У Польщі ж є бски, які обслуговують різних або всіх операторів. Тому може бути таке, що в різних операторів однаковий нет, бо бс та сама. От у мене що Оранж, що Плюс однакові по швидкості. Але 5джо у мене нема. Подейкують, що в плюса 4 й 5джо найшвидший.Самый кращий по даті щоб швидко не завернувся це Оранж PL з послугою konto na рік за 9 zl
У польських операторів досить умовний роумінг в країнах ЄС. Дзвінки в Польщу і з Польщі, і здається місцеві дзвінки тарифікуються як національні, а інтернет - трохи менший пакет в порівнянні з пакетом в межах Польщі.Чи є якісь цікаві варіанти роумінгу у польських операторів в ЄС, чи Лайф усіх обскакав?
Справа в тому, що у Чехії (де я живу) Інтернет десь у 2 рази дорожчий, ніж у Польщі. Тому цікаво чи є якісь свинорильні варіанти для ЄС.У польських операторів досить умовний роумінг в країнах ЄС. Дзвінки в Польщу і з Польщі, і здається місцеві дзвінки тарифікуються як національні, а інтернет - трохи менший пакет в порівнянні з пакетом в межах Польщі.Чи є якісь цікаві варіанти роумінгу у польських операторів в ЄС, чи Лайф усіх обскакав?
Щось ви скромно, лише в два рази дорожче. Я дивився якось, то за той пакет, що я плачу в Польщі 30 злотих, в Чехії мав би платити мінімум 150.Справа в тому, що у Чехії (де я живу) Інтернет десь у 2 рази дорожчий, ніж у Польщі. Тому цікаво чи є якісь свинорильні варіанти для ЄС.У польських операторів досить умовний роумінг в країнах ЄС. Дзвінки в Польщу і з Польщі, і здається місцеві дзвінки тарифікуються як національні, а інтернет - трохи менший пакет в порівнянні з пакетом в межах Польщі.Чи є якісь цікаві варіанти роумінгу у польських операторів в ЄС, чи Лайф усіх обскакав?
Власне, так має бути всюди. Постійно номер міняти теж така собі ідея, тут вони до паспорта прив'язуються.Відповідно до Регламенту Парламенту та Ради ЄС 2015/2120 від 25 листопада 2015 року, роумінг без додаткової плати в ЄС був запроваджений для людей, які час від часу користуються послугами в межах ЄС, наприклад, під час відряджень, подорожей. Він не поширюється на людей, які постійно проживають за кордоном.
Ми можемо стягувати з вас додаткову плату за роумінг в ЄС, якщо протягом 4 місяців твій мобільний номер більшість днів був зареєстрований в мережах роумінг-партнерів ЄС, і використання цього номера в роумінгу в ЄС було вищим, ніж в Польщі. Ви отримаєте від нас SMS-повідомлення, перш ніж ми стягнемо додаткову плату. Після цього у вас буде два тижні, щоб змінити баланс використання. Якщо ваш баланс не зміниться, ми увімкнемо для вас додаткову плату. Ми припинимо стягувати з тебе доплату, якщо за останні 4 місяці ти використав більше коштів в Польщі, ніж в ЄС, або якщо ти скористався більшою кількістю послуг в Польщі, ніж в ЄС.
А я на днях рахував що користуючись Тмобайл Польща в Чехії виходе трохи дешевше чим місцевим Тмобайл Чехія. Але ж зараз акції тому при великих обьємах місцева вигідніше, а ось мінімальний пакет вигідніше тмобайл Польща в CZСправа в тому, що у Чехії (де я живу) Інтернет десь у 2 рази дорожчий, ніж у Польщі. Тому цікаво чи є якісь свинорильні варіанти для ЄС.У польських операторів досить умовний роумінг в країнах ЄС. Дзвінки в Польщу і з Польщі, і здається місцеві дзвінки тарифікуються як національні, а інтернет - трохи менший пакет в порівнянні з пакетом в межах Польщі.Чи є якісь цікаві варіанти роумінгу у польських операторів в ЄС, чи Лайф усіх обскакав?
