Какая именно у вас ошибка?из их сайта я понял что єто платно, а онлайн бесплатно. Или я не правильно понял?stigr позвоните в поддержку и вам исправят.
+38 089 320 25 33 завтра с 9:00 до 18:00
Какая именно у вас ошибка?из их сайта я понял что єто платно, а онлайн бесплатно. Или я не правильно понял?stigr позвоните в поддержку и вам исправят.
задвоил букву в фамилииКакая именно у вас ошибка?из их сайта я понял что єто платно, а онлайн бесплатно. Или я не правильно понял?stigr позвоните в поддержку и вам исправят.
на регистрации в имени/фамилии допускается до 3 ошибок, свыше - нужно обращаться к представителю авиакомпании.задвоил букву в фамилииКакая именно у вас ошибка?из их сайта я понял что єто платно, а онлайн бесплатно. Или я не правильно понял?stigr позвоните в поддержку и вам исправят.
по телефону вам без проблем всё исправят бесплатно!задвоил букву в фамилииКакая именно у вас ошибка?из их сайта я понял что єто платно, а онлайн бесплатно. Или я не правильно понял?stigr позвоните в поддержку и вам исправят.
Фейсбук ОПаПрезидент Володимир Зеленський дав доручення «Укроборонпрому», до якого входить підприємство «Антонов», спільно з Міністерством освіти і науки та НТУУ «КПІ» створити та протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-конструкторів ім. О. К. Антонова, а Кабінету Міністрів – розробити стимули, щоб талановиті молоді інженери могли й далі прославляти Україну на весь світ.
Залежить від того, робили той 3М у Броварах, чи у Фастові.Маю 3м, нашу погоду не витримує. Хоча залежить певно із якими матеріалами застосовувати.
Мені те саме продавець у епіцентрі розповідав на брендованій стійці 3м, де його і придбав. Перевірити де його виробляли не маю змоги.А справжнім 3М'івським "ґрейтейпом" можна Спейсдракона до МКС'а примотати й буде триматися всьо як треба. Це правда.
Схоже, пахне Коломойським.Новий український лоукост Bees Airline зареєстрував перші літаки
Це два Boeing 737-800, які раніше експлатувала МАУ.lb.ua
Почему?Схоже, пахне Коломойським.
Зачем коломойскому третья авиакомпания? сейчас же авиа это не про заработок.Схоже, пахне Коломойським.