Кредити

• Автор теми vpro
  • Дата створення
Місто
м.Луцьк
Телефон
LG D690, LG A290, LG V400, MF622
В якому банку краще взяти кредит?

Хочу взяти кредит, на певну суму так як почав невеличке будівництво маленький будиночок (прибудова) з окремим входом, хочу до зими найближчим часом його накрити і невистачає трішки грошей сьогодні обходив кучу банків відсотки великі або зовсім недають готівки, думав брати в втб але вони відразу не сказали всі свої умови я наготував документи вони погодили мені суму а коли я майже прийшов за грошима, вони повідомили що у їх обовязкове страхування а це крім відсотка, та одноразової комісії 10% від суми 15000грн, ще 1700грн. і того я мав відразу з суми 15000грн. відати 3243 грн. за одноразову комісію і страховку а 11753грн, мені розбили на 36 місяців по 633грн. в місяць, вирішив поки не брати сказав що ще подумаю в приваті теж маю кредитку але ліміт щось не піднімають:(

Останнє редагування:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Re: В якому банку краще взяти кредит.

Я сейчас 5-ку грн в привате беру, они до 15-ти дают, условия у них на сайте глянь. там три вида кредита физикам.

Добавлено через 1 минуту
позич в когось із знайомих, сусіда і т.п. дешевше вийде! :)
А у соседа с банком договор, на то, что банк семечки не продает, а сосед кредиты не выдаёт :)

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aleg

volga

Заблокирован
Місто
Киев

Хочу взяти кредит
хочешь нажить головную боль - бери кредит, правильно тебе говорят: на такие расходы, как у тебя, надо занимать деньги у знакомых или родственников, кредиты берут для большого оборота при опте - только тогда их можно отбить и заработать используя взятое бабло, в остальных случаях кредит - это совершенно ничем не оправданная кабала, кроме исключительных случаев, когда деньги необходимы на лечение и другой возможности их найти нет
ИМХО

Місто
м.Луцьк
Телефон

volga, Я згідний з вами, але я живу з дружиною і сином на сйомній квартирі, помаленько будуємо собі житло.

volga

Заблокирован
Місто
Киев

помаленько будуємо собі житло.
вот и откладывай потихоньку и постарайся занять без процентов,
отдавать-то все равно придётся: или занятую сумму, или в два раза бОльшую, разница есть ?

vein

Заблокирован
Місто
Краков\ Львов
Телефон
HTC DROID ERIS-Интертелеком NOKIA 1560- GOODLINE
Re: В якому банку краще взяти кредит?

Aleg, длинный кредит брать не рекомендую в серьезную кабалу залезете и наживете массу проблем..лучше копите помаленьку...

Max_S

Заблокирован
Місто
Сумы
Телефон
N73ME

А на какой процент кредита рассчитываете?
Сейчас по депозитам 26% процентов банки платят, так что креди 50% минимум обойдется.

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
Re: В якому банку краще взяти кредит?

Aleg, лучше копи. не лезь в кабалу к банкам. тут еще и выборы и обвал гривни ... хочешь выплачивать потом всю жизнь проценты ? вспомни 2008 и жди повторения осенью. И аккуратнее с баксом (в грн бери). Поищи у родычей и знакомых

Місто
BerdYanSK

А у соседа с банком договор, на то, что банк семечки не продает, а сосед кредиты не выдаёт

Ведь совсем недавно было решение верховного суда о приципиальной возможности выдачи кредита одного физ лица другому с процентамию.

Місто
м.Луцьк
Телефон

А на какой процент кредита рассчитываете?

Був в ВТБ там відсоток, 29,5% річних але вони від суми яку береш забирають 10% відсотків одноразової комісії, і страховка в мому випадку з 15000грн. на 3 роки по 633 грн.в місяць -1500 одноразова комісія - 1753 страховка = 11747 на руки, я за перший рік користування мав заплатити приблизно 5800 переплати.
633*36=22788 якось так.

Stanislav

alter ego)
Місто
Вижница
Телефон
SE, Sharp.

Следующаю тема от тс "как избавится от коллекторов" ? ;)
не в обиду, просто у нас форум уже на любой случай жизни, тут могут посоветовать где взять кредит, а попутно как избавится от коллекторских наездов :)
"сумма то небольшая" (с)
;)

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro

Був в ВТБ там відсоток, 29,5% річних але вони від суми яку береш забирають 10% відсотків одноразової комісії, і страховка в мому випадку з 15000грн. на 3 роки по 633 грн.в місяць -1500 одноразова комісія - 1753 страховка = 11747 на руки, я за перший рік користування мав заплатити приблизно 5800 переплати.
633*36=22788 якось так.

Ну нормально. А ти як хотів? Кредит без застави, готівкою з високим ризиком неповернення... Он подивися - http://deltabank.com.ua/personal/credits/cash/ .

• Like
Місто
м.Луцьк
Телефон

В нас банк Креді агріколь дає готівку, правда під 36%..і також з якоюсь комісією..

Був і там сьогодні, поки під 30% або ерсте в мене там зарплатна карта але більше 5000грн. не дають або приват крта голд під 30% річних але за обслуговування 20грн. в місяць може візьму її в мене кредитка на 55днів під 36% річних а ця 30днів але 30%. річних.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Huawei P30 Pro

Aleg, якщо є зарплатна в Приваті - це саме легше, по крайній мірі вони в цьому питанні спрощують прийом документів. Рекомендую: берете 5 кгрн, 2-4 місяці їх вчасно віддаєте (створюєте історію), потім подаєте заявку на збільшення кредитного ліміту. В принципі знайомий юзає ГОЛД від Привату, тільки за обслуговування раз в рік платить біля 200 грн (ритися на сайті не буду, його слова). В принципі якщо хоч один банк зараз видасть Вам 15 кгрн без прив"язки до курсу і можливості підвищення платежів - одразу беріть, легше буде віддавати;)

• Like
Місто
Крым

А не вижу смысла импользовать кредитку, для достаточно большой суммы. Ведь 4% это только пойдет на обналичку. Стоит обращаться именно в организации, которые дают кредит наличными.

Например, одна финансовая компания предлагает деньги наличными под 3,9% в месяц без единоразовой комиссии. Единственный нюанс: наличие постоянного ОФИЦИАЛЬНОГО дохода. Кстати, сейчас большинство финансовых учреждений требуют наличие официального дохода.

Лохотроны с низкими % и мин. пакетом документов не рассматриваем вообще...

Добавлено через 3 минуты
Еще следует добавить, что сравнивать банки по процентам годовых некорректно. Основной регулятор стоимости кредита: единоразовая и ежемесячная комиссия. И, поэтому, бывает, что рекламные 36% вырастают в эффективные 80% со всеми комиссионными, страховками и плюшками...

Останнє редагування:
Зверху