ВООЗ: Пандемия коронавируса в главе с Омикроном может вернуться, а может и не вернуться.У ВООЗ сподіваються на закінчення пандемії коронавірусу в Європі після "омікрону"
Наприкінці року вірус може повернутися, а пандемія – не обов'язково.
"Отже, ми можемо приготуватися до періоду затишшя, перш ніж COVID-19 зможе повернутися назад наприкінці року, проте пандемія не обов'язково повернеться", – підсумував Клуге.
Once the current surge of Omicron sweeping across Europe subsides, "there will be for quite some weeks and months a global immunity, either thanks to the vaccine or because people have immunity due to the infection, and also lowering seasonality".
"We anticipate that there will be a period of quiet before Covid-19 may come back towards the end of the year, but not necessarily the pandemic coming back," Kluge said.
Ну а я что написал?ВООЗ: Пандемия коронавируса в главе с Омикроном может вернуться, а может и не вернуться.У ВООЗ сподіваються на закінчення пандемії коронавірусу в Європі після "омікрону"
Наприкінці року вірус може повернутися, а пандемія – не обов'язково.
"Отже, ми можемо приготуватися до періоду затишшя, перш ніж COVID-19 зможе повернутися назад наприкінці року, проте пандемія не обов'язково повернеться", – підсумував Клуге.
Журналисты: Коронавирус может и вернется, а пандемия - не факт!
Сломанный телефон: Ученые заверили, что вирус не страшен, пандемия может закончиться даже с циркулирующим Омикроном!
plebis на red-forum: А можно нормальную ссылку где написано, что коронавирус и люди смогут ужиться без карантинов?
По существу, может уже пора в Правилах ставить запрет на новостные ссылки сайтов, в которых отсутствует ссылка на первоисточник или хотя бы прямую речь? В данном случае интервью AFP.
Once the current surge of Omicron sweeping across Europe subsides, "there will be for quite some weeks and months a global immunity, either thanks to the vaccine or because people have immunity due to the infection, and also lowering seasonality".
"We anticipate that there will be a period of quiet before Covid-19 may come back towards the end of the year, but not necessarily the pandemic coming back," Kluge said.
Как раз в оригинале и написано, что корона осенью скорее всего что вернется, но не факт что это будет пандемия. Сам вирус и пандемия это не одно и то жеОмікрон може повернутися і Пандемія може не прийти - ОДНЕ ЦІЛЕ і не може будти одночасним, а не дві різних можливості. Якщо читати оригінал, це стає зрозумілим, а якщо читати заголовок статті - навпаки: дві окремі речі, де одне (наявність Омікрону) може не відповідати іншому (відсутність пандемії).
Маніпуляція.не будем новости постить и вообще ничего обсуждать не будем?
О, друга!Lb.ua вам не источник, dw.com уже тоже не источник. Какой еще...
Нашу малую с понедельника отправили на дистанционку, но - только конкретно её класс. Остальные пока вроде учатся. Там больше грипп прошёлся, это да, но разницы в общем-то никакой, когда 80% детей синхронно улетают в температуру 39.в класах відсутня третина дітей - але дистанційку не вводять.
Не знаю що там бачите, але дитина у класі якої відсутньо ще 15 дітей, таки заразила дружину, а потім мене. Ми вже другий рік працюєм дистанційно, замовляєм продукти з доставкою до дому з Сільпо, дистанцюємся по повній від людей. Отже, іншого варіанту як підчипити від дитини - у нас не було. Дружина самостійно зробила експрес-тест з аптеки - результат позитивний, ніхто про нього не знає, і навіть якщо сказати - він не є офіційним підтвердженням. Так само, жодна родина з класу не робила тести, або про них промовчала.Doza з Києва, а тут я бачу що й як, у дитячій лікарні та школах.Я б не був таким впевненим.
А чого так?? Сцикотно, чи є об'єктивні причини? Я би вже кукухою з'їхав...Ми вже другий рік працюєм дистанційно, замовляєм продукти з доставкою до дому з Сільпо, дистанцюємся по повній від людей.
Залежить від особи та її особливостей. Для мене карантин мало що змінив.А чого так?? Сцикотно, чи є об'єктивні причини? Я би вже кукухою з'їхав...Ми вже другий рік працюєм дистанційно, замовляєм продукти з доставкою до дому з Сільпо, дистанцюємся по повній від людей.
Я до получения мною и женой вакцин точно так же сидел и очковал. И НЕ ЗРЯ. После вштыривания мы стали выползать на волю, шаропупиться везде, и в итоге подцепили в начале осени ковидлу (я двенадцать дней кашлял так шо чуть крышу в хате не сорвало). А попутно ещё и бабку заразили - а так как она ковидиотина старая (антивакс буйный) - то она на больничку попала с 40% повреждения лёгких.А чого так?? Сцикотно, чи є об'єктивні причини? Я би вже кукухою з'їхав...Ми вже другий рік працюєм дистанційно, замовляєм продукти з доставкою до дому з Сільпо, дистанцюємся по повній від людей.
Є приклади з реанімацією, тому, дійсно, в якійсь мірі це вплинуло. Маю аллергію, були декілька періодів в житті, коли задихався. Але ... дистанційна робота виявилась більш зручною і продуктивною, ніж витрачання часу та грошей на дорогу до роботи. Замовлення продуктів з Сільпо, з доставкою до квартири - теж виявилось зручним і вже теж не хочеться витрачати час і тягати сумки.А чого так?? Сцикотно, чи є об'єктивні причини? Я би вже кукухою багато аллергічних проявів на різні Ну це ж не означає, що я людей взагалі не бачу і сиджу дома.Ми вже другий рік працюєм дистанційно, замовляєм продукти з доставкою до дому з Сільпо, дистанцюємся по повній від людей.