Модемы от Киевстар

Alexman

Я тут редко бываю
Реєстрація
23.08.09
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
.
Компанія Київстар засвідчує Вам свою повагу та повідомляє про продаж наборів «Молодіжний Мобільний Інтернет» і внесення змін до умов продажу наборів «Київстар. Мобільний Інтернет».
1. З 21.10.2010 року продаж наборів «Молодіжний Мобільний Інтернет», які складаються з USB-модему, на якому розміщений знак для товарів та послуг Компанії, та SIM-карти передплаченого зв’язку DJUICE з тарифним планом «DJUICE Інтернет». Опис набору наведений у Додатку № 1 до цього листа.
2. З 21.10.2010 року здійснюватиметься продаж наборів «Київстар. Мобільний Інтернет» і «Молодіжний Мобільний Інтернет» (далі - Набори) з USB-модемами моделей ZTE-MZ31, ZTE-MF622, ZTE-MF100, HUAWEI-E1550 та SIM-картами, що обслуговуються на умовах тарифного плану «Інтернет», Наборів із USB-модемами моделі ZTE-MF170 та SIM-картами, що обслуговуються на умовах тарифного плану «DJUICE Інтернет», Наборів із USB-модемами моделі ZTE-MF100 та SIM-картами, що обслуговуються на умовах тарифного плану «Інтернет 3G» за цінами та на умовах, що визначені в Додатку № 2 до цього листа.
3. Гранична ціна продажу Набору, незалежно від моделі модему, але з SIM-картами, що обслуговуються на умовах тарифних планів «Інтернет» або «DJUICE Інтернет», споживачам послуг рухомого (мобільного) зв’язку дилерами, дистриб’юторами тощо, з якими Компанією укладено відповідні договори (далі - Партнери Компанії), за будь-яких умов не може перевищувати 199,00 (сто дев’яносто дев’ять) грн., із урахуванням ПДВ.
4. Гранична ціна продажу Набору, незалежно від моделі модему, але з SIM-картами, що обслуговуються на умовах тарифного плану «Інтернет 3G», споживачам послуг рухомого (мобільного) зв’язку Партнерами Компанії, за будь-яких умов не може перевищувати 299,00 (двісті дев’яносто дев’ять) грн., із урахуванням ПДВ.
5. Ціна продажу Набору, за умови підключення кожного нового абонента корпоративного клієнта мережі рухомого (мобільного) зв’язку «Київстар», що належать до сегменту великих підприємств і сегменту малих і середніх підприємств (далі - Клієнти), на умовах тарифного плану «Бізнес Інтернет» із укладенням додаткової угоди (далі - Додаткова угода) про придбання Набору до договору про надання телекомунікаційних послуг у розмірі 1,00 (одна) грн., із урахуванням ПДВ, а при підключенні без укладення Додаткової угоди - 199,00 (сто дев’яносто дев’ять) грн., із урахуванням ПДВ (Додаток № 3).
 

Alexman

Я тут редко бываю
Реєстрація
23.08.09
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
Да не в том суть. Просто где они нарыли эти брелки, непонятно :confused:.
Лучше бы MF110 комплектовали.
 

Alexman

Я тут редко бываю
Реєстрація
23.08.09
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
Cepik, вот что по этому поводу говорит КС:
Стартові пакети передплаченого зв’язку DJUICE, які ще не знаходяться в продажу, переводитимуться на умови обслуговування згідно з Тарифним планом «DJUICE Інтернет» та балансом на рахунку в розмірі 0,00 (нуль) грн.
Т.е., насколько я понимаю, имеющиеся КСные СИМки не смогут перейти в этот тариф.
 
Реєстрація
24.12.09
Місто
Хмельницкая обл.
Увага, унікальна пропозиція! З 21 жовтня 2010 року Ви можете придбати набір «Київстар. Мобільний Інтернет» з встановленим тарифним планом «Інтернет» за ціною 199 грн! На рахунок стартового пакету з набору «Київстар. Мобільний Інтернет» нараховано акційний нетарифікований обсяг даних у розмірі 5000 (п’ять тисяч) МБ, про що свідчить спеціальна наліпка на коробці набору. Крім цього, через один місяць після активації номеру на рахунок стартового пакету буде повторно нараховано акційний нетарифікований обсяг даних у розмірі 5000 (п’ять тисяч) МБ. Строк використання акційного нетарифікованого обсягу даних становить 1 місяць із дати нарахування.

http://kyivstar.ua/personal/prepaid/services/modem/
 

NRG

Воины света! Воины добра!
Реєстрація
16.01.09
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128
Cepik, даже если так как ты хочешь, то это надо 1 мес эксперимента.
 
Реєстрація
16.09.10
Місто
Рівне
Телефон
LG G6
Как залочиваются модемы ZTE MF 170, аппаратно, или програмно?
Пытаюсь разлочить софтом, и не получается.
 

Alexman

Я тут редко бываю
Реєстрація
23.08.09
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
Baronrex, а каким именно софтом ты пытаешься разлочить? :confused:
Софт, который на сегодняший день отвязывает эти модемы, есть только у считанных людей.
 
Останнє редагування:

Matros

3G unlock
Реєстрація
17.07.08
Місто
od.ua
Телефон
XPERIA ray
Как залочиваются модемы ZTE MF 170, аппаратно, или програмно?
если честно, не видел еще аппаратно лоченные модемы ) Ты поосторожней с самостоятельной разблокировкой, ибо восстановление модема в два раза дороже разлочки :)
P.S. ZTE MF 170 разлачивается дистанционно на ура, правильный софт нужен, просто
 
Реєстрація
16.09.10
Місто
Рівне
Телефон
LG G6
Я работаю с программами Total Comandar+Plugin, QPST, а также есть прошивка для разлока MF170unlock.exe, но она не работает должным образом(прошивает до 30-го блока из 100 и дает ошибку).
 

Alexman

Я тут редко бываю
Реєстрація
23.08.09
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
Baronrex, самый простой путь - обратиться в Маркет. Поверь, бесплатного решения ты не найдёшь. А убить модем экспериментами - это запросто.
 
Зверху