому будет обслуживать и содержать.

Вовремя зависит от личного чутья.
Якби ж то.. Если его чутье не подведет, то простить можно все и пожать руку... ;)

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Это вряд ли. Будут держаться и угрожать до последнего. Слишком глубоко великодержавие в головах, даже у самых "хороших руцких". Они просто ищут для себя выход: свалить все грехи на хуйла, самим выйти на коне и в белом, передоговориться с Западом, и снова жить хорошо. "Сдача" в этот план не входит.

Запомните этот твит (с)

простить можно все
Большая ошибка.

Зверху