Андрія Єрмака звільнено з посади керівника Офіса Президента України та переведено на посаду керівника Бек-Офіса Президента України
Андрія Єрмака звільнено з посади керівника Офіса Президента України та переведено на посаду керівника Бек-Офіса Президента України
При нинішній владі ганьба змивається або ганьбою, яка стосується когось іншого, або популістичною обіцянкоюою, або новиною, яка випадково сталася у цей період часу.Ганьба змивається кровью!
«Я йду на передову і готовий до будь-яких репресій», – заявив Єрмак. Він підкреслив, що є «чесною та порядною людиною» і вибачився за можливу відсутність відповіді на дзвінки.
![]()
Єрмак також зазначив, що служив Україні та був у Києві 24 лютого 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення.
«Мене осквернили, і мою гідність не захистили, попри те, що я перебуваю в Києві з 24 лютого 2022 року. Тому я не хочу створювати проблем для Зеленського, я йду на фронт. Мене обурює бруд, який на мене висловлюють, і ще більше мене обурює відсутність підтримки з боку тих, хто знає правду. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні», – додав він
Наразі невідомо, як саме Єрмак планує приєднатися до Збройних сил України чи на яких умовах вирушить на передову.
❗️Я йду на фронт, — Єрмак
*Колишній голова Офісу президента Андрій Єрмак сказав, що піде на фронт після своєї відставки*
З Єрмаком спілкувалася репортерка New York Post Кейтлін Дорнбос. Скріни повідомлень журналістка також поширила у Х.
«Мене зганьбили, і мою гідність не захистили, попри те, що я перебуваю в Києві з 24 лютого 2022 року. Тому я не хочу створювати проблем для Зеленського - я їду на фронт. Я чесна і порядна людина. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні», - написав Єрмак.
Інших деталей щодо свого рішення він не повідомив.
Якщо куля в лоб , так куля в лоб.До останнього сцить в очі, вояка бл...
В ексклюзиві для New York Post Єрмак заявив, що йде на фронт. І якщо ви уявляєте собі, що він хоче так змити свою ганьбу, то ви наївна людина і з великою вірогідністю вже раніше повірили Зеленському, коли готувалися до «травневих шашликів».
Єрмак точно не самурай, який захоче в бою довести, що має честь та гідність. Він прагматик. Тому він розуміє, що незабаром отримає підозру (чому її досі не вручили?) від НАБУ та САП і потрапить у їхні руки. А йому цього дуже не хочеться. Окрім того, у нього більше немає бронювання. До речі, як і у Вані Баканова, Сані Трухіна та Дениса Малюськи. І ТЦК узагалі не бачить їх серед потенційних кандидатів на мобілізацію. Мабуть, зірочки так стали. Але вони й не у фокусі прицілу НАБУ та САП. А Єрмаку дихають у потилицю.
Тому він дійсно міг би мобілізуватися і навіть у званні солдата на посаду діловода в якусь охорону Генштабу для того, щоб його справу передали до ДБР. Бо саме повністю підконтрольне Банковій ДБР повинно займатися справами військовослужбовців. Тож «зовсім чужий» Генпрокурор забере справу в САП і передасть її ДБР. А для того, щоб він давав покази ДБР, його необхідно буде відправити у відрядження до Києва на постійній основі. Бо показів буде багато, а слідчим ДБР він буде потрібен постійно. І триватиме служба Єрмака між таємними походами на Банкову та у GoodWine.
Мобілізація до лав ЗСУ використовується фігурантами корупційних справ для того, щоб банально зупинити строки досудового розслідування. Доведено вже неодноразово різними фігурантами гучних справ. Останнім був Гайдай, друзяка Єрмака, якого спіймали на корупції при забезпеченні ЗСУ дронами і РЕБами. Єрмак не дурніший за Гайдая і знає про цей лайфхак.
