Вони вбивають усю суть капсульної кавоварки, коли усе обслуговування то раз на тиждень викинути юзані капсули у смітких.А шо там з багаторазовими каспсулами? Дроічь
Різниця - ціна кавоварки. Буле таке у мене давно, акційна кавоварка з великим комплектом різних картриджів, коли вони закінчились, замовив багаторазові, потім кавоварка накрилась - не давала тиску.особливої різниці із звичайною кавоваркою
Різниця в тому, шо я раз у пару тижнів заправив капсули, а дружина їх потихеньку витрача. Вона дуже не любить возитися з млинцем та рожком,Якщо дрочитись з багаторазовими, то я особливої різниці із звичайною кавоваркою, чи навіть гейзерною не бачу
Гарантія це гарантія), але вона не спрощує обслуговування кавомашини. Чистити заварювальний блок, хімія від кавових масел обов'язкова. В мене Юра ф50 працювала більш ніж 10 років (тільки в 2021 замінив заварювальник і ножі млинка бо трохи "піддавлювало" зерна).Ну звісно, як кажуть, на смак и колір…
але для себе, мабудь, зупинюсь на Delonghi
Так кожен на свій смак і вибіраєГарантія це гарантія), але вона не спрощує обслуговування кавомашини. Чистити заварювальний блок, хімія від кавових масел обов'язкова. В мене Юра ф50 працювала більш ніж 10 років (тільки в 2021 замінив заварювальник і ножі млинка бо трохи "піддавлювало" зерна).Ну звісно, як кажуть, на смак и колір…
але для себе, мабудь, зупинюсь на Delonghi
Delonghi, лет 5 уже. Все отлично. Недавно статистику смотрел, почти 30к чашек. Никаких ТО не делал. Даже декальцинацию тупо сбрасываю, воду использую только очищенную.Хто якою кавомашиною користується, задумав придбати собі.
Яка саме, бо сам думаю брати делонгі.Delonghi, лет 5 уже. Все отлично. Недавно статистику смотрел, почти 30к чашек. Никаких ТО не делал. Даже декальцинацию тупо сбрасываю, воду использую только очищенную.Хто якою кавомашиною користується, задумав придбати собі.
Delonghi ECAM 22.360, ее уже вроде не выпускают.Яка саме, бо сам думаю брати делонгі.Delonghi, лет 5 уже. Все отлично. Недавно статистику смотрел, почти 30к чашек. Никаких ТО не делал. Даже декальцинацию тупо сбрасываю, воду использую только очищенную.Хто якою кавомашиною користується, задумав придбати собі.
Ясен пень, я також не нову братиму, б/у з європи благо їх валом.Delonghi ECAM 22.360, ее уже вроде не выпускают.Яка саме, бо сам думаю брати делонгі.Delonghi, лет 5 уже. Все отлично. Недавно статистику смотрел, почти 30к чашек. Никаких ТО не делал. Даже декальцинацию тупо сбрасываю, воду использую только очищенную.Хто якою кавомашиною користується, задумав придбати собі.
Срака з тим рожком, якщо ще сито не розбірне то повний треш, в дешевих воно якось чеорез пень колоду працює бойлери куці води в каву ляє як вкрало, так що ти не думай що ріжкові кавоварки дешеві, купиш дешеве проклянеш все.Перепробував багато з різних кавомашин повного циклу, ті що дешеві (відносно) - смак кави не подобається, а ті що подобається - ну дуже дорогі. Собі буду брати просту ріжкову (може, додатково з паром) - немає проблем з чисткою і обслуговуванням, викинути і помити рожок в домашніх умовах - не проблема, зате на мій смак - найкраща кава виходить.
Ну я і не казав брати саму дешеву, але хороша ріжкова, щоб і тиск давала, і розбиралось все, буде дешевше за машину повного циклу.в дешевих воно якось чеорез пень колоду працює
Маю таку саму. Брав нову вже років також з 5. Регулярне використання, тільки осмотична вода. Нуль проблем, лише задоволення.Ясен пень, я також не нову братиму, б/у з європи благо їх валом.Delonghi ECAM 22.360, ее уже вроде не выпускают.Яка саме, бо сам думаю брати делонгі.Delonghi, лет 5 уже. Все отлично. Недавно статистику смотрел, почти 30к чашек. Никаких ТО не делал. Даже декальцинацию тупо сбрасываю, воду использую только очищенную.Хто якою кавомашиною користується, задумав придбати собі.
Чистить и обслуживать всеравно придется время от времени. В зависимости от жесткости воды, придется прогонять воду с лимонкой раз в 3-6 месяцев.Собі буду брати просту ріжкову (може, додатково з паром) - немає проблем з чисткою і обслуговуванням, викинути і помити рожок в домашніх умовах