Житлово-комунальні послуги

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Внески за обслуговування загальнобудинкового лічильника за ІІІ квартал 2020р
Водоканал чи теплоенерго? Бо в мене ні того, ні іншого. Але в мене Єврореконструкція(тепло) в цьому місяці не сплачується за ВКО.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Водоканал, за тепло ( теплоенерго) в мене теж нема в цьому місяці.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
В мене нема окремого договору з водоканалом, за обслуговування плюсує до вартості спожитої води і водовідведення. Особовий рахунок ще з ЖЕКівських часів.

Місто
Poland
Як заплатити Київводоканалу за облік ВКО (вузла комерційного обліку)? Ізя, портмоне не мають такого пункту.
У мене квитанція від київводоканалу, там один рахунок (реквізити) на сплату усього, і холодної і відведення гарячої і вко. Плачу через моно без проблем. Тому здивований питанню... Теж сьогодні оплатив

Але, звертайте увагу, і квк і гіоц (квартплата) неправильно рахують суми, заокруглюють не туди... Лише Ясно у Києві без проблем рахують - усе збігається...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У мене квитанція від київводоканалу, там один рахунок (реквізити) на сплату усього, і холодної і відведення гарячої і вко. Плачу через моно без проблем. Тому здивований питанню...
До початку оренди квартири ьуь був борг, тому не хоу, щоби актуальні сплати йшли в суму сплати боргу.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Poland
Кочевник, так а толку, якщо все одно у них для однієї квартири один казан...
Можливо через особистий кабінет на гіоц чи на квк можна це якось окремо заплатити... Колись давно (давно не платив) Гіоц розділяв гарячу і холодну воду в них: у мене за одним був борг, а за другим переплата. А у квитанціях все було гаразд 😀
Якщо ні, то лиш вихід оплата за ібаном і вказати це у призначенні платежу. Як добре, що ібани у нас тепер є.

• Like

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не один. Окремо є борг за водопостачання, окремо за водовідведення гарячої води.
Ібан до бані. По ньому правильно треба вмутити поизнпчення.
Я не ризикую.

• Like
Місто
Киев
Як заплатити Київводоканалу за облік ВКО
СЕП-платеж (например в UKRSIB online). Назначение платежа что-нибудь такое:

ВНЕСКИ ЗА ОБСЛУГ. ЗАГАЛЬНОБУД. ЛІЧИЛЬНИКА ЗА ІІІ КВ 2020 , 2802067397, КИЇВ, СИМИРЕНКА ВУЛ. Д121/1 КВ21, КОВАЛЬОВ В.В.

Выделенную часть (лицевой счет, адрес, ФИО) беру из платежа ГІОЦ в адрес Киевводоканала за холодную воду в next.privat24.ua.
Там же можно еще раз подсмотреть актуальный IBAN:

ОДЕРЖУВАЧ ПрАТ "АК "Київводоканал" На рахунок: UA243057490000002600931011902 ІПН/ЄДРПОУ 03327629 АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО"

Единственный нюанс – разносят на лицевой счет такой платеж долго, дней пять рабочих обычно. Да, можно заплатить эту сумму вместе с водой, но эта квитанция – она для себя, для своей "бухгалтерии" – чтобы не путаться в водоканаловском колхозном "билинге".

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Кочевник, в май альфабанку всі комунальні йдуть з двома полями. Ліве --- борг, праве --- поточна оплата. Наскільки я розумію, сервіс їм надає портмоне.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Ну шо, кто уже отопительный сезод начал?)) Вчера вечером запустил котелок, дом чуть прогреть.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Не, на моей широте еще рано - я сегодня летним душем пользовался и с коротким рукавом еще хожу. Водичка, конечно, не летняя, но еще пока терпимо. Пока ограничился заменой летнего одеяла на зимнее.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
В Донецкой области уже настоящая осень. Листья сыплются, похолодало. Все начали одеваться в осенние "шкурки".

Місто
Харьков
+8 было пару ночей

Если есть возможность, то можно топить когда угодно, ориентир температура в доме:cool: ну а отопление обычно включают когда среднесуточная температура равна или меньше 8 градусов, на протяжении 3х суток, для примера днем температура +10 а ночью +6

Останнє редагування:
Місто
Poland
Я вражений, що настільки різні температурні умови у різних областях...
Ми теж уже почали опалювальний сезон, правда по ночах. Позавчора уночі було +3.
У хаті теж опустилось до 18... Певно теж залежить наскільки утеплений дім та який поверх... Ну і, комфортна температура для мешканців...

Зверху