- Місто
- Львів
Так на форумі вже є унікали, які вимкнули вдома оптику і тасують сімки, бо так дешевше. )))Мрійники стверджували що 3Ж, 4Ж, 5Ж вб'є дротовий Інтернет.
Так на форумі вже є унікали, які вимкнули вдома оптику і тасують сімки, бо так дешевше. )))Мрійники стверджували що 3Ж, 4Ж, 5Ж вб'є дротовий Інтернет.
В среднем у вас обоих вполне нормальный интернет@Bester смотрит видео
А Я даже звоню с трудом
Дуже шкода, що ви не маєте можливості вибрати одного мобільного оператора, який надає свої якісні послуги під час блекаутів.Но суть в том, что в блекауты все три работают плохо
В тех локациях, где я чаще всего бываю
Так я выбрать любого могу ж, не проблемаДуже шкода, що ви не маєте можливості вибрати одного мобільного оператора, який надає свої якісні послуги під час блекаутів.
При свете оно тоже втыкают в тик токи, просто по оптикетому що не знають, чим зайнятися без електрики
исчезло на сутки
Давайте називати своїми іменами: вкотили три КАБ самі знаєте куди. Не встигли перемкнути лінії, як добавили ще шахедами.отключили ещё на сутки
Цих подробиць я не знаю. Знаю поверхнево. Але те, що це дії агресора, то цілком зрозуміло. Зауважень щодо роботи ДТЕК у мене не має, бо відносно розумію важкість і об'єм робіт.Давайте називати своїми іменами
У минулому смт, яке розташовано біля міста.Посёлок" це мова про Металургів?
Порою не реєструвало якусь картку, а інша була в мережі. Так, щоб ніякої мережі не було, ну такого не бачив, можливо, в якийсь час таке й було...Лежало все, Київстар і Водафон навіть не реєструвало мережу. Цілком можливо, що 2-3 км. має значення і у нас різні БС.
Навіть швидше, ніж очікувалось. Знову туди само.Цих подробиць я не знаю. Знаю поверхнево.
Туди само. Можливо, задіяні якісь маневрові потужності.не зовсім туди само
"Тиждень тому ми запустили Генератор зв’язку. Це соціальний проєкт, який допомагає українцям залишатися на зв’язку під час знеструмлень. Основна мета — забезпечити роботу базових станцій, щоб люди могли викликати швидку чи зателефонувати рідним.![]()
Запускаємо проєкт Генератор зв’язку: підтримайте мобільний зв’язок під час блекаутів
Бізнес та відповідальних громадян запрошують оплачувано заживити базові станції операторів своїми генераторами, щоб під час блекаутів українці могли викликати швидку, отримувати екстрені сповіщення та зв’язатися з рідними.thedigital.gov.ua
Президент України Володимир Зеленський підписав закон № 12094, який забезпечує стабільний і швидкий мобільний інтернет по всій країні. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Згідно з цим законопроєктом, який на початку листопада був ухвалений Парламентом, швидкість стане обов'язковим стандартом, де держава встановлює мінімальний рівень якості, а оператори вимушені дотримуватися.
З інших елементів є контроль якості, аби українці могли самостійно проводити тести швидкості підключення, після чого дані автоматично надходитимуть до НКЕК. Ще однією перевагою законопроєкту є розширення покриття у селах.
Також частиною законопроєкту є продовження роботи Національного роумінгу і після війни. Це дозволить українцям перемикатися між операторами, щоб залишатися на зв'язку у надзвичайних ситуаціях.