Думаю, що в більшості випадків - імеджічто у них там еще штатно ставится
Думаю, що в більшості випадків - імеджічто у них там еще штатно ставится
99% что да, но опять же МСО будет муржиться минимум пол часа. А на счет разнообразного не МС-софта, то вполне вероятно и руками ставят.Думаю, що в більшості випадків - імеджічто у них там еще штатно ставится
В 18-00 було, в 18-15 знову зникло і зараз немаєВ мене тежЄ такі у кого в Києві ще не реєструється SIM Київстар в своїй мережі? У мене чогось не реєструється.
Яка нах винда на серваках? Шутиш)))) ?, хотя.... там наверное все возможно...Не факт. Могли где-то оставить пару бекдоров в прошивках оборудования или на ПК. В то что КС за такое короткое время переинсталит винду и весь софт на всех ПК я не верю, как и в то что перепрошьет все оборудование.Как правило, если был пожар в одном торговом центре, то следующий будет не скоро и уже точно в другом ТЦ.Цікаво, у кого Київстар основний оператор - переїде тепер на іншого. Було б цікаво подивитися результати опитування
Ибо все делают выводы и максимально жесткие - именно там, где УЖЕ произошло
Обычная, серверная. А кроме серверов там еще тысячи рабочих ПК сотрудников каждый из которых мог быть поражен.Яка нах винда на серваках? Шутиш)))) ?, хотя.... там наверное все возможно...Не факт. Могли где-то оставить пару бекдоров в прошивках оборудования или на ПК. В то что КС за такое короткое время переинсталит винду и весь софт на всех ПК я не верю, как и в то что перепрошьет все оборудование.Как правило, если был пожар в одном торговом центре, то следующий будет не скоро и уже точно в другом ТЦ.Цікаво, у кого Київстар основний оператор - переїде тепер на іншого. Було б цікаво подивитися результати опитування
Ибо все делают выводы и максимально жесткие - именно там, где УЖЕ произошло
Якщо потерли базу де вказано, що "сім карта хххх привязана до номеру уууууу" то це просто Армагеддон буде. В мене, як і в більшості знайомих, сім карта вже кілька разів міняна, тому на холдері абсолютно ніде не вказано номер.
если я правильно понял последние несколько страниц, которые читаю, им снесли базу абонентов вообщеКонтрактних абонентів, можливо відновлять. А от з припейд, можуть бути проблеми. Можливо колишнім абонентам доведеться їхати в СЦ з балванкою і холдером своєї сімкарти і паспортом, для активації старого номеру. При цьому, номер вже будть оформлювати з паспортними данними. І звертатись потрібно буде саме в СЦ, а не звичайний магазин КС. Про онлайн, навіть мови не буде.
наші спеціалісти розпочали включення голосового зв'язку по всій Україні.
Послуги відновлюватимуться поступово, тому до кінця дня ще можливі перебої мережі.
можливо з бекапа відновлює всі данікак кс тогда включает (по их утверждениям) связь обратно
здається це були епізоди "А що буде якщо..". Коли нема що робити придумувати проблеми і спосіб їх вирішення відволікаєЯкщо потерли базу де вказано, що "сім карта хххх привязана до номеру уууууу" то це просто Армагеддон буде. В мене, як і в більшості знайомих, сім карта вже кілька разів міняна, тому на холдері абсолютно ніде не вказано номер.если я правильно понял последние несколько страниц, которые читаю, им снесли базу абонентов вообщеКонтрактних абонентів, можливо відновлять. А от з припейд, можуть бути проблеми. Можливо колишнім абонентам доведеться їхати в СЦ з балванкою і холдером своєї сімкарти і паспортом, для активації старого номеру. При цьому, номер вже будть оформлювати з паспортними данними. І звертатись потрібно буде саме в СЦ, а не звичайний магазин КС. Про онлайн, навіть мови не буде.
но тогда у меня вопрос: как кс тогда включает (по их утверждениям) связь обратно, точнее для кого? как сим карты регистрируются в сети и с какими номерами?
наші спеціалісти розпочали включення голосового зв'язку по всій Україні.
Послуги відновлюватимуться поступово, тому до кінця дня ще можливі перебої мережі.
Дозвольте підтвердити: ГОЛОС відмінно працює.То что они говорят, что начали включать голосовую связь, пока тоже никто не подтвердил
Хто всі?Все пишут только о том, что можно набрать абонента, идёт вызов, но при ответе, связь прерывается.
ну не пустять же вони одразу всіх в мережу. чернишов же сказав що пускатимуть по мільйону за пів годиниможно набрать абонента, идёт вызов, но при ответе, связь прерывается.
Київ корпа досі труп, не піднімалось навітьНу, в мене з десятка сімкарт, жодна не запрацювала. Йде виклик, при вдповіді, відбувається збій. Тому, можливо підключають по географічному признаку. Спочатку Київ, потім міста мільйонники і через кілька днів, всіх інших.
Такої ж думки.можливо підключають по географічному признаку
З 18:00 все добре в регіоні. До мільйона в місті не вистачає тисяч 850.Спочатку Київ, потім міста мільйонники і через кілька днів, всіх інших
Днепр корпа, все как и было, в пределах одного гудка дозванивается, на этом пока всеКиїв корпа досі труп, не піднімалось навітьНу, в мене з десятка сімкарт, жодна не запрацювала. Йде виклик, при вдповіді, відбувається збій. Тому, можливо підключають по географічному признаку. Спочатку Київ, потім міста мільйонники і через кілька днів, всіх інших.
Моб.интернет есть?. До мільйона в місті не вистачає тисяч 850.