Логічно, що вперше. Бо ти далекий від корп сегменту. А пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодитьщо то за Crowdstrike
Логічно, що вперше. Бо ти далекий від корп сегменту. А пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодитьщо то за Crowdstrike
Це їх і врятувало від проблем)))пересічному бидлоюзеру такі рішення дорогі.
Про Медок всі теж раптово почули, але в своїй ніші вони були стандартом.Я про це стороннє ПЗ перший раз почув під час того збою)) Черговий розвод віндових юзверів на гроші, ще й так шкодить
Хто це про Медок раптово почув? Всі сісадміни України про нього знали 100%.Про Медок всі теж раптово почули
Не варто рівняти масовий консьюмерський продукт, яким користується чи не кожна бухгалтерія в країні, із софтом з корпоративного сегменту, про який окрім айпішників ніхто і не чув, поки не вклякло. Ще б КС сюди притягнули для порівнянняПро Медок всі теж раптово почули
Аби вони не були спонсорами команди Мерседес у Формулі-1, то і я не знав би. А так воно там постійно на Хало рекламащо то за Crowdstrike
Аби тільки не ставили своє глючне ПЗ на Мерзодеси...спонсорами команди Мерседес
The Insider:
Российская сеть по дезинформации «Матрёшка» запустила новую кампанию: иностранцев в соцсетях убеждают, что ученые, профессора ведущих мировых университетов призывают отменить западные санкции против России, требуют от Украины отдать «исконно русские земли» и даже считают Владимира Зеленского вампиром. Для распространения такой дезинформации организаторы кампании клонируют голоса реальных профессоров с помощью AI.
Новую кампанию обнаружил проект «Блокировщик ботов» (antibot4navalny). Все публикации построены по одной схеме: это видеозаписи, где в начале некий спикер представляется, чаще всего говорит о работе в каком-нибудь всемирно известном университете (например, Кембридже, Гарварде, Принстоне, Бристольском университете и других); затем идут кадры уже без спикера, однако его голос продолжает говорить. В части без лица голос рассказывает, что Европа сама страдает от антироссийских санкций, что Запад должен перестать давать Украине вооружение и финансы, что Зеленский отправляет украинских солдат на убой, что Украина должна сдаться и отдать России свои территории и т. д.
Якраз цей реєстр містить шикарний масив даних для вербування, побудови важелів впливу на посадових осіб і українських активістів ... Методика КГБ нікуди не поділася.– Ще одне побоювання людей – це те, що у росіян опинилися усі наші дані.
– І що вони з ними будуть робити?
– Це попередньо обговорювалось зі Службою безпеки України?
– Поки що ні. Кожен реєстр – це локальна база даних, яка містить інформацію про особу (вік, адресу реєстрації, фактичну адресу, громадянство, корпоративні права, об’єкти нерухомості). Якщо говорити про реєстр актів цивільного стану, знову ж інформація щодо місця народження, дати, батьки, діти, шлюб). Зв’язати усе це докупи, напевно, можливо. Але що ти з цього отримаєш? Що робитимеш з цією інформацією? Позбавити людину певного права не можеш, бо на це має бути певне волевиявлення і приналежність людини до вказаного правочину. Підробляти якісь документи? Ну, напевно, можливо. Але що це дасть? Я не бачу можливості якимось чином спотворити цю інформацію.
В цій ситуації я би рекомендував, коли почнуть працювати реєстри, замінити паролі доступу на кваліфіковані електронні цифрові підписи. Хоча в НАІС озвучували, що воно ніякого відношення одне до одного не має. Але паролі і так потрібно міняти час від часу.
Додай ще HELSI, який і так давно їхній.Якраз цей реєстр містить шикарний масив даних для вербування, побудови важелів впливу на посадових осіб і українських активістів ... Методика КГБ нікуди не поділася.