Мобільний Інтернет від Інтертелеком: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

Місто
Макаров
Андрей, стесняюсь спросить, а где наприведенных тобой тестах ограничение в 5 Мбит?
На моих тестах нет ограничения скорости, я же не написал что ИТ ограничивает скорость у меня, но некоторые уже пострадали от этого ограничения...
---

Останнє редагування:

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5
На моих тестах нет ограничения скорости, я же не написал что ИТ ограничивает скорость у меня, но некоторые уже пострадали от этого ограничения...
Та ладно, возможно то частности, а не правило. Та по большому счету серфить, смотреть видео и т.п. за глаза 5 Мбит. Возможно то временно, а лучше уж иметь стабильные 5 Мбит, чем тупой перегруз и вообще ноль.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Перехвалил я интер.. 2 дня скорость 0,3-0,5 МБит.
Онлайн футбол НЕ смог посмотреть за городом... нет слов просто.

Одно дело сделать тест в 00:05 и увидеть циферки 5 МБит, а другое дело включить онлайн тв и получить реально болт...

Сопку на 2 МБита не потянул...ссылки по 500-600 КБит и те нормально не посмотрел...
Вот и все тесты скорости...
Я вообще то и рев.Б модем покупал для онлайн трансляций на даче...

Останнє редагування:
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Интересно, а в чём реальная причина таких проблем со скоростью у Интертелекома?
Ведь как только не насели на новую слабую 3G-сеть слонов (с количеством абонентов в 50 раз выше чем у Интера), почти нигде не удалось просадить скорость ниже 1-2 Мбит. А в целом, считается плохим интернет ниже 5 Мбит.
У Интертелекома, как почитаю, совсем всё плохо...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Перехвалил я интер.. 2 дня скорость 0,3-0,5 МБит.
Онлайн футбол НЕ смог посмотреть за городом... нет слов просто.

Одно дело сделать тест в 00:05 и увидеть циферки 5 МБит, а другое дело включить онлайн тв и получить реально болт...

Сопку на 2 МБита не потянул...ссылки по 500-600 КБит и те нормально не посмотрел...
Вот и все тесты скорости...
Я вообще то и рев.Б модем покупал для онлайн трансляций на даче...
Та, бувають в них провали час від часу. Шкода, що такий провал стався, коли ти хотів подивитися футбол.
А з іншого боку, може це й не провал Інтера? Пам"ятаю, колись, на роботі хотіли подивитись футбол, то нічого з того не вийшло (інтернет від дротового провайдера). Роздаючі сервери буди перевантажені занадто великою кількістю бажаючих подивитись футбол онлайн нахаляву. І так кілька разів, різні матчі, жодного не змогли подивитись. Правда, 1 раз довго і вперто шукали сайт, який би не був перевантажений, то знайшли якийсь німецькомовний (лігу чемпіонів дивились), то там змогли подивитись. Але, поки шукали, то 1-й тайм закінчився. Після таких казусів, більше безкоштовним онлайн-трансляціям не довіряю. Треба купляти якусь підписку від онлайн-телебачення, от там і буде трансляція відповідної якості.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Та, бувають в них провали час від часу. Шкода, що такий провал стався, коли ти хотів подивитися футбол.
А з іншого боку, може це й не провал Інтера? Пам"ятаю, колись, на роботі хотіли подивитись футбол, то нічого з того не вийшло (інтернет від дротового провайдера). Роздаючі сервери буди перевантажені занадто великою кількістю бажаючих подивитись футбол онлайн нахаляву. І так кілька разів, різні матчі, жодного не змогли подивитись. Правда, 1 раз довго і вперто шукали сайт, який би не був перевантажений, то знайшли якийсь німецькомовний (лігу чемпіонів дивились), то там змогли подивитись. Але, поки шукали, то 1-й тайм закінчився. Після таких казусів, більше безкоштовним онлайн-трансляціям не довіряю. Треба купляти якусь підписку від онлайн-телебачення, от там і буде трансляція відповідної якості.
raptor, тут явно не твой случай. Тут виной всему немощность интера... Я уже зритель со стажем знаю где смотреть без проблем, если инет позволяет.
С проводом "матч-тв", кацо-фаш.футбол, их же спорты и наши футболы в отличном качестве смотрю.
Полуфиналы ЛЧ толком не глянул = ппц...
Самые жирные матчи года!

