У вас ИТ базовый стартовый пакет? это же мобильная нумерация с допом городским номером?Валентин Д, не знаю, как себя ведут пакеты, которые продаются. Я говорю за те, которые сейчас "IT базовый" - мобильная нумерация.
А те, у который такой же "IT базовый", но с городским номером, не звонят, если не оплатить.
при неоплаченой абонке можно бесплатно звонить внутри сети через itphone?Валентин Д, это пакеты "Единая страна"
Якщо тримати на рахунку суму, яка є меншою, ніж абонплата, то тарифікація послуг відбувається за базовими тарифами. Для резервного номера і нечастих дзвінків - саме воно!Ну в мене план такий що переношу номер 073 свій з лайфу і юзати його на sip при пееродичній потребі.
якщо через itphone не жере грошіraptor, воно жере 3 грн на день, якщо не оплачена абонка. Що "саме воно"?
В кого жере? Посилання на тп є?raptor, воно жере 3 грн на день, якщо не оплачена абонка. Що "саме воно"?
Через сімкарту у мене теж не жере. І, взагалі, немає значення, сімкарта, чи ІТфон використовується. Треба дивитись умови конкретного тарифного плану.якщо через itphone не жере гроші
Схоже, що вже нема. Раніше були, та тепер вони в архіві.Подключится на ITphone можно только на Всесвіт, что бы был пакет наполнения минут на все номера?
Нет ли сугубо голосовых доступных тарифов в рамках 120 гривен с пакетом минут?
Интернет не нужен.
есть еще ITphone online тарифы https://www.intertelecom.ua/view/tariff/IT_Phone_OnlineПодключится на ITphone можно только на Всесвіт, что бы был пакет наполнения минут на все номера?
Нет ли сугубо голосовых доступных тарифов в рамках 120 гривен с пакетом минут?
Интернет не нужен.
В мене було пару номерів на itphone, звісно, абонки повної не бачили. Так все піджерло якось, а потім "за свавіллям" видалили номери (хоча рік від останнього поповнення не пройшов)... Тупо кинули.В кого жере? Посилання на тп є?
Тю, точно. Забув вже, що ІТФон має власний тп. Та там хвилин мало. І Щодення абонка присутня. Краще вже брати, там де дають 1000 хв за 120 грн, і без поденної абонки.
Не знаю. Не пам"ятаю такого. Маю ІТФон і його номери від самого початку їх існування. У мене нічого не жере. Абонку не плачу, час від часу користуюсь за базовими тарифами. То, мабуть, була якась разова акція, щоб підчистити мертві номери.В мене було пару номерів на itphone, звісно, абонки повної не бачили. Так все піджерло якось, а потім видалили номери (хоча рік від останнього поповнення не пройшов)...
Сегодня получил пакеты, IP адрес белый. По умолчанию точка доступа 3g.utel.ua, в инструкции пакета пишут что нужно ставить точку доступа "IT", ставил ту и ту разницы не увидел, IP адрес кстати выдает "Укртелеком"Привіт, хто користується сім картою підкажіть ви отримуєте білу айпі адресу чи за натом?
Ну,8 мб/с это вы сильно погорячились)) скрин если можно8 мегабит
Вот скрин, условия очень хорошие так как где то БС рядомНу,8 мб/с это вы сильно погорячились)) скрин если можно8 мегабит
Так ведь загрузить 1,15. Я свои скрины тоже скидывал выше.Там постоянно все не слава богуочень хорошие так как где то БС