Масштабна аварія в мережах "Київстар" — 12 грудня 2023 р.

Плануєте змінити свій фінансовий номер (Київстар) на номер іншого оператора?

  • Так

  • Ні

  • Вже змінив (ла)

  • Подивитися результат


Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.

Historiker

Frischer Wind
Реєстрація
30.03.10
Місто
Salisbury, Ukraine.
Смс заработали, мой кс тоже. Моб инет шейп, но терпимо. Домашний инет фурычит. Кажется, более-менее все обошлось. Могло быть наамного хуже, как для такого крупного инцидента. Кстати, завтра утром неделя, как погасили звезду.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
25.07.21
Місто
Krop
Варто віддати належне Київстару, з моменту аварії абонплата справно списувалася щодня:)
Але хоча б станом на зараз вже наче і шейпа нема і в Мій КС прикрутили вхід по паролю/відбитку (чи то я раніше не звертав уваги). СМСки працюють, інет є, дзвінки є. Можу хіба шо для проформи поскиглити про VoLTE. Але глобально за тиждень це досить непоганий результат. Переходити нікуди не збирався, бо за ті самі гроші (Ваш Регіон за 150 грн) сильно краще нічого не знайти. 300 хвилин і 30ГБ мені вистачає за очі. А міняти скрізь номер - це такий гемор, шо в труні я його бачив. Вангую, що втрати абон бази будуть мінімальні. В моїй бульбашці у людей або КС разом з чимось, або вони і так перетерпіли 2 дні, поки дзвінки піднялись нормально.
 
Реєстрація
31.07.08
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
У меня в мой КС только ДИ, за пару дней до взлома настойчиво предлагал пополниться именно через Google pay и поучаствовать в розыгрыше макбука про. Я так розыгрыш отменяется? Наверное они в ход пошли админам на поднятие сети)) Шучу конечно, просто вспомнился тот банер, немного улыбнуло, а я на самом деле рад, что КС достаточно быстро справляется с такой тех катастрофой.
 

arki

Заблокирован
Реєстрація
20.11.16
Місто
Житомир
У мене "Твій Новий" - виявилося, що абонплата вже 80грн, треба було на Love UA База переходити, поки пропонували (ще й за АП 50грн на 6 місяців)
аналогічно. в понеділок пропозиція прийшла а у вівторок кс ліг. було до 17го... і пропозиція випарувалась. не раз дзвонив в підтримку-не бачать, кажуть передзвонити як всі сервіси відновлять. сумніваюсь шо повернуть
 
Реєстрація
07.09.15
Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
Комбінації перевірки рахунку номера та пакету послуг не працюють. До оператора не дозвонитись. Просто не дозвонитись бо ussd запити не працюють в роумінгу. Виклики проходять через раз. Інтернет який небудь. Зробіть акцію і не беріть гроші за то що Вас відхакали а Ви виявилися неспроможними. То для іт від бога які запит на некоректність списання місяцями переносять і на пенсіонерському телефоні 4г сесії бачать.
 
Реєстрація
17.02.20
Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Київ, Все воно так - голос працює, смс бігає, інтернет не перевіряв бо кніпчки, але щось не так - у мкс написало - абонка з 1/01 -80 грн замість 55 Твій новий, падлюка з-їло 12 днів, 12/01 мав закінчитися оплачений пакет.:mad::mad::mad:
Same shit, bro.
Тому ( за давно заведеною традицією) посилаю фрідманстар он туди ----- >>
 

sunifly

Местная
Реєстрація
10.02.15
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
хоть приложение МКС и заработало, но счет я все равно пополнить не смогла, при вводе реквизитов банковской карты, а именно ее срока - приложение каждый раз вылетало:(
пришлось пополнять через портмоне, как мне советовали в профильной теме
 
Останнє редагування:

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
У меня шейп так и держится 5 Мб/с
 

Вкладення

  • Screenshot_2023-12-19-06-21-15-503_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-12-19-06-21-15-503_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    83.4 КБ · Перегляди: 75
Реєстрація
17.01.13
Місто
Донецька обл.
при вводе реквизитов банковской карты, а именно ее срока - приложение каждый раз вылетало
Я вже збився з рахунку, скільки тижнів "спеціалісти займаються" цією проблемою, ще до аварії. То надішліть відео, то код помилки, то справді виникають труднощі, то напряму пишуть - поповнюйте через інші канали. На іншому пристрої навіть до вводу строку не доходить, там така ж історія, "виправимо в наступному оновленні".
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Реєстрація
23.01.22
Місто
Коломия
Починаючи від 12 грудня не проходять вхідні дзвінки, зразу вибивали, від учора "абонет поза зоною".
Вихідні дзвінки і Інтернет присутні.
 
Реєстрація
24.06.20
Місто
Днепр
Телефон
Samsung S23 Ultra
Реєстрація
19.02.18
Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Сьогодні оплатив тариф, нарахували 10 ГБ в роумінгу як компенсацію + 5 за тарифом.
Інтернет і смс працюють. Зміг авторизуватись в Мій Київстар
Швидкість 3G - 6.5/0.47 мбіт. В 4G не входить
Мережа Orange Moldova.
 
Реєстрація
28.12.15
Місто
Харьков
Справедливості ради, абонку підняли за день до аварії.
зашел сегодня в приложение "Мой Киевстар", родителям пополнял счет и снимал обонку как раз 11 числа.
У них и у меня (у всех троих одинаковый тариф) стоимость тарифа не изменилась.
Более того наш тариф "Без меж lite+" с 12 декабря вообще закрывался, но пока что он живой и на тариф "Без меж lite" как обещали пока не перекинули.
 
Реєстрація
03.07.16
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Інформуємо про статус роботи мережі Київстару станом на 11.00 19 грудня 2023 р.

Компанія відновила швидкісний мобільний інтернет в метрополітені Києва, а раніше мобільний інтернет було відновлено в метро Харкова. Також розпочала роботу інформаційна система «Мій Київстар», де абоненти можуть подивитись залишки на рахунках.

Телеком мережа Київстару практично увійшла в період стабілізації. Так 99% базових станцій на підконтрольній Україні території – у працездатному стані, а клієнтам доступні всі основні базові сервіси: послуги зв`язку та мобільного інтернету, SMS, послуги міжнародного голосового роумінгу та інші. Магазини Київстару відновили надання клієнтам більшості сервісів.

Наразі компанія продовжує покращувати роботу послуги «Домашній Інтернет» у Києві та ряді інших місць, також планує найближчим часом поступово зняти обмеження в швидкості мобільного інтернету.

Спеціалісти Київстар працюють над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу і планують запустити цю послугу для українських абонентів в Німеччині, Чехії, Польщі та ряді інших країн вже найближчим часом.

Для стабілізації роботи послуг компанія залучила весь свій наявний технічний персонал, а також міжнародних партнерів із Швеції, Ірландії, США, Китаю, Фінляндії та інших країн.

Нагадуємо, що якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, необхідно перезавантажити телефон, або включити і виключити «авіа» режим. Також допомагає вибір мережі Київстар у налаштуваннях телефону.

Компанія інформує, що нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг. Просимо очікувати офіційної інформації. Дякуємо за розуміння та підтримку.
 
Статус
Закрита.
Зверху