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, тут явно не твой случай. Тут виной всему немощность интера... Я уже зритель со стажем знаю где смотреть без проблем, если инет позволяет.
С проводом "матч-тв", кацо-фаш.футбол, их же спорты и наши футболы в отличном качестве смотрю.
Полуфиналы ЛЧ толком не глянул = ппц...
Самые жирные матчи года!
От я тоді теж півфінали ЛЧ не зміг подивитись. А ти швидкість Спідтестом міряв? А інші онлайн трансляції провіряв?

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
raptor, тільки те й робив, що швидкість виміряв (вище ж написав, що була вона геть поганою) та десь з десяток посилань перевіряв...
Можливо причина в часі трансляції... Я не фахівець, але здається що десь з 20:00 до 23:00 велике навантаження на БС і швидкість просідає...

Хто розуміється на цьому, то поправте, якщо я помиляюсь.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Слон, может все также смотрели футбол в округе? Само собой, что через ИТ..

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Можливо причина в часі трансляції... Я не фахівець, але здається що десь з 20:00 до 23:00 велике навантаження на БС і швидкість просідає...

Хто розуміється на цьому, то поправте, якщо я помиляюсь.
Ну, значить, занадто багато абонентів ІТ в цей час теж вирішили подивитись футбол онлайн. Тому й просіла мережа. Проблема мобільного інтернету є в нестабільності швидкості. Чим більше користувачів, тим більше просідає швидкість. Тому, в таких ситуаціях, як перегляд популярних телетрансляцій онлайн, не варто покладатись на інтернет від мобільного оператора. І справа тут не в ІТ. При одночасному масовому використанні просяде мережа будь-якого оператора. Після кількох таких казусів, я придбав тюнер Т2, підключив його до компа, і маю щастя.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Maxxx, большинство в округе в это время могли только бухать...
А кто не бухает у того инет проводной от Укртелекома за 180 грн в месяц с 2-ухлетним контрактом.
И чтобы смотреть футбол онлайн через ИТ нужен модем ревБ хотя бы за 1000 грн.

raptor, тюнер Т2 и у меня есть тут... и толку? Если наше бомж-тв уже ЛЧ НЕ показывает... Дожились... все футболы на ахметовских платных "Футболах"

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
И чтобы смотреть футбол онлайн через ИТ нужен модем ревБ хотя бы за 1000 грн.
В мене в Тернополі онлайн тв на рев.А нормально показує. Все залежить від того, в якому розрішенні дивитись. Я більше, ніж 720Р не включаю.

raptor, тюнер Т2 и у меня есть тут... и толку? Если наше бомж-тв уже ЛЧ НЕ показывает... Дожились... все футболы на ахметовских платных "Футболах"
Не знав. Давно футбол онлайн не дивився.

D. Shmurge

Слава Украине!
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)
Слон, нужно искать место с наилучшей скоростью. Реально у Интера наблюдал картину, когда 10 см всё решали. Ну и антенна, хотя бы комнатная...
Я на Интере в рев Б. без проблем смотрел сопкаст... Правда в Харькове, но без всяких сторонних приблуд.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Купил Гиг за 5 грн хотел НХЛ глянуть ночью...
Тоже не смог нормально посмотреть. Тесты показывают 4-5 МБит, но реально стабильных видимо не больше одного. Короче за матч пару обрывов, а вот в концовку минут 5 из-за немочности интера не увидел. :(
Вот и все тесты и вся скорость даже ночью...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Купил Гиг за 5 грн хотел НХЛ глянуть ночью...
Тоже не смог нормально посмотреть. Тесты показывают 4-5 МБит, но реально стабильных видимо не больше одного. Короче за матч пару обрывов, а вот в концовку минут 5 из-за немочности интера не увидел. :(
Вот и все тесты и вся скорость даже ночью...
Ану, дай ссилку, спробую в себе подивитись. Потестую Інтер, для спортивного інтересу...

Зверху