Зарядний пристрій

Місто
Львів
купити навіть не по низу ринку, а за ціну підробки і надіятись на порядність китайця?
Так це ж була акція з максимальними знижками, чого б не скористатися нею?
БЖ нічим не гірший за інших подібного формфактору, знімав з нього 15W протягом 4-х годин, ніц ся не стало йому, хоч і калився, продовжує працювати і далі.

Про порядність китайця не переживав, це ж в оф. магазині VOLTME на алі куповано. Та й вкрай сумніваюся що за такі гроші хтось там буде підробки отого "бренду" робити.

Місто
Львів
це ж в оф. магазині VOLTME на алі куповано
Так в тому і сенс, що магазин продає копійчане лайно, щоб привернути увагу клієнта. Ні разу не помічали, що на "розпродажах" дійсно хороших і вартих уваги речей обмаль? На усіляких знижках зустрічав тільки Baseus, і то 200 штук, які закінчувались за кілька годин.

Місто
Львів
сенс, що магазин продає копійчане лайно, щоб привернути увагу клієнта.
А з чого висновок що воно лайно, хоча й копійчане?
Я протилежної думки. Очевидно ж що виробнику якісних дорожчих речей зовсім не вигідно масово продавати дешеве лайно, яке у покупців буде відразу згоряти.
Тоді ж жоден наступний клієнт навіть за безцінь нічого вартісного у нього не купить :)

Як на мене, з тими дешевими блочками все просто, найдешевший контролер, обмаль міді в трансі, дешеві, бо малої ємності, електроліти + мало пластику.
От і виходить чи не задурно.

Місто
Львів
А з чого висновок що воно лайно, хоча й копійчане?
Нагрів, пульсації, якість пластику і збірки: інколи гніздо перекошене, кабель поганенько тримається.
яке у покупців буде відразу згоряти
Воно не горить, а навіть працює, але не так, як би хотілось.
Очевидно ж що виробнику якісних дорожчих речей зовсім не вигідно масово продавати дешеве лайно
Ну, ви ж вірите, що натрапили на акцію та знижку монетами і китаєць продає зарядне собі ж в мінус.

Місто
Львів
Нагрів, пульсації, якість пластику і збірки: інколи гніздо перекошене, кабель поганенько тримається.
На прикладі свого екземпляру з усього переліченого лише з нагрівом погоджуся.
Пульсації мізерні, при 12V 1.5A бачив з нього 75-100 mV.
Якість пластику на багатьох інших БЖ бачив і гіршу, шнур в гнізді сидить мертво.

Можливо, як кому повезе і мені просто якісно зібраний попався.
Але окрім нього маю подібний Rocoren 20W, до нього теж жодних питань у плані якості матеріалів та виконання. Та й пульсації, хоч і трохи більші, до 120 mV, але то і так чистий мізер.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На Есагері я поставив хрест після того, як він спалив мені подаровану plebis'ом бездротову зарядку. :mad:

Місто
Львів
Та яка ж то катастрофа? Загальновідомо що до 2% на максимальній потужності це цілком допустимо для БЖ економ-класу, а потенційно проблемними вважаються такі, в яких понад 150 mV.
Але в реальності і з кількома моїми старими хатніми, що видають по 170 mV жодних проблем зі зарядкою усіх застарілих гаджетів зі споживаною потужністю до 10W ніколи не спостерігав.

До частоти не придивлявся, подивлюся за нагоди.

Місто
Хмельницький
Зведу все до купи:
Зарядний пристрій басеус 65Вт GaN6 2C+2A. Model: CCGAN65E6. Кожен С заявляється як 65Вт (20Вх3,25А), один А 5Вт (5Вх1А), інший А 30Вт (5Вх3А, 9Вх3А, 12Вх2,5А, 20Вх1,5А).
Габарит 35х40х100мм, вага 150 грам. Фото вище викладав.
Тестував "на нагрівання". 20Вх3А=60Вт півгодини - температура біля роз'єму ±47⁰С, найбільша 52 - посередині однієї вужчої бокової поверхні, на інших бокових 43...48⁰С.
Ще півгодини - 60,5⁰C максимум на боковій, на інших 42...55⁰С..
Додав струм до 3,25А = 65Вт. Через 40 хвилин - на боковій одне місце максимум 63⁰С, решта поверхонь 42...58⁰С. Рукою можна стиснути, не обпікає. Протоколи живлення перевіряв раніше, все як заявлено.

От з паверами басеус в мене гірше, вже половина з придбаних років п'ять тому провздувалися. Мабуть від нечастого використання.

Місто
Львів
цілком допустимо для БЖ економ-класу
Допустимо і неробочий БЖ - для красоти в серванті. Тільки-от контролер та акум вважають інакше.
Гаразд, не будемо сперечатись, тут і так дві сторінки теорії без жодної цифри. Блоки живлення за 1$ це круто, я просто заздрю.

Так, достойний зарядний, також таким дома користуюсь. А в рюкзаку вже скільки років тягаю динозавра BS-EU910 - живить 45w бук та купу дрібних приблуд, до речі, нагріву не спостерігаю.

Місто
Львів
Ну і які у нього пульсації при навантаженні 65W?
Без поняття, я найближчі місяці додому не потраплю. Доберусь до осцилографа - перевірю.
чи не збільшуються у разів два через кілька років експлуатації
Впевнений, що збільшуються, деградацію елементної бази ніхто не відміняв, тому і писав, що зарядка це розхідник - 2-3 роки і в смітник.
Post automatically merged:

Чим їх міряти на Type-C
Стригерити навантаження і заміряти на споживачі.

Місто
Львів
Чим їх міряти на Type-C?
Я міряю отакою приблудою, восени придбаною на алі за $8 (весною була ще дешевша):

Коли приїхала, спеціально порівняв її покази зі з осцилографа, похибки майже нема.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Місто
Хмельницький
Чим їх міряти на Type-C?
Я міряю отакою приблудою, восени придбаною на алі за $8 (весною була ще дешевша):

Коли приїхала, спеціально порівняв її покази зі з осцилографа, похибки майже нема.
Він сам тригерить pd в разі використання простого активного навантаження (реостат)? А то я зазвичай на тестах після бж/паверу ставлю юсб-тестер, за ним тригер, а вже потім навантаження.

Місто
Львів
Він сам тригерить pd в разі використання простого активного навантаження (реостат)?
Так, є такий режим, окремо за всіма протоколами швидкої зарядки, у PPS також, доволі зручно.
Також є режим обмеження струму з кроком 50 мА.

Зверху