Каких мы хотим операторов и за какие реальные тарифы готовы платить .

Хотите ли Вы новых тарифов?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    86

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Просто фірма оплачує мобільний звязок більше ніж 100 співробітникам, і там така бюрократія, щоб щось змінити, що ніхто ні в яку сторону навіть рипатися не хоче

Значить: або в фірми багато зайвих грошей (100*20 це вже 2000 грн/місяць), або людина, що відповідальна за витрати, халтурить.
Уже наводив приклад, як фірма, на якій вуйко займає пост виконавчого директора в час кризи, перевела його з UMC безлімітного в Олімпійський і видала йому другу картку СБЛ100. А простим співробітникам видали були СБЛ10.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
(100*20 це вже 2000 грн/місяць)

Не правильно рахуєш там не в усіх "Бізнес 50", є бізнес10, бізнес100, різні ліміти, в різних співробітників, В директорів в усіх взагалі BlackBerry, а тарифи на дану послугу не маленькі: http://ua.blackberry.mts.com.ua/corporate/pages/tariffs

Місто
Днепропетровск
Телефон
IPhone XR
Добавлено через 2 минуты

Оффтоп
Вуйко - 3 раза в жизни слышал это слово. Первый, когда отдыхал в Яремча, второй - от папы,когда спросил "что это значит?" и 3 - сегодня, тут. Ох и чудо слова все же есть.

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Оффтоп
Вуйко - 3 раза в жизни слышал это слово. Первый, когда отдыхал в Яремча, второй - от папы,когда спросил "что это значит?" и 3 - сегодня, тут. Ох и чудо слова все же есть.

Ну в нас брата мами "вуйком" називають.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
nahALL, у нас часто юзают такие слова которые понятны только для закарпатцев ;)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Я не накручиваю уже год, это так, остатки сливаю (гривен 20 бонусов/мес, на своих людях собираеться)

Місто
Львов
1. Я пользуюсь оператором ...МТС(СМТС Новогодний)..., готов платить(и плачу) .....25грн............Т.к. звоню с него только на МТС, то каждого первого числа меся ца сбрасываю весь ОЕП на КС ЕЦ, чтобы потом спокойно юзать через мини Оперу 50 Мб заказанного за бонусы инета, которого мне с головой хватает.

Первого числа все 30 гривен? А проблем с антифрод группой не возникало никогда?

Зверху