Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті..хоч якусь гарантію на цю Фоссю nkol дає?

Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті..хоч якусь гарантію на цю Фоссю nkol дає?
Враховуючи ще й інші обставини (повна передоплата, відтермінування доставки), то мабуть вже й не хочу я того Фоссю – занадто авантюрно, як на мене.Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті..Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))
Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.відтермінування доставки
В них дивлюсь теж зараз пише pre-order. Думаю все йде з одного складу в Німеччині, що офф, що geekbuying, що nkon.з офіційного сайту не буде проблем з доставкою
Навіть наші olx-щики і allegrо-продавці в Польщі також звідтам беруть.Думаю все йде з одного складу в Німеччині, що офф, що geekbuying, що nkon.
Невдала модель, технологічно не призначена для роботи 24/7 та із слабим шумним БЖ. Якщо треба ємність, фосібот 2400 більш оптимальний, а якщо універсальність, то АС180Р - менша вага, швидка зарядка, досить ємна батарейка.Блюетти АС200Р
Вони не зекономили на зарядному. Тому що тоді пропадає сенс Фросі як ББЖ. В режимі до 180 Фрося видає напругу на вихід байпасом і заряджається в цей час, якщо треба. Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.Думаю, Фоссибот сэкономил на блоке питания.
Раніше писали, що при напрузі 190+ В вже викидає помилку. Як на мене, незручно. Це треба як Качур Призоловенко, придбати стабілізатор.Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.
Поддержка посоветовала сделать калибровку, мож попустит.Салам всем.
Взял себе ривер 2.
Поставил на зарядку.
А она сначала гудела и писала вход 108 ватт, сейчас затихла и пишет так.
Хотя зарядка идёт.
Что с ней не так?
И можно ли её держать на зарядке и одновременно пользоваться ноутом через type c?
А от type c зарядка станции идёт
Та я ж наче писав про те що там затримка до кінця місяця як і на інших сайтах. На нконі по дурному написано, наприкдлад завтра 15, це означає що в наявності вони мають бути через 15 днів, а не те що завтра відправлять.Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.відтермінування доставки
Тут на форумі підтвердили адекватність магазину...
Можливо, при замовленні з офіційного сайту не буде проблем з доставкою, але ціна там на 100 євро більша і не знаю скільки буде коштувати доставка...