Андрія Єрмака звільнено з посади керівника Офіса Президента України та переведено на посаду керівника Бек-Офіса Президента України
Андрія Єрмака звільнено з посади керівника Офіса Президента України та переведено на посаду керівника Бек-Офіса Президента України
При нинішній владі ганьба змивається або ганьбою, яка стосується когось іншого, або популістичною обіцянкоюою, або новиною, яка випадково сталася у цей період часу.Ганьба змивається кровью!
«Я йду на передову і готовий до будь-яких репресій», – заявив Єрмак. Він підкреслив, що є «чесною та порядною людиною» і вибачився за можливу відсутність відповіді на дзвінки.
![]()
Єрмак також зазначив, що служив Україні та був у Києві 24 лютого 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення.
«Мене осквернили, і мою гідність не захистили, попри те, що я перебуваю в Києві з 24 лютого 2022 року. Тому я не хочу створювати проблем для Зеленського, я йду на фронт. Мене обурює бруд, який на мене висловлюють, і ще більше мене обурює відсутність підтримки з боку тих, хто знає правду. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні», – додав він
Наразі невідомо, як саме Єрмак планує приєднатися до Збройних сил України чи на яких умовах вирушить на передову.
❗️Я йду на фронт, — Єрмак
*Колишній голова Офісу президента Андрій Єрмак сказав, що піде на фронт після своєї відставки*
З Єрмаком спілкувалася репортерка New York Post Кейтлін Дорнбос. Скріни повідомлень журналістка також поширила у Х.
«Мене зганьбили, і мою гідність не захистили, попри те, що я перебуваю в Києві з 24 лютого 2022 року. Тому я не хочу створювати проблем для Зеленського - я їду на фронт. Я чесна і порядна людина. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні», - написав Єрмак.
Інших деталей щодо свого рішення він не повідомив.
Якщо куля в лоб , так куля в лоб.До останнього сцить в очі, вояка бл...