Місто
Киев
Телефон
Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
Але, повернусь до свого першого коментарю - якби клас, тиждень тому, коли вже була відсутня третина дітей перевели на дистанційку, коли позитивні результати тестувань стрімко пішли вгору а офіційна статистика не відставала б від результатів тестувань, якби керівництво школи йшло б на упередження і не чекала, коли хтось піде робити тест - міг би і на цей раз проскочити, як до цього два роки.
Яка різниця керівнику школи, чому зараз відсутні 15 дітей - через корону чи грип?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Два, самі ж батьки не хочуть карантинів: понарожали, а потім не знають куди дітей діть
Я ещё ДО карантина сходил в школу, перетёр с директоркой школы (она ещё училок моих сыновей собрала в кабинете), я им сказал что так как я ссыкло и, удачно сохранив своих детей после семи недель под артобстрелами, сильно очкую потерять их теперь из за ковидлы - то просто поставил их перед фактом что МОИ дети в школу ходить не будут. Когда спросили "и сколько же они будут ховаться по норма?" я сказал что пока:
-либо вакцину не придумают
-либо лекарство.
Ну а потом ввели карантин, домой отправили ВСЕХ детей. А потом и вакцину подсуетили... Мы с женой вштырились, и отпустили на волю мелких. Где те и подцепили эту херню, благополучно притаранив её нам. Но так как мы уже были на подсосе (после вакцинации) то и ковидло не смогло ушатать нас.
Так что расписываться за всех родоков не стоит. Таки БЫЛи некоторые, которые своих детей берегут. Я, кстати, уже никак не дождусь когда мелких подгонят какой то файзер-майзер. Пацаны тоже ждут (мечтают косарь на книжки получить, кстати))

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Племінник грудень 100% не ходив в коледж (і листопад якшо не помиляюся), частину січня теж. Якраз коли був спад. Зараз пішло вгору - другий тиждень ходить на навчання...
В нас зараз крім ковідли гуляє ще і застуда, причому повально косить із температурою 38+, але швидко і відпускає. В школах масово на дистанційку переводять, але "в кого як". У доньок на вихідних горло червоне, ніс закладений і кахикають, температури тьфутьфу нема. В меншої (першачок) в класі в понеділок вже більшої частини дітей не було, із вівторка перевели на дистанційку. У старшої (9й клас) поки ще клас ходить, хоча частина дітей теж дома. По собі відчуваю, вірусняк якийсь є, у дружини аналогічно.

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
Племінник грудень 100% не ходив в коледж (і листопад якшо не помиляюся), частину січня теж. Якраз коли був спад. Зараз пішло вгору - другий тиждень ходить на навчання...
В нас зараз крім ковідли гуляє ще і застуда, причому повально косить із температурою 38+, але швидко і відпускає. В школах масово на дистанційку переводять, але "в кого як". У доньок на вихідних горло червоне, ніс закладений і кахикають, температури тьфутьфу нема. В меншої (першачок) в класі в понеділок вже більшої частини дітей не було, із вівторка перевели на дистанційку. У старшої (9й клас) поки ще клас ходить, хоча частина дітей теж дома. По собі відчуваю, вірусняк якийсь є, у дружини аналогічно.
У нас у місті багато народу хворіє ГРВІ, і кожен другий з бронхітом. Ми усією родиною перехворіли. Без температури майже, і симптоми однакові. А на початку місяця було таке, що у доньки (середня група садочку) з 17 дітей 12 хворіло.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Повністю уникаю громадський транспорт
Поки на вулиці срака з погодою (ненавиджу зиму), та треба возити техніку та інструменти, пересуваюсь переважно на авто, але коли можна оптимізувати маршрут, лишити авто на офісній парковці та пересісти на метро або маршрутку - тільки зрозумів, який це кайф, бачити людей, навіть поступаючись деяким комфортом, та присутність там "декласованих елементів", як бомжі, цигани, бухі, та інші неадеквати..😀

Місто
Киев
Телефон
Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
Повністю уникаю громадський транспорт
Поки на вулиці срака з погодою (ненавиджу зиму), та треба возити техніку та інструменти, пересуваюсь переважно на авто, але коли можна оптимізувати маршрут, лишити авто на офісній парковці та пересісти на метро або маршрутку - тільки зрозумів, який це кайф, бачити людей, навіть поступаючись деяким комфортом, та присутність там "декласованих елементів", як бомжі, цигани, бухі, та інші неадеквати..😀
Ну чесно кажучи, я скучив за 2 роки, більш за все, за метрополітеном. Незнаю через скільки, але коли вперше проїдусь - то буде свято якесь :)

viktoralex

Циничный реалист
Місто
Ахтырка
Телефон
Redmi 7A
Ну чесно кажучи, я скучив за 2 роки, більш за все, за метрополітеном. Незнаю через скільки, але коли вперше проїдусь - то буде свято якесь :)
Так а чего оттягивать, давай завтра. Даёшь, так сказать, корону в массы. :)

