Tori
Заблокирован
Для обсуждения карантинов, заболевания COVID-19 есть
отдельная тема
отдельная тема
Останнє редагування модератором:
Саме тому він повністю заборонений в США, Канаді і половині Європи. Бабка стара, можна зрозуміти, хай хоч банки з дохлими мишами собі ставить але дітям рекомендувати то вже прямий саботаж, не треба таканальгін - чудово збиває температуру, навіть маленьким дітям можна
Не знаю, що якісь невідомі лікарі кажуть, але тут ти це сказав, то ж кажу тобі. Прикривати власні мм недоліки в знаннях і тупі та можливо небезпечні поради обсиранням всіх наших лікарів гуртом теж не треба.то ви нашим лікарям скажіть, то вони таке радять.
Краще бути багатим і здоровим ніж бідним і хворим.Так ось перефоразую \ підсумую своїми словами : все зводить до того що помірне фізичне навантаження
Димедрол в этом коктейле, насколько я помню, можно супрастином заменить (с соответствующей коррекцией дозировки).Maxxx, з дімедролом проблематично, хоча місцями можна купити. Але він там не основний, скорше антигістамінний і заспокійливий.
ну бігати чи ходити швидко по лісу\парку це і для бідних можливоКраще бути багатим і здоровим ніж бідним і хворим.Так ось перефоразую \ підсумую своїми словами : все зводить до того що помірне фізичне навантаження
Какие именно процедуры проводил что нашли новообразование?В серпні 21 року знайшли в мене утворення. Пішла купа досліджень, прокол, біопсія. Онкологія. В листопаді 21 видалили половину щитовидки разом з утворенням. Лімфовузли не чіпали, хімії не було. І почались коломийки з гормонами, задраний ттг і пролактин, скачки тестостерону в різні сторони. Як наслідок, анемія, тахікардія і гіпертонія. Потрохи віджив. Дозу Тгормонів підібрали. Але сил немає, часті задишки, +20кг ваги.
Що хочу сказати як висновок. Утворення було дуже старе, але його не було видно. Ходіть час від часу на медогляди, щоб вчасно виявити б´яку.
Аналізи, кілька узд, прокол/пункція під контролем узд, мрт гіпофізу з контрастом. Все не згадаю. Але бігав 2 тижні
Можливо і були, але я не надавав їм значенняMike_84, а симптомів взагалі ніяких не було?