Логічно, що вперше. Бо ти далекий від корп сегменту. А пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодитьщо то за Crowdstrike
Логічно, що вперше. Бо ти далекий від корп сегменту. А пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодитьщо то за Crowdstrike
Це їх і врятувало від проблем)))пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.
Про Медок всі теж раптово почули, але в своїй ніші вони були стандартом.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодить
Хто це про Медок раптово почув? Всі сісадміни України про нього знали 100%.Про Медок всі теж раптово почули
Не варто рівняти масовий консьюмерський продукт, яким користується чи не кожна бухгалтерія в країні, із софтом з корпоративного сегменту, про який окрім айпішників ніхто і не чув, поки не вклякло. Ще б КС сюди притягнули для порівнянняПро Медок всі теж раптово почули
Аби вони не були спонсорами команди Мерседес у Формулі-1, то і я не знав би. А так воно там постійно на Хало рекламащо то за Crowdstrike
Аби тільки не ставили своє глючне ПЗ на Мерзодеси...спонсорами команди Мерседес