Літаки, аеропорти, авіакомпанії

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Реєстрація
28.10.10
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Тут нарешті почало на московських "русланах" ДеТешки розривати. В ви, панове, про якусь фігню. Ґуґліть.
 
  • Haha
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Та то диверсії самарських виробників НК-шок.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Згідно із супутніми документами до розпорядження, зокрема, у зазначеному переліку відновлення основної діяльності та подальший розвиток міжнародного аеропорту в Черкасах; реконструкція аеродрому міжнародного аеропорту "Івано-Франківськ"; реконструкція міжнародного аеропорту в Чернівцях (усі - фінансування коштом державного та місцевого бюджетів, коштом інвестора).

Крім того, пріоритетними визначено модернізацію матеріально-технічної бази міжнародного аеропорту "Херсон" (фінансування коштом державного та місцевого бюджетів, кредитними коштами); реконструкція міжнародного аеропорту "Вінниця", міжнародного аеропорту в Одесі (третя черга будівництва), міжнародного аеропорту в Дніпрі, будівництво нового аеропорту "Закарпаття", реконструкція міжнародного аеропорту в Полтаві (всі - коштом державного та місцевого бюджетів, коштом інвестора).

Крім цього, планується відновити інфраструктуру КП "Міжнародний аеропорт "Рівне" (виключно коштом інвестора); відремонтувати злітну смугу, будівлі, мережі КП "Аеропорт Суми" (коштом державного та місцевого бюджетів, коштом інвестора, кредитними коштами); реконструювати міжнародні аеропорти у Кривому Розі та Миколаєві (коштом державного та місцевого бюджетів, коштом інвестора); реконструювати і модернізувати аеропорт у Житомирі (коштом інвестора і держбюджету).
 
  • Like
Реакції: idea
Реєстрація
27.01.17
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ну в сумах условный сумы-одесса думаю летом бы по 500гр. заполнили бы + Турцию 1р в 2 недели
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Добиратися в Черкаси як? В Спрінтерах-скотовозах?
Велика смуга ще не гарантує наявність пасажиропотоку.
 

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Хай замість спринтерів у Сікорський літає лоукост. Вранці - на роботу, увечері - з роботи 😉
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Комиссия Росавиации назвала руководство авиакомпании "Победа" ответственным за авиационный инцидент, который произошёл во время рейса из Москвы в Екатеринбург 11 ноября. Пилоты отклонились от курса и пролетели по траектории, похожей на фаллический символ. Об этом говорится в отчете ведомства, опубликованном в телеграм-канале Aviaincidents, которое приводит РБК.
Причиной авиационного инцидента явилось принятие экипажем самовольного решения об отступлении от утвержденного плана полета регулярного рейса с 102 пассажирами на борту, сообщается в документе. В Росавиации посчитали, что действия пилотов могли сказаться на безопасности полета.
Необходимость маневров по подобной траектории пилоты объяснили подозрением на неисправность датчиков ориентации. В отчете комиссии указано, что свидетельств того, что датчики действительно были неисправны, не найдено.
 

Barin

Заблудший
Реєстрація
12.02.20
Місто
Белицкое
Так ответственность за пассажиров несёт экипаж и только они решают что и как делать, для безопасного перелёта. Если все живы и здоровы, то всё прошло хорошо.
Это как "ругать" пилотов за заход на второй круг или за отказ приземлятся при плохой погоде...
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Відповідно до прес-релізу компанії, оприлюдненому у вівторок, у грудні 2020 року Wizz Air відновлює перельоти з Києва до Копенгагена, Пардубице, Біллунна, Відня, Кракова, Лісабона, Гамбурга, Будапешта, Неаполя, Познані, Братислави та Катовіце.

Зі Львова авіакомпанія планує літати до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубице та Вільнюса, а з Харкова - до Кракова, Дортмунда, Відня, Гданська та Вроцлава.

"Відновлення рейсів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити ту чи іншу країну зі списку "зеленої" зони. Відповідно в такому випадку виконання цих перельотів буде відкладено", - зазначили в компанії.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

"Oголошено тендер на передпроєктні роботи нового аеропорту на Закарпатті, та в результаті даних робіт буде визначено остаточне місце розташування нового аеропорту. Очікувана вартість 5 млн грн", - написав Криклій.

За його словами, проєктні роботи планується почати в наступному 2021 році.

Мінінфраструктури планує побудувати аеропорт за 3 роки.

"На 2021 рік держава вже виділила 2,4 млрд грн на будівництво нових аеродромних комплексів - 1,4 млрд грн на міжнародний аеропорт “Дніпропетровськ” і 1 млрд грн на “Херсон”, “Вінницю” та “Рівне”, - додав Криклій.
 
Реєстрація
23.06.13
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Заказывал билеты Визаир и опечатался в фамилии. Не могу исправить. Нажимаю исправить изменяю кликаю ок, но выскакивает "Истекло время ожидания при отсутствии действий.". Ктото сталкивался с этим?
 
Зверху