динамический статический IP
ну не же 100.64.х.хдинамический статический IP
динамический белый/выделенныйдинамический статический IP
просто не платить 12 месяцев держат порт с последней оплаты.От і я чекав на ДБЖ від київстар, подавав заявку ще в зиму 2023, але поки немає. Покористуюсь поки інетом від водафону.
Тому з'явилось таке питання. А як зробити "паузу" в тарифі Все разом? Для домашнього інтернету, я знаю що є така послуга, але для Все разом я щось не побачив такого, чи можна просто не поповнювати як з мобільним?
Це дійсно так? Вчора замовляв підключення, останні дні (до 1-го червня) Безлім love.ua, запитував у оператора і мені сказали, що зніметься пропорційно залишку днів. Я щось не дуже їй повірив, наголосив що не перший місяць підключення. Кажи так, пропорційно, тільки, наче, казала потрібно внести місячну плату, а решта залишиться .Головне не попонювати до кінця місяця, бо при поповненні навіть в останній день, зніме за весь місяць.
kopek, навіщо вмикати паузу після тижня довіри, поповнити з наступного місяця і ніяких лишніх витрат. Головне не попонювати до кінця місяця, бо при поповненні навіть в останній день, зніме за весь місяць.
спрацюєОсь хотіла по феншу, але за логікою так спрацює чи ні – не зрозуміло.
Можна, але все рівно потрібно робити заявку на виклик майстра, щоб він кабель ДІ переключив в інший порт. Бо в них нове підключення ДІ дорівнює новому порту на світчі, який прив'язують до вашого нового договору. Так було в мене.мігрувати інший номер передплати на контракт LOVE UA Сила Контракт і підключити за ним суперсилу домашній інтернет за цією ж адресою?
Понапридумують, тварі. Головне підтримка цього не сказала. Але 175 грн економії, можна і викликати))Можна, але все рівно потрібно робити заявку на виклик майстра, щоб він кабель ДІ переключив в інший порт. Бо в них нове підключення ДІ дорівнює новому порту на світчі, який прив'язують до вашого нового договору. Так було в мене.мігрувати інший номер передплати на контракт LOVE UA Сила Контракт і підключити за ним суперсилу домашній інтернет за цією ж адресою?
У меня щас было по другому договор уже есть просто ждать месяц привязки так сказали в магазине.Можна, але все рівно потрібно робити заявку на виклик майстра, щоб він кабель ДІ переключив в інший порт. Бо в них нове підключення ДІ дорівнює новому порту на світчі, який прив'язують до вашого нового договору. Так було в мене.
Я в конце мая подключал статический ip, на пару дней в конце месяца чисто для теста и отключил, после отключения статического стали выдавать белую динамику.Cвязи с подорожанием статики IP знакомый отключил и ему присвоили динамический статический IP на порт WAN и лайфхак жив.
Доречі зараз перевірив, вже немає можливості підключити "Безлім LOVE UA 2024" який був для нових підключень, я підключив у середині травня цей тариф, ще й акція була 50 грн/міс, на 6 місяців, та 3 місяці безкоштовний гігабіт.Валентин Д, Ай молодець! Як гарно спрацював шиномонтаж!
как же оптика? работает же без света.Доречі зараз перевірив, вже немає можливості підключити "Безлім LOVE UA 2024" який був для нових підключень, я підключив у середині травня цей тариф, ще й акція була 50 грн/міс, на 6 місяців, та 3 місяці безкоштовний гігабіт.
Вже немає у КС таких дешевих тарифів домашнього інтернету