За кордоном користуюсь французьскою фріі. 20€ 25гігов по всій Європі.А я на днях рахував що користуючись Тмобайл Польща в Чехії виходе трохи дешевше чим місцевим Тмобайл Чехія. Але ж зараз акції тому при великих обьємах місцева вигідніше, а ось мінімальний пакет вигідніше тмобайл Польща в CZСправа в тому, що у Чехії (де я живу) Інтернет десь у 2 рази дорожчий, ніж у Польщі. Тому цікаво чи є якісь свинорильні варіанти для ЄС.У польських операторів досить умовний роумінг в країнах ЄС. Дзвінки в Польщу і з Польщі, і здається місцеві дзвінки тарифікуються як національні, а інтернет - трохи менший пакет в порівнянні з пакетом в межах Польщі.Чи є якісь цікаві варіанти роумінгу у польських операторів в ЄС, чи Лайф усіх обскакав?
На фоні lifecell - зовсім не вигідноЗа кордоном користуюсь французьскою фріі. 20€ 25гігов по всій Європі.
Також пропустив, що з 13 березня 2024 р. оранж скасував плату за дзвінок на гарячу лінію (майже для всіх). Для польських операторів це теж дивина. Дзвінок із застосунку теж має бути безкоштовний, перевіряйте свої тарифи.Rezygnujemy z opłaty za utrzymanie numeru w sieci - zmiana w cennikach ofert na kartę.
Od 26 lutego 2024 r. z cenników taryf w ofercie Orange na kartę (Orange Free na kartę, IoT na kartę, Zawsze bez limitu) oraz cennika usługi Ekstra Numer usuwamy następujące postanowienia: „Utrzymanie numeru w sieci - maksymalnie 5 zł/co 31 dni przy braku aktywności numeru Opłata będzie pobierana po upływie 31 dni od ostatniej aktywności Abonenta, rozumianej jako wykonanie połączenia wychodzącego (minuty/SMS/MMS/internet) lub zakup usługi dodanej lub pakietu. Abonenci, których wartość środków na koncie głównym w dniu pobrania opłaty jest niższa niż 5 zł, zostaną obciążeni opłatą w wysokości dostępnych środków. Opłata za utrzymanie numeru w sieci będzie pobierana cyklicznie co 31 dni od ostatniej aktywności Abonenta lub od daty pobrania ostatniej opłaty za utrzymanie numeru w sieci aż do momentu wygaśnięcia ważności konta. Włączona promocja „Konto ważne rok” nie zwalnia od ponoszenia opłat za utrzymanie numeru w sieci. W przypadku utraty ważności konta na połączenia wychodzące, opłata będzie pobierana z zablokowanych środków.”
Тепер: хвилина і mms коштують 59 gr, sms - 39 gr. А писали, що ViLTE i VoLTE вам нічого не будуть коштувати, агаZmiana cen połączeń krajowych (minuta rozmowy, SMS, MMS) w taryfach Orange na kartę
• 2 stycznia 2024 r. w taryfach Orange na kartę (Free , Zawsze bez limitu, IoT i usłudze Extra Numer), cena krajowych połączeń do sieci komórkowych i stacjonarnych (głosowych i wideo) wzrośnie do 59 gr/min , a cena za SMS wzrośnie do 39 gr/ SMS. (ceny brutto)
• W taryfach Orange na kartę (Free, Zawsze bez limitu i usłudze Extra Numer), cena za MMS wzrośnie do 59 gr (cena brutto)
• Zmiana cen krajowych połączeń (głosowych i wideo), SMS i MMS skutkuje również zmianą cennika usług w roamingu dla ofert na kartę, w zakresie Strefy 1 (Unia Europejska), z uwagi na zasadę „roaming jak w domu” i rozliczanie połączeń po cenie krajowej połączenia.
• Zmiana zostanie dokonana automatycznie.
