протягом доби, якщо не підключиться, дзвонить котикам...Як швидко підключається знижка 75% на особовий рахунок після поповнення?
протягом доби, якщо не підключиться, дзвонить котикам...Як швидко підключається знижка 75% на особовий рахунок після поповнення?
все підключили приблизно через 40 хвилин, бо я вже почав панікувати що здерли 3 шкури за інтернет.протягом доби, якщо не підключиться, дзвонить котикам...Як швидко підключається знижка 75% на особовий рахунок після поповнення?
думав по акціі перейти до КС і ціна солодка, але пару людей відмовило, саме з такоі причини, що коли ляже будеш сідіти і чекати без внятноі інформаціі. у знайомого був кейс - що прийшов майстер через пару днів, і сказав шо у нього не має ключа від шкафа КС і пропав, це був явний маркер тікати до іншого оператора.Від КС почався треш, в будинку моєї мами інтернет відсутній з 7го числа, дату відновлення назвати не можуть. Ще ніколи не зтикався з таким від інтернет провайдерів.
знайомого був кейс - що прийшов майстер через пару днів, і сказав шо у нього не має ключа від шкафа КС і пропав
Вот у меня было что не работал интернет, вызвал подрядчика монтажника кс ди то прибежал за два часа и живет через дорогу, может мне так повезло.думав по акціі перейти до КС і ціна солодка, але пару людей відмовило, саме з такоі причини, що коли ляже будеш сідіти і чекати без внятноі інформаціі. у знайомого був кейс - що прийшов майстер через пару днів, і сказав шо у нього не має ключа від шкафа КС і пропав, це був явний маркер тікати до іншого оператора.Від КС почався треш, в будинку моєї мами інтернет відсутній з 7го числа, дату відновлення назвати не можуть. Ще ніколи не зтикався з таким від інтернет провайдерів.
Не скажу що прям треш, але в цьому році два раза робив заявку на майстра. В першому випадку була локальна проблема і прийшов на наступний день притому тоді ще була субота. А в другому випадку там була більш глобальна проблема,не робив в цілому в будинку, прийшли на третій день. Але по суті інету не було два дні, бо пропав він піздно в ввечері до цього. Да, і в другому випадку про сроки мені теж не повідомляли. Недавно, до речі, прислали смс, що нарешті встановили упс.Від КС почався треш, в будинку моєї мами інтернет відсутній з 7го числа, дату відновлення назвати не можуть.
А дзвінки приймати і телефонувати як якщо це основний фінансовий номер?А что-кто мешает активировать безлимитный мобильный интернет на контактном номере КСа . Вставив СИМку в модем и пользоваться, пока ремонтируют .
можна ж активувати суперсилу: «sim для планшету»А дзвінки приймати і телефонувати як якщо це основний фінансовий номер?А что-кто мешает активировать безлимитный мобильный интернет на контактном номере КСа . Вставив СИМку в модем и пользоваться, пока ремонтируют .
Це додаткові кошти (вже підключена суперечила безлімітні дзвінки), інтернет хвилин 5 як повернули, на квартирі додатково підключено нашнет який можна призупиняти, от на ці дні і відключав призупинення, послуг.можна ж активувати суперсилу: «sim для планшету»А дзвінки приймати і телефонувати як якщо це основний фінансовий номер?А что-кто мешает активировать безлимитный мобильный интернет на контактном номере КСа . Вставив СИМку в модем и пользоваться, пока ремонтируют .
1. В мене будинок надзвичайно тупий. Не люблю, щоби будинок був розумніший за мене.ті хто користуються резервним 4г - як ви вирішуєте питання розумного будинку, смарттв і т.д.?
Для розумного будинку вистачило б і еджика, якби його не різали по інету.ті хто користуються резервним 4г - як ви вирішуєте питання розумного будинку, смарттв і т.д.?
могут выключать просто отдельные номера которые двигаются в воздухеТак власть грозится отключать мобильную связь во время тревог. Остаётся только провод.
не питання швидкості, а налаштувань які створенні під провод, а у кого хомасістенс чи ще якісь мікросервіси, що тоді, а ще коли обладнання в глухому місці де свисток і не ловить? ці поради про резервний 4г працюють коли в тебе в хаті 1 роутер і 1 смартфон (який і так з 4г).Для розумного будинку вистачило б і еджика, якби його не різали по інету.ті хто користуються резервним 4г - як ви вирішуєте питання розумного будинку, смарттв і т.д.?