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Одни "рекорды": после нас и Германия - Інститут інфекційних захворювань Роберта Коха повідомив про 203 136 позитивних тестів за останні 24 години, що на 69 600 випадків більше, ніж того ж дня тиждень тому. Попередній антирекорд був у середу – 164 тисяч випадків.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Мальгин пишет:
Коронавирусная статистика в Италии очень медленно продолжает улучшаться. Сегодня 179.106 новых случаев, вчера было 188.797, позавчера 192.320, днем ранее - 228.179. Индекс заражаемости Rt упал за неделю с 1,56 до 1,31. Уровень занятости коек в реанимационных отделениях стабилен: неделю назад 17,5%, сейчас чуть меньше - 17,3%.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
:dash1: підійшла сусідка, попросила здати замість неї тест на корону. Бо їй треба їхати у відрядження, а там треба негативний тест. Дуже здивувалась чтого я послав її...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Соседка уже сдала тест и с положительным пошла искать (то есть контактирует во всю), кто сдаст еще раз за нее? Я не говорю про технологию сдачи теста - а что, так вообще можно?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Соседка уже сдала тест и с положительным пошла искать (то есть контактирует во всю), кто сдаст еще раз за нее? Я не говорю про технологию сдачи теста - а что, так вообще можно?
Вона позитивний отримала ще на початку місяця, перехворіла, але напевно не до кінця. Тепер треба негативні щоб "виздоровіти". Технології підміни не уточняв, намагався звести спілкування до мінімуму

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, зафіксовано 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали.
Про це свідчать дані МОЗ станом на ранок четвер 27 cічня.
Насправді за 26 січня на 18:00 виявлено позитивних тільки методом плр 47 835, а станом на сьогодні, 27 січня - 47 629. Кожен другий зразок, що надійшов на дослідження - позитивний.

Не орієнтуйтесь на офіційну ститистику МОЗ по захворюванності, орієнтуйтесь на результати лабораторій.

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, зафіксовано 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали.
Насправді за 26 січня на 18:00 виявлено позитивних тільки методом плр 47 835, а станом на сьогодні, 27 січня - 47 629. Кожен другий зразок, що надійшов на дослідження - позитивний.

Не орієнтуйтесь на офіційну ститистику МОЗ по захворюванності, орієнтуйтесь на результати лабораторій.
Може серед цих 47 тис. і ті, хто ще хворіє і робить тест щоб підтвердити виздоровлення?

Місто
Киев
Телефон

Може серед цих 47 тис. і ті, хто ще хворіє і робить тест щоб підтвердити виздоровлення?
я вже писав про це - там є окрема графа "ретестування"

Доповню свою історію хвороби на сьогоднішній день, може кому як досвід знадобиться.

Сьогодні замовили другий аптечний експрес-тест, але для більшої достовірності, іншої фірми ніж дружина вчора собі робила - у мене теж виявився позитивний результат.

Дружина привита, я, дитина та мама - ні. Хворієм симптомами однаково, але з лагом у часі по мірі зараження : у вівторок захворів сусід по парті дитини, в середу захворіла моя дитина, в суботу дружина (спить з дитиною), у вівторок - я (жив у окремій кімнаті, постійно і інтенсивно все провітрювали), у середу вночі (сьогодні) моя мама (живе в окремій квартирі), з якою у суботу пересікся в загальному коридорі та в ліфті (десь до 5 хвилин) і ходив більше години на вулиці поруч.

Перші два дні температура до 38, пульс 110, ломота тіла, важка голова (наче в три рази більше важить) і болить, ні соплей ні горло не болить. За два дні до високої температури були такі симптоми - короткочасне (кілька годин) відчуття, що болить горло. За день до високої температури - незначний (майже відсутній) сухий кашель або подібний при ньому дискомфорт чи подразнення у трахеї.
Зараз, перший день без температури - зовсім трохи сухий кашель, закладений ніс, дуже-дуже рідко чхаю, горло не болить.

Отже, заразним стаєш, коли навіть не відчуваєш (в суботу в мене не було симптомів, заразив за 5 хвилин маму), проявляється зараза температурою приблизно на 4 день.

Зараз в класі дитини, з 30 дітей - 20 дітей відсутні. Карантину немає , бо ніхто не робив тести. Та вже і немає сенсу. Ось така офіціна статистика МОЗ.

Після свого тесту, зв'язалися з сімейним спитали що да як, кажемо що сидимо дома, лікарняний не потрібен, йти до Вас в поліклініку не хочемо, ось Вам фотки тесту в вайбер. Відповіла, що внесе в базу і завтра попадемо в статистику. Питаємо: так тести ж аптеки? Відповідь: в мене в кабінеті на прийомі точно такі ж.

Висновок: статистика МОЗ, це коли Вас внесли до бази і Ви отримаєте сертифікат в дії. Все! Нічого спільного з реальною захворюванністю. Тому, краще відслідковуйте тенденції - за результатами тестувань.

Зверху