Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Но суть в том, что в блекауты все три работают плохо
В тех локациях, где я чаще всего бываю
Дуже шкода, що ви не маєте можливості вибрати одного мобільного оператора, який надає свої якісні послуги під час блекаутів.

Мені ще дуже допомагають дзвінки через VoWiFi. Роутер працює від ДБЖ та інтернет через Wi-Fi є під час відключень електроенергії.
Теніс, Футбол, Формулу 1, кіно дивлюсь і без відключень світла, так і з відключеннями.
Дротовий домашній інтернет мені потрібен, незамінний.

Місто
Odesа
Riznychenko, у меня знакомый такой тоже есть, говорит отключил дома интернет, и раздает себе с телефона вайфай
Экономист
При том, что продумать пару тысяч за вечер, вообще не проблема 😁
Wanderer, вот-вот )

Дуже шкода, що ви не маєте можливості вибрати одного мобільного оператора, який надає свої якісні послуги під час блекаутів.
Так я выбрать любого могу ж, не проблема
Проблема в том, что ни один из них хорошо не работает
И при том, что это ж не у меня одного такие проблемы.
тому що не знають, чим зайнятися без електрики
При свете оно тоже втыкают в тик токи, просто по оптике

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
В четверг вечером электрическое напряжение просело до 150 В, потом поздно вечером исчезло на сутки. Включили, сначала было 180 В и через 20 минут просело до 140..150 В -- отключили ещё на сутки. Включили и сейчас 220 В.

За lifecell не следил. В начале отключений Киевстар и Vodafone держится норм, потом скорость начинает падать. Уже через сутки связь относительно есть. Днём по некоторым локациям скорость интернета приемлемая, видимо, работают генераторы. На посёлке лучше получается работать у Vodafone, но у него скорость ограниченная даже при наличии электричества. На вторые сутки мог отсутствие сети у операторов периодически менялось и они выпадать в национальный роуминг. Наличие интернета можно назвать с натягом. VoLTE светило, но не проверял его работу (наверное, не было). По VoWiFi проблем не было, но я не проверял работу больше 10 минут (значок светился), у двоих операторов я ловил проблему, когда сеть есть, а позвонить через VoWiFi не могу.

В принципе я понимаю, что здесь ситуация со связью намного сложнее. Лучшее вряд ли стоит ожидать, максимум попробуют подлатать или использовать какое-то б/у оборудование.

Місто
Львів
отключили ещё на сутки
Давайте називати своїми іменами: вкотили три КАБ самі знаєте куди. Не встигли перемкнути лінії, як добавили ще шахедами.
"Посёлок" це мова про Металургів? Лежало все, Київстар і Водафон навіть не реєструвало мережу. Цілком можливо, що 2-3 км. має значення і у нас різні БС.
Раджу готуватися до того, що ситуація повториться найближчі дні.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Давайте називати своїми іменами
Цих подробиць я не знаю. Знаю поверхнево. Але те, що це дії агресора, то цілком зрозуміло. Зауважень щодо роботи ДТЕК у мене не має, бо відносно розумію важкість і об'єм робіт.

Посёлок" це мова про Металургів?
У минулому смт, яке розташовано біля міста.

Лежало все, Київстар і Водафон навіть не реєструвало мережу. Цілком можливо, що 2-3 км. має значення і у нас різні БС.
Порою не реєструвало якусь картку, а інша була в мережі. Так, щоб ніякої мережі не було, ну такого не бачив, можливо, в якийсь час таке й було...

Зверху