Зарядна станція

Місто
Хмельницький
Bluetti AC2P / 300 Вт / 230.4 Вт⋅год / LiFePO4.
У неї є режим ups?
Скопіював з опису на сайті
"Мобільне джерело автономної електрики для заряджання мобільних гаджетів та живлення малопотужної техніки (ноутбука, освітлення тощо). Зарядна станція від BLUETTI забезпечується акумулятором типу LiFePO4 ємністю близько 230 Вт*год. "За паспортом" батарея витримує понад 3000 циклів заряду/розряду. Модель здатна працювати з підключеним обладнанням, яке тягне до 300 Вт сумарної потужності у тривалому режимі живлення. Короткочасно електростанції дарма пікові стрибки потужності до 600 Вт. Примітно, що у BLUETTI AC2P є функція ДБЖ – при відключенні електропостачання станція автоматично перемикається на живлення від власної батареї за 20 мс. Модель має одну розетку на 230 В з правильною формою синусоїдального сигналу на виході, двома портами USB A по 12 Вт, одним потужним USB type C на 100 Вт з підтримкою швидкої зарядки за протоколом Power Delivery, гніздом прикурювача з напругою 12 В. Від стандартної побутової Розетка станція заряджається з нуля до 80% приблизно за 70 хв. Разом з тим підтримується заряджання її акумулятора від прикурювача в машині та сонячних панелей. Контролювати параметри роботи пристрою можна за даними на інфо-дисплеї або зі смартфона, сполученого по мережі Bluetooth. Важить портативна станція зарядна 3.6 кг. Придбати Зарядна станція Bluetti AC2P / 300 Вт / 230.4 Вт⋅год / LiFePO4 Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії"

ДБЖ це не теє?

Місто
Хмельницький
Типу воно, але є нюанс. Чи працює як "правильний" UPS з режимом bypass, або постійно використовує батарею?
Я не знаю, не маю в користуванні. Може хто має, підкаже. Але фраза з опису "при відключенні електропостачання станція автоматично перемикається на живлення від власної батареї" -?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Знайшов таке в інструкції:
- Can it charge and discharge at the same time?
- Yes. It supports pass-through charging. The AC2P comes with the premium LiFePO₄ battery and proprietary Battery Management System to ensure that it can charge and discharge at the same time.
Код:
https://content.rozetka.com.ua/goods/documents/original/458246705.pdf

https://light-ua.com.ua/image/catalog/instruccii/bluetti/zarjadnastancijaac2p.pdf

Місто
UKKK
А хтось використовував активно стартерні автомобільні акумулятори довго як джерело живлення інвертора? Який в вас досвід? Ще важливий момент, яка довготривала нагрузка ?

Про себе скажу, що в мене вони жили рік, поки я не розслабився та й не став давати по 200-250 ват довготривалого навантаження. Після чого батареї схоже що перегрілись та обиралась обмазка (гумтина в нормі).

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Про себе скажу, що в мене вони жили рік, поки я не розслабився та й не став давати по 200-250 ват довготривалого навантаження. Після чого батареї схоже що перегрілись та обиралась обмазка (гумтина в нормі).
Автомобільний акумулятор вбиває не довготривала нагрузка, та і перегрітись від 250ват він не зможе, це для нього не нагрузка.
Їх болячка - це глибокий розряд, недозаряд, або перезаряд. Якщо це все контролювати - акум буде служити довго.

Місто
UKKK
Акуми, які ми розряджали аж до 10,5 вольт, багато разів, але малим струмом, всі живі та й прекрасно себе почувають. А ось ті, які не розряяджали нижче 12 вольт, але струм був 15-20 ампер довготривало, що для стартерного дуже погано тому що пластини перегріються, ось там пластини повело та й обмазка обсипалася

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
працював без світла розрядив екофло десь до 65-70 %
на наступний день коли дали світло увімкнув на зарядку (в саме екофло нічого не було увімкнено)
позаряджалось десь хвилину потім щось стрельнуло і перестало заряджатись
працює все крім зарядки і виходу 220
на дисплеї помилка "Overload "
сьогодні помилки немає ,але вихід 220 не вмикається
реально використовув разів два три всього
це тільки в сервіс ?

Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
EcoFlow DELTA 3 1500
євро версія
Post automatically merged:

дзвонив в оф сервіс в них тільки діагностику чекати 4 тижні
може хтось підкаже сервіс ще якийсь ,щоб все ок було

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
та якось так просто кудись відправляти цяцьку за штуку таке собі ...
може є перевірені вже

Місто
Січ
та якось так просто кудись відправляти цяцьку за штуку таке собі ...
може є перевірені вже
Ремонтировал по гарантии подобного типа и мощности станцию с аналогичной проблемой. Проблема была в инверторе. Сделали за день.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Хочу знайомим віддати станцію romoss rs500 вона їм потрібна для газового котла в квартирі. Чи буде воно працювати? Бо в мене котла не має, перевірити не можу, а їм треба відправляти поштою.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Хочу знайомим віддати станцію romoss rs500 вона їм потрібна для газового котла в квартирі. Чи буде воно працювати? Бо в мене котла не має, перевірити не можу, а їм треба відправляти поштою.
Скоріше за все доведеться робити нейтраль.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
для газового котла
Якщо котел для контролю полум'я запальника не використовує нульовий провід, працювати буде відразу. Якщо використовує, тре буде троха мудрувати із проводкою

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху