Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Тут проблема дещо в іншому - 10 Гбіт звичайному юзеру нема куди утилізувати. Жоден інтернет-сервіс не дасть такої швидкості. Навіть якщо качати торент, то доки він розженеться на максимум, вже і файл скачається.
Якщо хостити у себе сервер з піратськими фільмами, то можна утилізувати принаймні висхідний канал, але, думаю, таке вже не сподобається провайдеру.
Steam чудово тягне гігабіт, допускаю що і 10 витягне. А так загалом згоден. Ще і ssd нормальний потрібен. Та і мережеву карту на десятку окремо купувати треба. Ціна роутерів космос, а тягнуть вони дофіга що під час блекаутів не дуже.
Щодо 30 метрів знаю, але є ще момент. Я не бачив пасивних poe інжекторів на 10гігабіт. Відповідно щоб завести оптику в квартиру треба довбати отвір. Або можна скористатися poe інжектором і тримати ONU за межами квартири, на гігабіт їх повно, той самий ланет так і пропонує підключати якщо не хочеш додатковий отвір.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Steam чудово тягне гігабіт, допускаю що і 10 витягне
хіба що в режимі р2р.
мережеву карту на десятку окремо купувати треба
так. І лише в цьому році Realtek почав випускати відносно дешеві картки, в тому числі з USB інтерфейсом.
Я не бачив пасивних poe інжекторів на 10гігабіт
не знаю, що мається на увазі під «пасивними», але щось таке існує.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Зверху