5 годин відключення, далі 3 год є, знову відключення на 6 год, але акумулятор Київстар не витримав ці 6 год і приблизно на 3 годині відключився.
В нас довші відключення. Я ще поспостерігаю сьогодні за київстаром, але в мене теж поки складається враження що за годину їх акуми заряджаються на годину роботи, вони декларують що вистачає на 12 годин, але вчора у мене 8 годин світла не було, і давали на 2,5 години, після чого знову майже на 8 годин відключення, інтернет попрацював біля трьох годин.5 годин відключення, далі 3 год є, знову відключення на 6 год, але акумулятор Київстар не витримав ці 6 год і приблизно на 3 годині відключивсяВ нас .
З сьогоднішнього спілкування по 460 - "за 6 годин мають повністю зарядитися, а працювати до 12 годин".Sanic, десь бачив їхній прес-реліз, то вони писали, що за 3 години заряджається повністю.
Я питав напряму - скільки ви заплатили підряднику за "до 12 годин"?Заявку не складають.
Та я вже прийняв рішення перейти на іншого постачальника послуг, тому бережу нерви.Я питав напряму - скільки ви заплатили підряднику за "до 12 годин"?Заявку не складають.
Знайшов.З сьогоднішнього спілкування по 460 - "за 6 годин мають повністю зарядитися, а працювати до 12 годин".
По факту - після довготривалої (12 годин) присутності електрики інтернет пропав через 45 хв, після 3х-годинної присутності - 32 хв і всьо...
Склали заявку.
У Полтаві мережу Домашнього Інтернету від Київстар на 100% оновлено сучасними LiFePO4-акумуляторами для всіх абонентів. Заміна батарей попереднього покоління на модернізовані забезпечує безперебійний доступ до інтернету навіть у разі тривалих відключень електроенергії — до 12 годин за умови повного заряду, який триває приблизно три години.
Вот это более правдоподобнодо 12 годин за умови повного заряду, який триває приблизно три години.
в мене теж поки складається враження що за годину їх акуми заряджаються на годину роботи
Почекайте трохи, як будуть виключати як у Києві було по 7 годин відключення 3 години є, потім знову на 7 то дуже швидко ці 7 годин перетворяться у 2-3. Батареї то хороші, а от зарядка до них не дуже.світло відключають по 7 годин. весь час київстар працює. роутер працює від повербанку сяоми.
В попередній блекаут працювало +/-4 години. Гадаю поставили потужніший аккум. Кривий ріг
То не можеш рекомендовать киевстар ди как основу интернета? или лучше уже оптику?Почекайте трохи, як будуть виключати як у Києві було по 7 годин відключення 3 години є, потім знову на 7 то дуже швидко ці 7 годин перетворяться у 2-3. Батареї то хороші, а от зарядка до них не дуже.світло відключають по 7 годин. весь час київстар працює. роутер працює від повербанку сяоми.
В попередній блекаут працювало +/-4 години. Гадаю поставили потужніший аккум. Кривий ріг
Не можу, бо коли виникають проблеми навіть не пов'язані зі світлом вони їх можуть вирішувати днями, тому для тих хто працює з дому точно ні. Користуюсь тільки тому що відносно дешево в тарифах все разом. Ну і під час блекаутів оптика звісно краще.То не можеш рекомендовать киевстар ди как основу интернета? или лучше уже оптику?Почекайте трохи, як будуть виключати як у Києві було по 7 годин відключення 3 години є, потім знову на 7 то дуже швидко ці 7 годин перетворяться у 2-3. Батареї то хороші, а от зарядка до них не дуже.світло відключають по 7 годин. весь час київстар працює. роутер працює від повербанку сяоми.
Тобто за 3 години вони мають щонайменше зарядитися на 75% тобто на 9 годин роботи, перед наступним відключенням на 7 годин, по факту це було не так.Роботу послуги фіксованого зв’язку Домашній Інтернет забезпечують 80,6 тис. LiFePO4-акумуляторів. 99%** фіксованої мережі зарезервовано до 12 годин автономної роботи. У 2024–2025 роках компанія інвестувала понад 291 млн грн у модернізацію систем резервного живлення Домашнього Інтернету, а загальні інвестиції у енергостійкість фіксованої мережі з 2022 року перевищили 430 млн грн.
Чому не працює Домашній Інтернет зі встановленим ДБЖ (джерело додаткового живлення) під час відключення електроенергії або працює зовсім недовго
Це пов’язано з особливістю побудови мережі: кабельна лінія проходить через кілька будинків, тому іноді відсутність сигналу спричинена не відключенням саме у вашому будинку, а за адресою, де розміщене обладнання. Щоб вирішити цю проблему, Київстар реалізував масштабний проєкт з підвищення енергостійкості мережі фіксованого зв’язку. Наразі 99%** фіксованої мережі зарезервовано до 12 годин автономної роботи — встановлено 80,6 тис. LiFePO4-акумуляторів.
Джерела безперебійного живлення (ДБЖ) також залежать від наявності електроенергії. Акумулятори нового типу - залізо-фосфатні (LiFePO₄), які Київстар встановив замість батарей попереднього покоління, забезпечують до 12 годин автономної роботи мережі. Втім, для повного заряджання таких акумуляторів необхідно до 4 годин стабільного електроживлення. Якщо проміжки між включенням електроенергії менші ніж 4 години, батареї просто не встигають зарядитись, а отже тривалість їх роботи скорочується.
Чому енергоживлення в будинку є, а Домашнього Інтернету немає
Причиною може бути вимкнення світла або ж розряджені ДБЖ у будинках поряд, оскільки Домашній Інтернет надається через дріт, який від базової станції кільцем підключається до декількох будинків. Коли у двох будинках у колі вимикається світло, або розряджається ДБЖ — інтернет до третього будинку перестає надаватись, навіть якщо там є світло.
Відповідаємо на запитання щодо роботи мережі під час відключень електроенергії ☆ Київстар ☆
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен наш абонент залишався на зв’язку за будь-яких обставин. Забезпечення стійкості мережі під час знеструмлень єkyivstar.ua
Мені замінили комутатор на наступний день. А шо толку-100Мбіт так і залишилось. Майстер приходив до заміни обладнання і перевірив кабель по підʼїзду-CAT 5e. Мені в КЦ казали, що на наступний день буде гіг)))) А як він може взятись якщо мікрот показує підключення на 100Мбіт. Можливо, порт зажат на 100Мбіт. Дав заявку. Хай розбирається Київстар.Саня-068
Якщо вже дуже Вам хочеться гігабітний інтернет, то радив би вам написати на КС листа, просто милом на і'мя начальника департаменту фіксованого звязку, і повірте, завтра прибіжать монтажники у ваш будинок і замінять комутатор.
Попробуйте в настройках микрота поставить принудительно выставить 1000/1000. У меня на автосогласовании часто только сотку поднимал и именно микрот, тплинк и меркусис - гиг без проблем.А як він може взятись якщо мікрот показує підключення на 100Мбіт
Сделал и сразу ether1 link down. Писал в мессенджере провайдеры, он попросил отключить кабель от роутера и написал, что он видит только 2 пары, то есть кабель типа не подходит. Я ему пишу, что был мастер и ставил генератор на кабель и отбил его возле коммутатора и потом я переключил ему на тест. И все 8 жил пришли к нему. Может быть при замене оборудки не туда включили...Попробуйте в настройках микрота поставить принудительно выставить 1000/1000. У меня на автосогласовании часто только сотку поднимал и именно микрот, тплинк и меркусис - гиг без проблем.А як він може взятись якщо мікрот показує підключення на 100Мбіт