Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Жену накрыло ночью, лихорадило, температура, ломота в костях и суставах, упадок сил и жжение в месте укола. Меня накрыло час назад, пока только шум в ушах, ломота, голова какая-то ватная. На работе из тех кто делал, большая половина с температурой за 38 градусов, ломота, упадок сил. Веселенько как-то;)

Місто
Мухосранськ
Как превратить крупный город 3 млн+ в место непридатное для проживания (Киев). Достаточно просто: внезапно отрубить общественный транспорт. Все кто с авто - превращают улицы в сплошную пробку.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Как превратить крупный город 3 млн+ в место непридатное для проживания (Киев). Достаточно просто: внезапно отрубить общественный транспорт. Все кто с авто - превращают улицы в сплошную пробку.
тоже самое с мелким городком на четверть лимона. В кои то веки выехал на авто (нужно было в Метро подписать бумаги) и вот те на - тянучка длиною в весь город.

KML

Deutscher Ukrainer
Місто
Berlin
Телефон
Google Pixel 8
Андрюх@dp.ua,
Жену накрыло ночью, лихорадило, температура, ломота в костях и суставах, упадок сил и жжение в месте укола. Меня накрыло час назад, пока только шум в ушах, ломота, голова какая-то ватная. На работе из тех кто делал, большая половина с температурой за 38 градусов, ломота, упадок сил. Веселенько как-то;)
а что кололи? AstraZeneca / Covishield?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sinovac почнуть колоти тільки з наступного понеділка.

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Андрюх@dp.ua,
а что кололи? AstraZeneca / Covishield?
Поки що по всій країні використовують тільки Covishield (AstraZeneca).

Лише з наступного тижня почнуть використовувати також CoronaVac (Sinovac).

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Mi Note 3 + Mi 6
Вакцинировался сегодня вместе с женой и еще 18-тью коллегами. Вот только не могу понять одну вещь - нет никаких побочек или чего-либо, что указывало на то, что меня реально вакцинировали. Нет ни температуры, ни ломоты, ни еще чего-нибудь ужасного, как описывают в интернетах. Вот ходим все по работе, друг у друга спрашиваем, как ощущения. Или оно все позже вылезет? Кто тут у нас вакцинировался уже? Mathias ты же, вроде, уже тоже уколовшийся.
Вакцинувався з дружиною Ковішилдом. Саме щеплення зробили близько 14:00, дружину «ковбасити» почало з 22:00 (підвищилася до 38 температура, загальна слабість та біль в місці уколу). В мене аналогічні симптоми почалися з наступного дня, але з значно меншою інтенсивністю. Загалом, до двох діб після перших проявів реакції ми прийшли в норму. Також треба зауважити, що я перехворів короновірусом у вересні, а дружина не хворіла взагалі. В людей мого кола, що вакцинувалися, реакція була +/- такою як в нас.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вакцинувався з дружиною Ковішилдом.
Инфа от британских разработчиков, таки да, как выше где-то тут приводили - особенно опасно для женщин, принимающих гормональные препараты, для лечения или противозачаточные. Мужикам, и старикам как бы пофигу.
Так что кто своих баб заставляет пить эту дрянь, вместо того, чтобы надеть резинку - очучения у них, блжад, не те - подумайте...

Останнє редагування:
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати:

- з 00 години 00 хвилин 11 квітня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області, та застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
з яких пір телега стала офіційним вісником рішень (претензия не до тебе Ungvar)? А на сайті тиша...
Сорри что влажу в вашу дискуссию. Наверно с тех же, с каких и Фейсбук стал государственным вестником
в телезі є ідентифікація, як перевірений профіль?

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я створив та веду групу в новому українському месенджері по темі пандемії коронавірусу. Запрошую приєднуватися.

Останнє редагування:
Зверху