Якщо в мене сімка Білайн, але тариф КС, якщо я поміняю сімку на КС то вже не буде висвічувати роумінг у КС і можна буде вимкнути передача даних у роумінгу ?
Не факт.якщо я поміняю сімку на КС то вже не буде висвічувати роумінг у КС..?
Не факт.
[MENTION=5027]LarSia[/MENTION] номер Бі у тарифі та SIM-карту Київстар. Роумінг як був, так і є. Можливо, якщо змінити тариф на Київстар, а потім міняти карту система змінить Вам білінг і видасть київстаровський IMSI.
Прочитайте декілька останніх повідомлень у сусідній темі.
Випив кави, подивився на решту - і вона тобі напророчила?Скоріш за все заміна сімки не допоможе.
может "осад"?на решту
Alex, Цікавий народ Bester, MASolomko, сци в очі, а вони кажуть, що то Божа роса.
Пояснюю ще раз для всіх.
Сімка Бі + ТП Бі = роумінг = більнг Бі
Сімка Бі+ ТП Кс = роумінг присутній = більнг КС
Сімка КС + ТП Бі = роумінг = більнг Бі
Сімка КС + ТП КС = роумінг відсутній = більнг КС
У зв"язку з тим, що у когось значок роумінгу пропав, а у когось - ні, то шанс на те, що відбудуться зміни, становить, як в старому анекдоті, - 50\50, - або допоможе заміна сімки, або ні.Скоріш за все заміна сімки не допоможе.
Решта (укр.) - оставшаяся часть (рос.)Alex, может "осад"?
Немає питаньBester, чекаємо на фото та скріншоти.
Коли почали для абонентів Бі видавати SIM-картки Київстар, питання щодо наявності роумінгу в цьому розділі підіймалося (наприклад, прочитайте з цього повідомлення та ще це повідомлення).Alex, Цікавий народ Bester, MASolomko, сци в очі, а вони кажуть, що то Божа роса.
Якщо наявна SIM-картка (Бі чи КС) в абонента підтримує технологію OTA, то через неї можуть здійснити оновлення IMSI і він буде вже починатися з 255-03, а не з 255-02. З сам цього моменту ви будите повноцінним абонентом КС і не буде роумінгу.Пояснюю ще раз для всіх.
Сімка Бі + ТП Бі = роумінг = більнг Бі
Сімка Бі+ ТП Кс = роумінг присутній = більнг КС
Сімка КС + ТП Бі = роумінг = більнг Бі
Сімка КС + ТП КС = роумінг відсутній = більнг КС
Не остаётся, он меняется. ПровереноMASolomko, ...Или думаешь - при смене карты имси старым остается? ))
Достаточно посмотреть первые 5 цифрMASolomko, да откуда я знаю об имси?