Але при всьому цьому є один нюанс. Єрмак — сибарит. Він навіть використовував прем’єр-міністерку Свириденко як стюардесу, щоб літати державним літаком, а не звичайним, навіть у бізнес-класі. Він звик до розкоші. А при мобілізації на нього чекає курс БЗВП у дуже некомфортних умовах. І це для нього складно. Хоча пацієнти НАБУ та САП готові на багато що, аби уникнути спілкування з ними.
До штурмовиків Єрмак не приєднається і мобілізацію використає лише для того, щоб уникнути взаємодій з НАБУ та САП, хоча його брат служить у ГУР МО і справді воює.
До речі, Єрмак обіймає ще близько 20 різних посад, які не втратив автоматично після звільнення з посади Голови ОП. Тому не все так просто. Також цікаво, що буде з його радниками Подоляком, Лещенком та іншими. Їх теж звільнять і вони мобілізуються чи це інше? Питань стає все більше. Відповіді отримаємо незабаром.
Колишній начальник Мукачівської РДА та Луганської ОВА 50-річний Сергій Гайдай повідомив про мобілізацію до Збройних сил України. Про це йдеться у його дописі у телеграм-каналі, що опублікований у понеділок, 24 листопада
Передайте Березі, що можлива відповідь на його риторичне питання - тому що згідно КПК підслідність НАБУ не розповсюджується на посадовця, який займає посаду керівника ОП (про що чомусь раптом всі "забули"). І без 40 розбійників тут не обійтися...незабаром отримає підозру (чому її досі не вручили?) від НАБУ та САП
Экс-мэра Владивостока Олега Гуменюка, осужденного на 16,5 года лишения свободы по делу о взятках более чем на 38 млн рублей, освободили от наказания после получения награды за участие в войне против Украины. Об этом сообщила объединенная пресс-служба судов Приморского края.
Суд также снял арест с принадлежащих Гуменюку восьми объектов недвижимости и транспорта.
Сообщается, что бывшего мэра наградили Георгиевским крестом IV степени. В связи с этим его полностью освободили от наказания, назначенного по приговору. Исполнительное производство в отношении Гуменюка прекратили еще летом 2025 года.
На войне в Украине находится еще один осужденный за коррупцию экс-мэр Владивостока — Игорь Пушкарëв, который возглавлял столицу Приморья с 2008 по 2017 год. Он ушел на фронт в октябре 2024 года.
Що, без БЗВП?❗️Я йду на фронт, — Єрмак
Він його ще у 2022 пройшов, коли захищав Київ.Що, без БЗВП?❗️Я йду на фронт, — Єрмак
Такий один вже сидить в Канаді і пи#дить, щоб лохи йшли за кулею в лоб. А йому з нахапаним добре живеться.Якщо куля в лоб , так куля в лоб.До останнього сцить в очі, вояка бл...
До речі, гарний приклад в якій інформаційній бульбашці Ви існуєте - кого хвилює що Яценюк живе в Києві, а не в Канаді, що за висери "про мільярди які він накрав" молчановим довелося вибачатися, Ви ж все одно знаєте - нахапав і збіг... А потім зі своїми "знаннями" йдете на вибори обирати "хорошого парня" замість державників...Такий один вже сидить в Канаді і пи#дить, лохи, йшли за кулею в лоб. А йому з нахапаним добре живеться.
Взагалі-то, Яценюк був досить заможною людиною та успішним підприємцем ще до 2014 року, навіть до 2007. Але, так, телевізор завжди правий, нахапав і втік в Канаду."про мільярди які він накрав"
Чудова маніпуляція! Браво! Прем'єр-міністр ініціює програму демаркації та облаштування кордонів зі скаженним сусідом - яких до цього тупо не було. І за це країна його проклинає - за те що де можна було кордони таки облаштували, за те що витратили на це менше 100млн$ за сім років (з яких Яценюк керував лише 2). 100млн$ - це стільки вивели із економіки України через "пральню Міндіча" за півроку-9міс 2025р - як каже НАБУ."Сєнін паркан"