Здоров'я і все, що з цим пов'язано

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Ну в мене попередній дігноз був - багатовузловий зоб, пункцію робили з 4х вузлів, і один з цих штук виявився папілярним раком капсульваним в кальцієву оболонку (якось так, по памяті пишу)

• Sad
Реакції: idea

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
У мене теж кіста в щитовидці, росте потроху вже 15 років, але не лазили туди і пункцію не робили.
Ніяких симптомів немає. Може пронесе)
мені теж сказали, судячи з розмірв, що воно років 20 росло. І що треба раз в кілька років робити узд щитовидки щоб це помітити.

• Sad
Реакції: idea

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Знайомому та його брату році у двадцятому щитовидки вирізали (трохи менше сорока їм тоді було)
Я сам ніяк не доберуся здати аналізи крові та пройти узі.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Місто
Denver
Телефон
S23
Де*илы, бл...(
Це означає, що у когось з ОП є велика дорога аптечна мережа.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Де*илы, бл...(

Місто
Радивилів
В кого є досвід перебування на антикоагулянтній терапії (варфарином): влаштування дієти, заборонені продукти, вирівнення INR. Прохання написати в ПП.
Post automatically merged:

Місто
Львів
колаген - це більше маркетинг, ніж реально діюча річ.
Років 5 тому я набігав по 40 км в тиждень в темпі 5:40 - 6 хв./км. І траплялося що починали поболювати коліна та тазостегнові суглоби.
Так от справитися з тим допомагав копійчаний желатин. Ввечері розводив столову ложку на невелику склянку води і зранку з'їдав то желе. Симптоми болю зникали приблизно за тиждень за тієї ж інтенсивності тренувань.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Оце так здоров'я, але на жаль...

Загинув найстаріший марафонець у світі.​

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
справитися з тим допомагав копійчаний желатин
У дружини останнім часом прихватували коліна (одне або обидва), особливо коли весь день на ногах. Заставив (можна сказати силомць, сама вона регулярності не дотримується ніколи) днів 10 пропити желатин - каже, що перестали турбувати.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
[...Заставив (можна сказати силомць, сама вона регулярності не дотримується ніколи) днів 10 пропити желатин - каже, що перестали турбувати.

в якій пропорції розводити, скільки разів на день, яку дозу вживати та в якій час (до чи після їжі) вживати?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Чайна ложка, випивала зранку або до їжі, або разом або відразу після (додавала компот або сік, бо від чистого желатину вона кривилася)

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Паук, краще курс "Мовексу" (там 2 види пігулок, приймати по схемі). В цьому році довелось - бо суглоби на руках доконали. Жінка з прооперованим коліном приймає не перший рік. Ефект - короткочасний дні через 3, більш довгий - тижні за 3-4 (бо треба пройти курс прийому!).

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...і хоч раз на рік (ефект з півроку) укольчик гілауронки у болящий суглоб. Особливо після артроскопії etc. Укол + курс "Мовексу" - рік майже людина. А мазі з ТВ-реклами та квазі-народна медицина - то м'яко кажучи, на любителя.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
на склянку? і зразу пити чи має постояти?
Зазвичай ввечері заливаю зовсім трохи води (30-50мл), зранку трохи підігріваю у мікрохвильовці, щоб желатин розчинився. Із швидкорозчинним (дрібного помолу) - йому достатньо хвилин 5-10 щоб він "набух" і потім нормально розчинився.
квазі-народна медицина - то м'яко кажучи, на любителя
якщо вона допомогла при легких симптомах - то "чому б і ні" ? якраз дофіга фарми пішло від цієї "народної медицини"

Місто
Львів
від чистого желатину вона кривилася
Желатин буває досить смердючий та зовсім без запаху. Коли його пив, перепробував марок 4-5 від різних виробників.
Оцей https://silpo.ua/product/zhelatyn-eko-12738 був зовсім без запаху (щоправда, тоді на пакетику Еко було намальоване щось інше).

Зверху