Валентин Д, 50
В кабінеті контактним номером зазчений номер КС? чи іншого оператора?
Валентин Д, пару дней назад закончилась "Пауза" 6ти месячная. Не пополнял, позвонили предложили скидку 75% на год. Номер не КС.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Цікаво, а на "все разом" реально отримати знижку 75%?
Сьогодні дзвонив питав про Львів. Кажуть, що Львів зовсім не упсований і тільки почали в КиєвіЧи хтось чув про поліплення в інфрастуктурі проводного інтернету щодо тимчасової роботи під час відключення світла? Бачив в facebook про це писав київстар, але більше інформації 0
Тут вже писали що КС так побудована мережа, що ДБЖ на світчі в під'їзді не допоможе - інету все одно не буде. Краше змініть провайдераЯкі модели керованих світчей стоять у КС на останній милі? Можна приклади? Яка потужніть? Хочу УБП поставити
Так, вийшли нові тарифиВСЕ РАЗОМ LOVE UA вже архівний? в мене гігабіт як суперсила пропала, повинен був активуватися з 01.01.2023 року. я роутер купив вже, кабель 8 жильний провів. вони шо гонять?
Якщо у вас був тариф Домашній, то він залишається і надалі, просто тепер буде 300,00 грн (в т.ч. одна Суперсила). Якщо окремо хочете Гігабіт (не як Суперсилу), то ще плюс 50 грн.Був тариф виключно домашній інтернет, тепер переводять в односторонньому порядку на тарифи лінійки Все разом. В усіх так?