Зарядна станція

Місто
Хмельницький
Bluetti AC2P / 300 Вт / 230.4 Вт⋅год / LiFePO4.
У неї є режим ups?
Скопіював з опису на сайті
"Мобільне джерело автономної електрики для заряджання мобільних гаджетів та живлення малопотужної техніки (ноутбука, освітлення тощо). Зарядна станція від BLUETTI забезпечується акумулятором типу LiFePO4 ємністю близько 230 Вт*год. "За паспортом" батарея витримує понад 3000 циклів заряду/розряду. Модель здатна працювати з підключеним обладнанням, яке тягне до 300 Вт сумарної потужності у тривалому режимі живлення. Короткочасно електростанції дарма пікові стрибки потужності до 600 Вт. Примітно, що у BLUETTI AC2P є функція ДБЖ – при відключенні електропостачання станція автоматично перемикається на живлення від власної батареї за 20 мс. Модель має одну розетку на 230 В з правильною формою синусоїдального сигналу на виході, двома портами USB A по 12 Вт, одним потужним USB type C на 100 Вт з підтримкою швидкої зарядки за протоколом Power Delivery, гніздом прикурювача з напругою 12 В. Від стандартної побутової Розетка станція заряджається з нуля до 80% приблизно за 70 хв. Разом з тим підтримується заряджання її акумулятора від прикурювача в машині та сонячних панелей. Контролювати параметри роботи пристрою можна за даними на інфо-дисплеї або зі смартфона, сполученого по мережі Bluetooth. Важить портативна станція зарядна 3.6 кг. Придбати Зарядна станція Bluetti AC2P / 300 Вт / 230.4 Вт⋅год / LiFePO4 Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії"

ДБЖ це не теє?

Місто
Хмельницький
Типу воно, але є нюанс. Чи працює як "правильний" UPS з режимом bypass, або постійно використовує батарею?
Я не знаю, не маю в користуванні. Може хто має, підкаже. Але фраза з опису "при відключенні електропостачання станція автоматично перемикається на живлення від власної батареї" -?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Знайшов таке в інструкції:
- Can it charge and discharge at the same time?
- Yes. It supports pass-through charging. The AC2P comes with the premium LiFePO₄ battery and proprietary Battery Management System to ensure that it can charge and discharge at the same time.
Код:
https://content.rozetka.com.ua/goods/documents/original/458246705.pdf

https://light-ua.com.ua/image/catalog/instruccii/bluetti/zarjadnastancijaac2p.pdf

Місто
UKKK
А хтось використовував активно стартерні автомобільні акумулятори довго як джерело живлення інвертора? Який в вас досвід? Ще важливий момент, яка довготривала нагрузка ?

Про себе скажу, що в мене вони жили рік, поки я не розслабився та й не став давати по 200-250 ват довготривалого навантаження. Після чого батареї схоже що перегрілись та обиралась обмазка (гумтина в нормі).

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Про себе скажу, що в мене вони жили рік, поки я не розслабився та й не став давати по 200-250 ват довготривалого навантаження. Після чого батареї схоже що перегрілись та обиралась обмазка (гумтина в нормі).
Автомобільний акумулятор вбиває не довготривала нагрузка, та і перегрітись від 250ват він не зможе, це для нього не нагрузка.
Їх болячка - це глибокий розряд, недозаряд, або перезаряд. Якщо це все контролювати - акум буде служити довго.

Місто
UKKK
Акуми, які ми розряджали аж до 10,5 вольт, багато разів, але малим струмом, всі живі та й прекрасно себе почувають. А ось ті, які не розряяджали нижче 12 вольт, але струм був 15-20 ампер довготривало, що для стартерного дуже погано тому що пластини перегріються, ось там пластини повело та й обмазка обсипалася

Зверху