Я ещё ДО карантина сходил в школу, перетёр с директоркой школы (она ещё училок моих сыновей собрала в кабинете), я им сказал что так как я ссыкло и, удачно сохранив своих детей после семи недель под артобстрелами, сильно очкую потерять их теперь из за ковидлы - то просто поставил их перед фактом что МОИ дети в школу ходить не будут. Когда спросили "и сколько же они будут ховаться по норма?" я сказал что пока:Два, самі ж батьки не хочуть карантинів: понарожали, а потім не знають куди дітей діть
Это не бравада. Я не могу без общения с людьми, без общества я впадаю в жесткий депрессняк.Макс, бравада мне непонятна.
У нас у місті багато народу хворіє ГРВІ, і кожен другий з бронхітом. Ми усією родиною перехворіли. Без температури майже, і симптоми однакові. А на початку місяця було таке, що у доньки (середня група садочку) з 17 дітей 12 хворіло.Племінник грудень 100% не ходив в коледж (і листопад якшо не помиляюся), частину січня теж. Якраз коли був спад. Зараз пішло вгору - другий тиждень ходить на навчання...
В нас зараз крім ковідли гуляє ще і застуда, причому повально косить із температурою 38+, але швидко і відпускає. В школах масово на дистанційку переводять, але "в кого як". У доньок на вихідних горло червоне, ніс закладений і кахикають, температури тьфутьфу нема. В меншої (першачок) в класі в понеділок вже більшої частини дітей не було, із вівторка перевели на дистанційку. У старшої (9й клас) поки ще клас ходить, хоча частина дітей теж дома. По собі відчуваю, вірусняк якийсь є, у дружини аналогічно.
Поки на вулиці срака з погодою (ненавиджу зиму), та треба возити техніку та інструменти, пересуваюсь переважно на авто, але коли можна оптимізувати маршрут, лишити авто на офісній парковці та пересісти на метро або маршрутку - тільки зрозумів, який це кайф, бачити людей, навіть поступаючись деяким комфортом, та присутність там "декласованих елементів", як бомжі, цигани, бухі, та інші неадеквати..Повністю уникаю громадський транспорт
Ач, яка психотравма в людини... То Maxxx, певно, в метрі випадково трапив на мене із кумом...цигани, бухі
Ну чесно кажучи, я скучив за 2 роки, більш за все, за метрополітеном. Незнаю через скільки, але коли вперше проїдусь - то буде свято якесьПоки на вулиці срака з погодою (ненавиджу зиму), та треба возити техніку та інструменти, пересуваюсь переважно на авто, але коли можна оптимізувати маршрут, лишити авто на офісній парковці та пересісти на метро або маршрутку - тільки зрозумів, який це кайф, бачити людей, навіть поступаючись деяким комфортом, та присутність там "декласованих елементів", як бомжі, цигани, бухі, та інші неадеквати..Повністю уникаю громадський транспорт![]()
Так а чего оттягивать, давай завтра. Даёшь, так сказать, корону в массы.Ну чесно кажучи, я скучив за 2 роки, більш за все, за метрополітеном. Незнаю через скільки, але коли вперше проїдусь - то буде свято якесь![]()
Це ж треба таке - у нас дорослі по кінах шастають, а діти книжок хочуть - респект!Пацаны тоже ждут (мечтают косарь на книжки получить
Вона позитивний отримала ще на початку місяця, перехворіла, але напевно не до кінця. Тепер треба негативні щоб "виздоровіти". Технології підміни не уточняв, намагався звести спілкування до мінімумуСоседка уже сдала тест и с положительным пошла искать (то есть контактирует во всю), кто сдаст еще раз за нее? Я не говорю про технологию сдачи теста - а что, так вообще можно?
Насправді за 26 січня на 18:00 виявлено позитивних тільки методом плр 47 835, а станом на сьогодні, 27 січня - 47 629. Кожен другий зразок, що надійшов на дослідження - позитивний.Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, зафіксовано 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали.
Про це свідчать дані МОЗ станом на ранок четвер 27 cічня.
Може серед цих 47 тис. і ті, хто ще хворіє і робить тест щоб підтвердити виздоровлення?Насправді за 26 січня на 18:00 виявлено позитивних тільки методом плр 47 835, а станом на сьогодні, 27 січня - 47 629. Кожен другий зразок, що надійшов на дослідження - позитивний.Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, зафіксовано 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали.
Не орієнтуйтесь на офіційну ститистику МОЗ по захворюванності, орієнтуйтесь на результати лабораторій.
я вже писав про це - там є окрема графа "ретестування"Може серед цих 47 тис. і ті, хто ще хворіє і робить тест щоб підтвердити виздоровлення?Насправді за 26 січня на 18:00 виявлено позитивних тільки методом плр 47 835, а станом на сьогодні, 27 січня - 47 629. Кожен другий зразок, що надійшов на дослідження - позитивний.Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, зафіксовано 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали.
Не орієнтуйтесь на офіційну ститистику МОЗ по захворюванності, орієнтуйтесь на результати лабораторій.
Заболел мой друг короной, делал тест в Синево, потом через 3 дня еще раз сделал тест в Диле.я вже писав про це - там є окрема графа "ретестування"
Какой смысл через три дня делать?Заболел мой друг короной, делал тест в Синево, потом через 3 дня еще раз сделал тест в Диле.я вже писав про це - там є окрема графа "ретестування"
Так вот, если бы он делал второй тест тоже в Синево, то у него был бы "ретестування", а так Дила и сном и духом не знала что он ранее делал тест в другом месте и подали его как новый. А вот в офстатистику он уже попал только один раз, так как там по людям статистика (паспортные данные, ИНН, или номер телефона для идентификации)