Дякую! Я все чекаю, якби щось нове завезли, крім КороноВаку, але відчуваю, що треба штиритися йти...Львiв на завтра и послезавтра: https://helsi.me/doctors/lviv/punkt-vakcynaciyi-vid-covid-19Тут річ в тім, що можна в живій черзі записатися, принаймні в Києві точно. Бо я в Дії ще 1,5 місяці тому зареєстрував заявку на вакцинацію.knedlyk, та я вже учора інсталював "Дію" та через неї записався...![]()
По Києву знаходить. У Львові знайшло тільки на стадіоні.Не дуже й працюєВ додатку знаходиться через пошук, прізвище лікаря де як прізвище набираєте "пункт вакцинації'![]()
![]()
Точно! Треба було клацнути на цифру 1... Але стадіон - це далеко.... Дякую.Дякую! Я все чекаю, якби щось нове завезли, крім КороноВаку, але відчуваю, що треба штиритися йти...Львiв на завтра и послезавтра: https://helsi.me/doctors/lviv/punkt-vakcynaciyi-vid-covid-19Тут річ в тім, що можна в живій черзі записатися, принаймні в Києві точно. Бо я в Дії ще 1,5 місяці тому зареєстрував заявку на вакцинацію.knedlyk, та я вже учора інсталював "Дію" та через неї записався...![]()
По Києву знаходить. У Львові знайшло тільки на стадіоні.Не дуже й працюєВ додатку знаходиться через пошук, прізвище лікаря де як прізвище набираєте "пункт вакцинації'![]()
![]()
Стоматолог вчера рассказывала "Їду я в своєму автобусі додому, в ньому душ двадцять, маска тільки в мене та ще одної жіночки, і та на підборідді. Інша жінка телефонує додому і просить чоловіка зробити ій чайок, бо "мене шось знобить". Народ від неї миттєво шарахнувся і поліз за масками"Мне с оглядкой на Израиль не нужно ждать указа сверху, чтобы не снимать маску в маршрутке, независимо от производителя вакцины и жары
Хорошо наштрикований однобокий пропагандистський матеріал: спочатку величаються властивості-можливості віруса та традиційні "цінні вказівки" наприкінці. І ані слова про наявні можливості та подальшу прокачку імунітету.
Можливо почекайте, ще до кінця липня. Має бути файзер розподілений вже і по центрам вакцинації. Але довше не думаю, що варто чекати, бо як почнеться наступна хвиля захворюнь, то кількість "бажаючих вакцинуватися" зросте.Дякую! Я все чекаю, якби щось нове завезли, крім КороноВаку, але відчуваю, що треба штиритися йти...Львiв на завтра и послезавтра: https://helsi.me/doctors/lviv/punkt-vakcynaciyi-vid-covid-19Тут річ в тім, що можна в живій черзі записатися, принаймні в Києві точно. Бо я в Дії ще 1,5 місяці тому зареєстрував заявку на вакцинацію.knedlyk, та я вже учора інсталював "Дію" та через неї записався...![]()
Як це корелюється з цим твердженням?Перенесенное заболевание не обеспечивает долговременной защиты от повторных случаев, особенно вызванных другими штаммами.
Тобто імунітет не виробляється, однак диво-вакцина його виробить.Единственный доказанный способ достаточно безопасного обеспечения специфического иммунитета – это вакцинация качественной вакциной при соблюдении всех температурных условий её хранения и транспортировки.
Корелюється дуже просто:Як це корелюється з цим твердженням?Перенесенное заболевание не обеспечивает долговременной защиты от повторных случаев, особенно вызванных другими штаммами.
Тобто імунітет не виробляється, однак диво-вакцина його виробить.Единственный доказанный способ достаточно безопасного обеспечения специфического иммунитета – это вакцинация качественной вакциной при соблюдении всех температурных условий её хранения и транспортировки.
"В мережі з’явилося відео на якому відображено факт порушення холодового ланцюга транспортування вакцини Comirnaty/Pfizer.Департамент охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації
11 ч. ·
В мережі з’явилося відео на якому відображено факт порушення холодового ланцюга транспортування вакцини Comirnaty/Pfizer.
Так не интересно.Лучше бы хоть раз воспользовались шансом и сработали на опережение сегодня. Закрыли небо и отменили любое сообщение (пассажирское) с этими странами. Пока у нас ежедневно 700-900 , а не как в России. И уже видно, что на этой неделе кривая роста пошла вверх, похоже мы в начале новой волны.
В Запорожье в ТРК "CITY MALL" открылся центр массовой вакцинации против коронавируса. Все желающие могут сделать прививку вакциной Pfizer.![]()
В ТРЦ Запорожья открылся центр массовой вакцинации – прививки делают препаратом Pfizer
ФОТО
17.07.2021 13:09
В Запорожье в ТРК "CITY MALL" открылся центр массовой вакцинации против коронавируса. Все желающие могут сделать прививку вакциной Pfizer.