Ще б T-mobile PL хоча б знизив плату до 10 zl на рік за збереження бо 30zl дорогоOrange na kartę скасовує плату за утримання номера від 26 лютого 2024, цікаво чому
[SPOILER="Rezygnujemy z opłaty za utrzymanie numeru w sieci - zmiana w cennikach ofert na kartę Od 26 lutego 2024 r. z cenników taryf w ofercie Orange na kartę (Orange Free na kartę, IoT na kartę, Zawsze bez limitu) oraz cennika usługi Ekstra Numer usuwamy następujące postanowienia: „Utrzymanie numeru w sieci - maksymalnie 5 zł/co 31 dni przy braku aktywności numeru Opłata będzie pobierana po upływie 31 dni od ostatniej aktywności Abonenta, rozumianej jako wykonanie połączenia wychodzącego (minuty/SMS/MMS/internet) lub zakup usługi dodanej lub pakietu. Abonenci, których wartość środków na koncie głównym w dniu pobrania opłaty jest niższa niż 5 zł, zostaną obciążeni opłatą w wysokości dostępnych środków. Opłata za utrzymanie numeru w sieci będzie pobierana cyklicznie co 31 dni od ostatniej aktywności Abonenta lub od daty pobrania ostatniej opłaty za utrzymanie numeru w sieci aż do momentu wygaśnięcia ważności konta. Włączona promocja „Konto ważne rok” nie zwalnia od ponoszenia opłat za utrzymanie numeru w sieci. W przypadku utraty ważności konta na połączenia wychodzące, opłata będzie pobierana z zablokowanych środków.” Abonenci nieakceptujący tej zmiany mogą zrezygnować z usług Orange, w ofercie na kartę w każdej chwili bez dodatkowych kosztów."/SPOILER]
Для мене це завжди був дивний і дорогий оператор, майже ніколи ним не користувавсь...Ще б T-mobile PL хоча б знизив плату до 10 zl на рік за збереження бо 30zl дорого
СУМА ПОВНЕННЯ | БОНУС | ДІЙНІСТЬ РАХУНКУ (ВХІДНІ ТА ВИХІДНІ) | ДІЙНІСТЬ РАХУНКУ (ВХІДНІ) |
---|---|---|---|
5–9 злотых. | 2 ГБ на 5 дней | 5 дней | 31 день |
10–19 злотых. | 5 ГБ на 5 дней | 10 дней | 31 день |
20–24 злотых. | 5 ГБ на 5 дней | 20 дней | 31 день |
25–29 злотых. | 10 ГБ на 30 дней | 31 день | 31 день |
30–34 злотых. | 15 ГБ на 30 дней | 31 день | 31 день |
35–44 злотых. | 20 ГБ на 30 дней | 31 день | 31 день |
45–49 злотых. | 30 ГБ на 30 дней | 31 день | 31 день |
50–99 злотых. | 30 ГБ на 60 дней | 100 дней | 31 день |
100–199 злотых. | 50 ГБ на 100 дней | 150 дней | 31 день |
200–500 злотых | 100 ГБ на 100 дней | 150 дней | 31 день |
Періодично буває акція. Треба дивитись в додатку Play24 чи є послуга.Привіт! В мене питання про оператора Play. Хотів би уточнити у тих хто ним користується чи доступна до підключення послуга продовження терміну дії номера телефону на 1 рік за 20 злотих, а то писав в підтримку і мені один оператор відповів що так можна, а другий що ні.
5 злотих і проблема зберігання номеру відсутня.Привіт! В мене питання про оператора Play. Хотів би уточнити у тих хто ним користується чи доступна до підключення послуга продовження терміну дії номера телефону на 1 рік за 20 злотих, а то писав в підтримку і мені один оператор відповів що так можна, а другий що ні.
на скільки днів?5 злотих і проблема зберігання номеру відсутня.
Залежно, який у вас тариф, якщо річний то так. https://media-play.pl/binaries/cont...osci-konta-w-play-na-karte-rok-waznosci-kontaПривіт! В мене питання про оператора Play. Хотів би уточнити у тих хто ним користується чи доступна до підключення послуга продовження терміну дії номера телефону на 1 рік за 20 злотих, а то писав в підтримку і мені один оператор відповів що так можна, а другий що ні.
365, play na karate odNowaна скільки днів?