Джерело безперебійного живлення (UPS ДБЖ ИБП)

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Я просто телефон на роздачу вмикаю, не дуже вкурюю нащо в такому випадку роутер і UPS.
Якщо мова про багатоповерховий будинок у великому місті нафіг не потрібно, хоча він писав про свіч відповідно можливо йому щось нестандартне потрібно, а от якщо десь в приватному з підключенням через GPON, то думаю там можливі варіанти.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
В мене в будинку світло вимикають але інет працює від провайдера
Тому і хочу якось роутер тримати увімкненим
Я б з телефону 4ж роздавав , але моб інет на всіх провайдерах падає до рівня що роботу мою не витягне
Хоч тариф на кс і лайф дозволяє трафіку достатньо
Водафон взагалі мертвий

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Саме так ти можеш мати безперебійник, але коли світла нема там де стоїть обладнання ( у нас в приміщенні сільради шкаф оптика) то ніякі прибамбаси від того не врятують.
Якраз ZTE MF286 тут буде в поміч: вміє бекапити канали.
Щодо тарифів, то контракт Водафон, 250 грн./міс. (перші пів року) тру безлім.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Місто
Полтава
12v7ah акум з мотоцикла роутер+медіаконвертор тримає більше доби. 2 "крокодила", 2 штекера 5,5мм і метр провода (ну і добавив туди ще вольтметр)
Напряму підключав?
Я про це, і питав. Там проситься проміжна платка, щоб не усадити акум нижче 12 вольт.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
є готове рішення якесь ?
Там роботи на півгодини з перекурами, припаяти 2 крокодила та 2 штекера. Якшо сам не зробиш (нема чим) - попитай у друзів, в когось паяльник та буде.

Є готове рішення для автоматичного обмеження мінімальної напруги 12 вольт, щоб акум не уграти глибоким розрядо
Є, у китайців повно різних по 2-4$ (і примітивні з підстроєчними резисторами, і більш продвинуті з "екранчиком" та кнопками)

Напряму підключав?
Так. ONU'шка від 12В, роутер зараз теж 12В (був 9В - ставив "понижувач" з 12)

PS: в тих же китайців повно "контролерів" з 2ма входами (наприклад з БЖ та акб) і 1м виходом, який перемикає живлення з БЖ (якшо там пропада напруга) на АКБ. Единий ньюанс - на секунду пропада напруга на виході, роутер перезавантажиться.

Я для свого офісу колись брав таке рішення
Що використовував? Є ссилка?

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Є готове рішення для автоматичного обмеження мінімальної напруги 12 вольт, щоб акум не уграти глибоким розрядом?
Є, у китайців повно різних по 2-4$ (і примітивні з підстроєчними резисторами, і більш продвинуті з "екранчиком" та кнопками)
Як їх там правильно шукати?)

Місто
Харьков
Там проситься проміжна платка, щоб не усадити акум нижче 12 вольт.
12 Вольт это самое золотое рабочее напряжение, плата должна отключать питание с аккумулятора когда напряжение падет до 10.8 вольт

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
УРАААААА!!!!!!
Я його знайшов!!!!! Він таки існує!!!!
Повноцінна упса на 12В !!!! (якшо вірити описам :) )
LUXEON PSC 3512
Ще і ціна мега-гуманна, менше 10$ (зараз по 371грн, ну ще + доставка..)
Так шо відбій повітряної тривоги колхоз, коли вже є готове. Якісний БЖ 12В-3А, зарядне для АКБ, перемикання без розрива, контроль за розрядом акб...
Єдине, ток заряду б побільше існуючого 1А, але _написано_ "сумісний з 4-30Ач акб" - зі скрипом і ширпотрєбний 45Ач зарядить.

PS: може хто знайде на алі такий же...

