Останнє редагування модератором:
Вже ніяк, бо імей достати також певно не можливо.Підскажіть така проблема, в iphone була є sim його втопили ремонту непідлягає, як відновити сімку? Номер був як резервний
Чому ж, можливо зберігся електронний лист від київстару із інформацією по сім.Вже ніяк, бо імей достати також певно не можливо.
Якби було то не питав.Чому ж, можливо зберігся електронний лист від київстару із інформацією по сім.Вже ніяк, бо імей достати також певно не можливо.
У мене була подібна ситуація, в магазині КС сказали що можна викупити той вже перевипущений номер за щось там понад 600 грн.До офісу КС їздили, там відповіли, що відновити неможливо
О! Дякую! Свій номер знайшов там, хочуть за нього 300 грн. Подумаю...Тут перевіряв
беріть за 300, бо з 1.08 буде 600О! Дякую! Свій номер знайшов там, хочуть за нього 300 грн. Подумаю...Тут перевіряв
Довго не думайте, це тимчасова акція, яка дійсна ніби (вже) лише сьогодні.О! Дякую! Свій номер знайшов там, хочуть за нього 300 грн. Подумаю...
Лише чекати поки з'явиться, якщо з'явиться. Можливо й таке, що пустять в точки продаж як стартовий пакет та й все.Тут перевіряв: https://shop.kyivstar.ua/pick-number?nav_source=sim_pick-number#custom - номера нема
беріть за 300, бо з 1.08 буде 600
Та я думав-думав, але так і не придумав, для чого мені повертати його за 300 грн?Довго не думайте, це тимчасова акція, яка дійсна ніби (вже) лише сьогодні.
так, буде вигідна акція "Не встигли за 300 - отримайте за 600" ))Окрім того, життя показує що якщо оголошують "завтра останній день акції", то значить що "післязавтра" цілком можливий перший день нової, ще вигіднішої акції!![]()
Так ведь Киевстар уже давно (возможно, лет 10) не печатает на стартовых пакетах номера с кодом 067 ))А ще цікаво, чому вони його досі не пустили в обіг? Нічим не примітний, жодних цифр, що повторюються, я проср.в його рівно рік тому.
Може тому що досить старий, 067-5ххххх?
Киевстар уже давно (возможно, лет 10) не печатает на стартовых пакетах номера с кодом 067
Не знав цього.Киевстар уже давно (возможно, лет 10) не печатает на стартовых пакетах номера с кодом 067
Все правильно, продовжили на серпеньОкрім того, життя показує що якщо оголошують "завтра останній день акції", то значить що "післязавтра" цілком можливий перший день нової, ще вигіднішої акції!
А який тарифний план вони на цей номер нав'язують?300 це лише за номер, ще обов'язково оплатити перший пакет послуг