Масштабна аварія в мережах "Київстар" — 12 грудня 2023 р.

Плануєте змінити свій фінансовий номер (Київстар) на номер іншого оператора?

• Так

• Ні

• Вже змінив (ла)

• Подивитися результат

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А зачем? Починят,пополню.как то странно платить деньги и не получать услугу.кс и до аварии был жадным.как они ко мне, так и я к ним.
Откуда информация про платить?
Три Гб дают бесплатно, но должен быть плоложительный баланс, от скольки не скажу.
У меня 5.04, которые так и остались после подключения 3 Гб.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
plebis, є вже новенька, свіженька реклама по типу мультика, правда коротенька секунд 20 про відновлення. Піар вже на повну підключено, який там можливий відтік

Останнє редагування:

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
От самого киевстара.при попытке заказать 3гб на 3дня!!!! Робобаба говорит,что это не возможно,оплатите пакет)) выше уже кочевник за это тоже писал

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Вчора інет працював нормально.Сьогодні більшість сайтів через впн тільки відкриваються...

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
На тлф, где снята аб пл, инет работает стабильно.
На другом, где беспл безлим, раз ч-з раз(переключай/не переключай, пофиг), но больше нет, чем да.(((
Так на непополненном не дает подключить пакет. Что вы юзаете?
Где я писал, что хочу подключить пакет?!
Мне не надо.
Про переключения, то это касательно настроек.
Безлим интернет у меня уже до атаки был подключен.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
А що з мобільний інтернетом? В мене не працює. Підтримка сказала що ще не налагодили.

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
У меня на тлф(на том, где интернет норм работает), ipv4.

• Like
Реакції: vlm
Місто
Днепр
Телефон
Samsung S23 Ultra
plebis, є вже новенька, свіженька реклама по типу мультика, правда коротенька секунд 20 про відновлення. Піар вже на повну підключено, який там можливий відтік
Навряд ця реклама спрацює на фоні не працюючих смс та інтернету.

Місто
Кировоград
З усіх моїх пристроїв проблеми були лише з двома. Телефон Samsung A52, інтернет запрацював лише коли виставив IPv4. Було встановлено IPv4/IPv6.
А от 4G модем ZTE MF79U, так і не роздуплився. 4G бачить, а обміну нема. IPv міняв, скидання до заводських налаштувань робив. Нічого не допомогає. Там номер з тарифом Супер Гіг.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
От самого киевстара.при попытке заказать 3гб на 3дня!!!! Робобаба говорит,что это не возможно,оплатите пакет)) выше уже кочевник за это тоже писал
Там дійсно треба кинуть трохи грошенят.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
треба кинуть трохи грошенят
Я все время в дороге.Помогаю стране в логистической сфере.Вчера нелетели шахиды и моего коллегу забрали в больницу.Как пополнить счет через банк,если не приходят смс с подтверждением?Банк глобус.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Обычно там по умолчанию так стоит
Post automatically merged:

треба кинуть трохи грошенят
Я все время в дороге.Помогаю стране в логистической сфере.Вчера нелетели шахиды и моего коллегу забрали в больницу.Как пополнить счет через банк,если не приходят смс с подтверждением?
Обычно, с приложения, терминала самообслуживания, кассу банка или терминал продуктовой точки, терминал АЗС.

Статус
Закрита.
Зверху