Місто
Хмельницький
УРАААААА!!!!!!
Я його знайшов!!!!! Він таки існує!!!!
Повноцінна упса на 12В !!!! (якшо вірити описам :) )
LUXEON PSC 3512
Ще і ціна мега-гуманна, менше 10$ (зараз по 371грн, ну ще + доставка..)
Так шо відбій повітряної тривоги колхоз, коли вже є готове. Якісний БЖ 12В-3А, зарядне для АКБ, перемикання без розрива, контроль за розрядом акб...
Єдине, ток заряду б побільше існуючого 1А, але _написано_ "сумісний з 4-30Ач акб" - зі скрипом і ширпотрєбний 45Ач зарядить.

На сайті http://luxeon.ua/ups/35/982/ пишуть про ток заряду 0,5А в цій моделі.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На хіба то срате алі?? Поки воно прийде, у свинособак вже й ракети закінчаться😂 (он я замовив сраний олівець - три дні кітайське гівно ще не відправило, а без упса всратись за день можна, кожна година важлива)))

Ще такі пристрої від Faraday, бачив ось вчора на Кардачах, павільон 9В "Радіодеталі".

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
У меня третий год работает бесперебойник volter 300 + 50Ач everexceed. Аккумулятору на момент покупки было четыре месяца с даты производства. Круглый год подключен медик две точки доступа и камера. Зимой также через него периодически подключается циркуляционник на отопление. Когда купил замерял с нагрузкой. Точных цифр уже не помню, но тогда я остался очень доволен продолжительностью работы. Никаких нареканий за эти годы не имею. Рекомендую такую связку для эпизодических выключений для дома или квартиры.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Придбав таке щастя - https://rozetka.com.ua/ua/flashfish-ffua550/p354561813/
Загалом усім влаштовує, але комплектний блок живлення на 20-22V/5А, видає 102Вт при зарядці, що означає що повна зарядка це 5 з половиною годин. У інструкції вказано що можна заряджати паралельно з двох портів
Якщо ви хочете заряджати швидше, то ви можете заряджати через порт 1, та будь який з портів (2,3,4) одночасно. У такому випадку, ви отримаєте 2 вхідних порти одночасно і зарядка буде вдвічі швидшою.
Характеристики вхідних портів 12-24V. Думаю докупити ще один блок живлення на порт 5.5х2.1мм знайти не проблема. І тут чи може хтось обов'язково аби обидва блоки видавали однаковий вольтаж, чи другому можна мати будь-який в діапазоні 12-24V? Або може хтось може просто порадити потужний блок від 24V/10A який би мав вихід на DC5521?

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Придбав таке щастя - https://rozetka.com.ua/ua/flashfish-ffua550/p354561813/
Загалом усім влаштовує, але комплектний блок живлення на 20-22V/5А, видає 102Вт при зарядці, що означає що повна зарядка це 5 з половиною годин. У інструкції вказано що можна заряджати паралельно з двох портів
Якщо ви хочете заряджати швидше, то ви можете заряджати через порт 1, та будь який з портів (2,3,4) одночасно. У такому випадку, ви отримаєте 2 вхідних порти одночасно і зарядка буде вдвічі швидшою.
Характеристики вхідних портів 12-24V. Думаю докупити ще один блок живлення на порт 5.5х2.1мм знайти не проблема. І тут чи може хтось обов'язково аби обидва блоки видавали однаковий вольтаж, чи другому можна мати будь-який в діапазоні 12-24V? Або може хтось може просто порадити потужний блок від 24V/10A який би мав вихід на DC5521? Какая в нем ёмкость батареи?

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
medeo 550W Выходит в идеале что там батарея на 45Ah. У меня на 300w ИБП и батарея 50 Ah. Я нагружал 100w и батареи хватало примерно на четыре с половиной часа. Я к тому что для 550w там установлена маленькая батарея. За эти деньги можно взять намного выгоднее комплект с выносным аккумулятором и с намного более продолжительным временем автономной работы. Не стоит его брать, но дело ваше

Зверху